کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-04 ساعت 16:33)mohammad_sepah نوشته:  سلام دوست عزیز. میشه بپرسم دلیل این همه اصرار که میگین با هیچ احدی صحبت نکنید چیه؟ با خاطر احتمال قبول نشدن میگین؟ کسی رو سراغ دارین رد شده باشه و مورد خیلی خاصی هم نداشته باشه؟

بخاطر اینکه ممکنه به همه بگویید کلی خرج کنید مصاحبه هم بروید مشکلی هم نداشته باشید ریجکت هم نشوید اما ویزا بهتون نرسه. نمونش بچه های 2013 که با کمبود ویزا مواجه شدن. اون وقت همه از شما سوال می کنند چرا نرفتی پس؟!
تشکر کنندگان: armin021 ، saeed_gh
(2014-05-01 ساعت 23:28)amirghn نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 23:22)elihamo نوشته:  سلام .. تبریک به قبول شدگان... موفق باشید تا اخرش
یه سوال... انگار دوبار اعلام می شه .. یعنی اینطور شنیدم که اگه الانم نشد یه فرصت دیگه هست..2 ماه دیگه یه سری دیگه اعلام میشه...درسته ایا!!
در ضمن من حدود 40 نفر از دوستان و اقوامم شرکت کردن که هیچ کدوم نیوردن پس این قبول شدگان کیا هستن! اینجا هم که خبری نیست
سلام .. تبریک به قبول شدگان... موفق باشید تا اخرش
یه سوال... انگار دوبار اعلام می شه .. یعنی اینطور شنیدم که اگه الانم نشد یه فرصت دیگه هست..2 ماه دیگه یه سری دیگه اعلام میشه...درسته ایا!!
در ضمن من حدود 40 نفر از دوستان و اقوامم شرکت کردن که هیچ کدوم نیوردن پس این قبول شدگان کیا هستن! اینجا هم که خبری نیست

سلام
خیر مرحله دومی در کار نیست.2013 هم که مرحله دوم داشت مرحله اول باطل شد چون سیستم قرعه کشی دچار مشکل شده بود.

از انجمن خیلی کم شاید برنده بشن. اکثر کسانی هم که برنده میشن بعد از قبولی تو مهاجرسرا ثبت نام می کنند برای ادامه مراحل کارشون. 40 نفر و یک نفر نداره بعضی ها برای بار اول و یک شانس قبول میشن بعضی ها هم 12 سال با چند شانس هنوز تو نوبتن. بالاخره قرعه کشی هستش دیگه. خود شما 40 نفر و اطلاع دارید یکی از دوستان کافی نت داره 150 نفر و ثبت نام کرده و......... دیگه میشه حدس زد که تعداد شرکت کنندگان از مرز 1 میلیون در ایران فراتر رفته و هر روز هم میل به مهاجرت بخصوص لاتاری که ثبت نام ازاد و رایگان داره چندسالیست که اینترنتی شده بیشتر میشه.
[/quote]

سلام. والا من امسال بار دومه که شرکت میکنم . خدا رو شکر قبوب شدم ولی اعتراف میکنم استرس بعد از قبولی خیلی بیشتره از قبل قبولی. خدا به خیر کنه
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
تشکر کنندگان: saeed_gh ، مسافر تنها
(2014-05-04 ساعت 14:32)armin021 نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 14:02)alireza_guitar نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 10:06)petr0s نوشته:  سلام دوستان

این پیغام رو داده به من :

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.

یعنی برنده نشدم ؟ Sad

دوست عزيز نمی خوام به شما توهین کنم اما شما که نمی تونی دوتا کلام انگلیسی بخونی.... یا اینکه به خودتون این مجال رو نمی دی که از دیکشنری های توی سایتی مثل گوگل استفاده کنی با چه اعتماد به نفسی شرکت می کنید! حداقل اگه می خوایید برای سال بعد شرکت کنید شروع کنید به یادگیری زبان!
یا حق

دوست عزیز
این سایت برای این هستش که بقیه بتونن ازش برای عدم آگاهی و اطلاعات استفاده کنن.
قرار نیست همه وارد باشن و اطلاعاتشون بیست باشه!
اینجا باز شده تا دوستان اطلاعاتشون رو به اشتراک بزارن و از کمک کردن به بقیه خوشحال و خرسند بشن.
لطفا اگه مثل بنده نمیتونی کمک کنی، حداقل تیکه هم ننداز تا امید کسی رو ازش بگیری!!!
از این متعجبم شما که تو امضات نوشتی آدم با hope زندس!!!
یعنی خودتون حرف خودتون رو قبول ندارید؟!!!
البته ببخشیدا، من داداش کوچیکه شمام.
تنها چیزی که ماها لازم داریم امید هستش.
با تشکر...

شما قبول دارید کسی که می خواد مهاجرت کنه حداقل باید یه شرایطه کوچک داشته باشه؟!
مثل دونستن حداقل یک ترم زبان!؟ یا چیزایی که خودتون بهتر می دونید!
اگر کسی واقعا عشق رفتن داشته باشه حداقل شرایط اولیه ( مثل زبان در حد پایه ) رو در هر شرایطی می ره دنبالش. خیلی از افراد ( مثل دوستای خودم ) نه زبان بلدن نه پول دارن نه هیچ اطلاعاتی از آمریکا؛ با این تفاسیر میگن شرکت کنیم ...قبول شدیم حالا تازه میاییم فکر می کنیم!
من خودم از طریق F4 (خواهرم ) اقدام کردم....امیدوارم هرکسی شرکت میکنه واقعا قصد رفتن داشته باشه
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: battosai ، armin021 ، saeed_gh ، meghdad matador ، MEHR52 ، jayjay
(2014-05-02 ساعت 01:08)shahin2737 نوشته:  من هم 50% درصدی شدم ولی کیس نامبرم نزدیک هشت هزار است و فکر نکنم امیدی داشته باشم.

دوست عزیز اول بهت تبریک میگم. منم برنده شدم با کیس نامبر 7000 . یه سوال دارم؟ رو چه حساب میگی شانس ندارم؟؟؟؟؟ مگه شانس قبولی به کیس نامبر مربوظه؟؟؟ این فقط واسه زمان مصاحبه ست. همین. امیدت به خدا باشه
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
تشکر کنندگان: ebi1988 ، babak433
(2014-05-04 ساعت 16:33)mohammad_sepah نوشته:  سلام دوست عزیز. میشه بپرسم دلیل این همه اصرار که میگین با هیچ احدی صحبت نکنید چیه؟ با خاطر احتمال قبول نشدن میگین؟ کسی رو سراغ دارین رد شده باشه و مورد خیلی خاصی هم نداشته باشه؟

چون مثلا من اگه با شما لج باشم و حسودیه شدید کنم با یه ایمیل دروغ به کونسولگری میتونم پروستون رو عقب بندازم! مثلا بگم این طرف ( مشخصاتتون رو بدم ) که برنده شده یه فرد خطرناکه!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: saied-k ، puryapurya ، mohammad_sepah
سلام ضمن تبریک به برندگان لاتاری 2015 من بعد 8 سال اسمم در امد هم خوشحالم هم استرس دارم که چیکار باید کنم باشم امیدوارم همه ما بتونیم ویزا بگیریم.
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
تشکر کنندگان: roya r ، babak433 ، ali999 ، مسافر تنها ، meghdad matador ، MEHR52 ، amohammadi348
ما هم ( من و همسرم ) قبول نشدیم (((امیدوارم همه دوستانی که قبول شدند یک ضرب ویزا بگیرن )))و برای ما جا مونده ها هم دعا کنند برای سال آینده . WinkSmile
تشکر کنندگان: vahidbaq ، sonnnna ، مسافر تنها ، MEHR52 ، tapartoor600 ، amir-ashkan
(2014-05-04 ساعت 13:01)saied-k نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 12:23)babak12 نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 11:05)saied-k نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 22:44)babak12 نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 22:35)..... نوشته:  خخخخخخخخخخخ
خیلی ببخشیدا ولی هیچی
...
یعنی هیچی
حتی امکانات اولیه

babak12 عزیز !
به چیز هایی که بچه های اینجا می گن اصلا توجه نکن !! اینها از حسودیشون دارن سر بسرت می زارن !!! اولا اگه در مورد اینکه با برنده شدن در لاتاری آمریکا امتیازات و امکاناتی از قبیل خونه و ماشین بهت میدن شنیدی باید بگم که واقعیت داره و این تازه نصف ماجرا هم نیست !!
babak12 جان !
نمی دونم چند سالته ولی امیدوارم عدد 12 جلوی اسمت است سنت نباشه چون بعضی از چیزهایی که به برندگان لاتاری میدن برای اشخاص زیر 21 سال مجاز نیست ! ببین شما به محض برنده شدن لاتاری باید شهر مورد علاقه خودتون رو انتخاب کنید !! سپس نوع خانه از قبیل ویلایی یا اپارتمانی رو انتخاب کنید . درباره استخر داشتن و امکانات دیگر بعد از ورود به خاک آمریکا می تونید تصمیم بگیرید .. موقع انتخاب ماشین یه مشکل کوچولو هست و اون هم اینه که فقط دو تا ماشین می تونید انتخاب کنید و باید نو باشن و دست دوم قبول نیست . دولت آمریکا وقتی پای شما به خاکش میرسه یک بلیط و تور یک هفته ای برای لاس وگاس و یک تور یک هفته ای برای سواحل فلوریدا رو اماده کرده تا به محض ورود خستگی مسافرت و خستگی زندگی در ایران از تنتون بیرون بره ..
درباره حقوق ماهیانه ای که اداره مهاجرت برای ایرانی ها در نظر گرفته اطلاعات ضد و نقیضی مطرح شده ولی دوستان سال قبلی که الان دارن حقوق می گیرن از حداقل 3000 دلار دریافتی دارن تا 5000 دلار در ماه که این هم به داشتن پارتی در اداره مهاجرت آمریکا بستگی داره .
شما هر یک ماه سهمیه دریافت لباس ، لوازم صوتی ، لوازم ارایشی ، وسایل تفریحی و مواد غذایی.. رو دارید که باید از باجه مربوطه دریافت کنید ...
برای ادامه تحصیل در دانشگاه هم بن های خاصی در نظر گرفته شده که به برنده لاتاری داده میشه تا دانشگاه خودشو انتخاب کنه ..
اگه برنده یک شخص مجرد باشد به او بلیط دائمی کلوب های شبانه را هم می دهند که هر شب انجا خوش بگذراند و به ریش دوستان در ایران خودش بخندد .
شما پس از گذراندن شش ماه از ورودتون به آمریکا می توانید تمام فامیل درجه یک و دو خود را به آمریکا ببرید و اقامت برایشان بگیرید .

...
.
.
.
.

این مطلب صرفا طنز بود و جهت تلطیف روحیه گیج و داغون خودم نوشته شد ... اگر توهینی به کسی شد عذر می خوام بابک جان شوخی ما رو به دل نگیر ولی مطالب انجمن رو بخون .. می بینم که تازه عضو شدی از خودت بیشتر بگو ... ایا برنده شدی ؟ شرایطت چطوره ؟ از راهنمایی و مشورت دوستان این انجمن استفاده کن .. گنج محبت و انسانیت در این انجمن نهفته است .. 99 % بچه های اینجا عاشقانه به موفقیت و شادی هم فکر میکنن .... شنیده هایت درباره آمریکا و لاتاری را دور بریز و از نو اطلاعات خودت را از طریق این انجمن بروز کن !!
....................
اخ جون چقدر امكانات ميدن خخخخخخخخBig Grin
كلي خودم خنديدم و لذت بردم چرا به دل بگيرم وقتي اين همه دوست با روحيه و باحال دارم اينجا
ولي سعيد جان منظورم اينه وقتي ميرسي اونجا بايد جايي باشه كه يك حداقلي راهنمايي كنن براي كار پيدا كردن يا حالا هر چي كه لازم
نه اينكه بگن اقا خوش امدي ديگه برو دنبال كارت
من هم منظورم بد رسوندم
جدي مهم كه وقتي وارد جاي جديدي ميشه چي ميشه چي كار بايد انجام بدي و خيلي چيزا كه نمي دونيم و فكر كنم سئوال خيلي از بچه هايي كه قبول شدن هست و نمي تونن تصميم بگيرن فقط به خاطر عدم آگاهي از شرايط حال حاضر براي مهاجرت
من ميگم اگه كسي ميدونه يا كه كسي اونجا الان مشغول به زندگي هست بگه راهنمايي كنه كه چي كار بايد انجام داد

سعيد جان مرسي

بابک جان !
البته مطالبی که در ارشیو ها انجمن هست تقریبا سوالات شما رو کامل پاسخ میده ... متاسفانه حقیقت اینه که راهنمایی و کمک خاصی از طرف سازمان مهاجرت یا دولت برای قبول شدگان لاتاری وجود ندارد و شما باید با مطالعه قوانین و شرایط کم کم به فوت و فن ورود به خاک آمریکا ، گرفتن اصل کارت گرین کارت ، افتتاح حساب بانکی ، و ... اشنا بشید .. خب طبیعتا هیچ مرجعی بهتر از مهاجر سرا نیست که بتونه تمام این اطلاعات رو در اختیار شما بزاره .. حالا شرکت هایی مثل همین ایمیگرنجل مهاجرسرا یا شرکت های دیگه یا حتی دوستانی که سال های قبل برنده شدن و الان آمریکا هستند هم می تونن کمک بزرگی باشن ..

من چون احساس می کنم الان کمی در پیدا کردن منابع دچار مشکل شدید راهی رو که در پیش دارید و دارم رو براتون می نویسم .. امیدوارم مفید باشه و درست گفته باشم .. باز جای تحقیق و راهنمایی بیشتر هم هست :

به طور خلاصه وقتی شما در لاتاری قبول می شید یعنی به عنوان یک انسان از نژاد های مختلف بشری برای ورود به خاک آمریکا و بردن نژاد یا همون تخم ترکه خودتون به اون سرزمین انتخاب شدید . هدف آمریکا از این کار حفظ و گسترش تنوع نژاد های مختلف در آمریکا هست چون معتقده همین تنوع نژاد باعث موفقیت آمریکا شده است !
در سرزمینی که عقاید و مذهب و نژاد و رنگ و پوست انسان ها ، نشانه هیچ چیز خاصی نیست و فقط نشانه انسان بودنشونه ! و همین انسان بودن اونها رو مجاز به استفاده از امکانات آمریکا و مقید به رعایت قوانین آمریکا می کنه ..

شما به عنوان یک ایرانی که در این انتتخاب برنده شدید باید بتونید وقتی پاتون به آمریکا می رسه حداقل اطلاعات و امکانات رو داشته باشید .
زبانتون باید شدیدا قوی بشه و از همین امروز کلاسهای حرفه ای مکاله عمومی رو ثبت نام کنید .
تکمیل و ارسال فرم های اولیه رو دارید که تاپیک خودشو در انجمن داره .
کارنت شدن پرونده و گرفتن وقت مصاحبه اولیه رو دارید که تاپیک خودشو در انجمن داره .
اگر ویزا یک ضرب گرفتید که باید مقدمات رفتن و ورد برای اولین بار به خاک آمریکا رو فراهم کنید که تاپیک خودشو در انجمن داره .
اگر برای مصاحبه دوم مجبور شدید برید سفارت باز هم که تاپیک خودشو در انجمن داره .

زندگی پس از ورود به آمریکا هم که تاپیک خودشو در انجمن داره .

ولی مطمئن باشید با چند روز وقت گذاشتن و مطالعه قسمت های مختلف این انجمن اطلاعاتتون به حدی زیاد میشه که اگر مشاور مهاجرتی نشین دست کم در حد یک کارمند شرکت مهاجرتی اطلاعات دارید !!

اینکه درباره سن و سال و شرایطت چیزی ننوشتی یکم دست منو برای ارشاد و نصیحت های قلنبه سلنبه بست ولی اگر از من که 33 سال سن دارم جوونتری و خصوصا زیر 25 سال هستی یا مجردی یک ان در تلاش برای گرفتن این ویزای ارزشمند و گرین کارتی که می تونه زندگی اینده شما و نسل های بعدیتون رو بسیار تغییر بده شک نکن ...

موفق باشید ...
مرسی سعید جان
خیلی مفید بود
من دارم مرنب همه تاپیک جک می کنم
من 32 سالم سعید جان هم سن خودت و مجرد
قبول دارم همه حرفاتو
وضعیت خودت چظوری جزو قبول شدها هستی
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: saeed_gh ، armin021
(2014-05-04 ساعت 18:42)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 17:00)mohammad_sepah نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 01:08)shahin2737 نوشته:  من هم 50% درصدی شدم ولی کیس نامبرم نزدیک هشت هزار است و فکر نکنم امیدی داشته باشم.

دوست عزیز اول بهت تبریک میگم. منم برنده شدم با کیس نامبر 7000 . یه سوال دارم؟ رو چه حساب میگی شانس ندارم؟؟؟؟؟ مگه شانس قبولی به کیس نامبر مربوظه؟؟؟ این فقط واسه زمان مصاحبه ست. همین. امیدت به خدا باشه

درود دوست عزیز تبریک میگم یه سوال شما خودتون ثبت نام کردین تنها یا با خانواده برنده شدین و دقیقن چه زمانی ثبت نام کردین آخراش یا اوایلش ؟

متشکرم. من همون اوایل ثبت نام کردم چطور؟؟ من و خانومم هستیم که البته اسم من درومده
تشکر کنندگان: saeed_gh ، armin021
[quote='7nim' pid='491283' dateline='1399200019']
[quote='amirghn' pid='490767' dateline='1399112343']
[quote='7nim' pid='490764' dateline='1399111796']
دوست عزیز به نظر من کار کاملا نرمالی چرا که توی قرعه کشی تاید ماشین وسس ونمی دونم هزارتا از این چیزا می گه قوطی شو نگهدارید تا اعلام نتایج انوقت برای قرعه کشی به این بزرگی نمی خوایین کد هارو نگه دارین تازه سیستم امریکا سیستم خداوندی نیست که امکان اشتباه نداشته باشه که توی قرعه کشی 2013 هم اتفاق افتاد تازه ما هم ممکنه اشتباه کنیم پس اگر می گن نگهدارین خوب نگهدارین این چه اسراری
dar arzoy usa
تشکر کنندگان: saeed_gh ، MEHR52
سلام دوست عزیز

جواب صداقت صداقت است شما با صداقت حرف زدید منم با صداقت می نویسم هرچند که دوستان دیگر هم همین کار روکردند
می تونستم در پیام خصوصی جوابتونو بدم اما ترجیح دادم اینجا بنویسم شاید برای دیگران هم مفید واقع شود
برای لاتاری 2013 برای اولین بار بود که درلاتاری شرکت می کردیم و قبول شدیم همسرم قبول شد اون نا راضی برای مهاجرت و من مصر برای رفتن
خلاصه چون همسرم ناراضی بود ( لطفا به کلمه نارضایت توجه کنید ) کوچکترین همکاری برای مهاجرت نکرد از اون کارهای اولیه فرم پرکردنو فرستادنو مصاحبه و واکسن و غیره ( بچه هایی که این دوران و استرس های مخصوص اونو داشتن بیشتر حس میکنن چی میگم ) بگیرید تا تصمیم گیری برای کار و زندگی در اینجا همه مشکلاتو یه تنه انجام دادم
نگرانی های ما هم درسته شبیه به نگرانی های شما نبود ولی دسته کمی هم از مشکلات شما نداشت دو تا فرزند بالاتر از20 سال رو باید رها می کردیم به کی بسپاریمشون وضع مالی کارمندی داشتیم چه جور سر کنیم تو این کشور هر کی به ما رسید به جای اینکه تکیه گاهی اجری شوند که ما ها راحت فرو نریزیم تکیه گاهی از گل بودند با حرفاشون هی تصمیم رفتن را برای همسرم کم و کمتر می کردند و من چون هدفمو می دونستم چیه فقط مقاومت کردم و این بار سنگین رو یه تنه به دوش کشیدم خلاصه شبی دل شکسته اینقدر به درگاه خداوند التماس و زاری کردم که خدایا اگر صلاح رو در رفتنمون نمی بینی اینقدر سنگهای بزرگ بنداز جلوی راهمون که پامون بشکنه و نریم ولی اگر صلاح میبینی خودت سنگها روبردار
( شاید دوستانی که اعتقاداتی این چنینی ندارند مسخره کنن ولی خوب منم به اعتقادات اونا احترام می زارم حتما اونها هم دلایل خودشون رو دارند ) خلاصه رفیتم مصاحبه و جزئ اون گروه های اخری هستیم که نز دیک بود ویزا بهمون نرسیده خلاصه ویزا رسید و نگرانیمون همچنان از وضع مالی و بچه ها مون کماکان باقی مانده بود که شاید باورتون نشه چیزی شبیه معجزه در زندگیمون اتفاق افتاد یه ارثی که بیست سال همه دنبالش بودند و ناامید شده بودند بهمون رسید و بچه ها مون هم ازدواج کردند و سرو سامون گرفتن و درخانواده ای خوب رفتن و خیال ما هم راحت شد برای اومدن
تا اینجاشو داشتید یک سال و نیم تمام انرژِمون و وقتمون صرف راضی کردن همسر و مقدمات رفتن شد و دیگه وقتی برای یادگیری زبان و تدارکات زندگی دراینجا رو نداشتیم تا اینکه بلیط گرفتیمو اومدیم زندگی جدید هم مشکلات خودشو داشت باز همسر ناراضی و من مصر درموندن چون با نا توانایی اومدیم مشکلات هزار چندان شد و وقتمونو صرف رفتن کلاس زبان کردیم کلاس رفتن در اینجا یعنی از دست دادن زمان برای شغل تا اینکه یک ماه پیش تصمیم گرفتم ایالتمو عوض کنم چون همسرم گفت من بر می گردم دوست عزیز بلاتکلیفی زندگی و تصمیم گیری شما رو خوب میفهمم چون خودم باز یک ماه پیش برای بار دوم دچارش شدم و باز دل شکسته ا ز خدا خواستم کمک کنه و همون حرفا رو باهاش زدم که برای قبولیمون زدم ( یکی بهم قول داده بود برم سن هوزه موقت باهاش زندگی کنم تا کارپیدا کنم چون اینجا اصلا کاری گیرمون نمی یومد بالاخره سنی داشتیم راحت نبود از طرفی با یکی همین خونه که الان هستیم شریکی اجاره کرده بودیم باید 1400 دلار جریمه می دادم که زودتر میخوام برم و پولامون رو به اتمام بود همسرمم که می خواست برگرده ایران خلاصه بد وضعی داشتیم نصیب دشمنام هم نشه اون دوستم تو سن هوزه زنگ زد که مالک خونه قبول نکرده دو نفری زندگی کنیم این همسایه خودمون هم یه دعوایی راه انداخت که باید بمونید سنگ پشت سنگ برای نرفتن به ایالتی دیگر
اینقدر داغون بودم که تو دو هفته ای 5 کیلو وزن کم کردم و همسرم هم مرتب می گفت برگردیم برگر دیم و من باز گفتم نه
من باز مصر برای موندن
چند روز پیش بطور معجزه اسایی سر از یک کمپانی بزرگ در اوردم پیش رییس رفتم یه نگاهی بهم کرد و گفت از کی می تونی بیای سرکار گفتم از همین الان
یه اپلیکیشن داد که پرکردم و گفت از فردا بیا
چشام 4 تا شد که چه راحت بدون مصاحبه منو پذیرفت گفت فول تایمی با تمام امکانات بیمه و غیره
و الان 5 روزی هست که در این کمپانی کار میکنم
هدفم ازنوشتن این طومار این نبود که تاپیک رو پر کنم فقط خواستم بدونید برای رسیدن به مقصد باید رضایت تلاش و امید داشت و گرنه باز دوباره نقطه سر خط
همیشه اینو بخاطر داشته باشید
کسانی رنگین کمان را می بینند که زیر باران مانده باشند
سلام،من و همسرم در آمریکا هستیم، من روی opt و همسرم ‌‌‌F1، متوجه شدیم که من لاتاری ۲۰۱۵ برنده شدم، الان می‌خواستم بدونم که کسی‌ بوده که شرایط مشابهی مثل ما داشته باشه (در آمریکا بوده باشه و لاتاری برنده شده باشه),متوجه شدیمcase کسایی‌ که داخل آمریکا هستن فرق می‌کنه،ممنون میشم که راهنمایی کنید که چه جور باید اصلا شروع کنیم، چه فرم هایی باید پر بشه و کلا پروسه کار چه جوری باید باشه. مرسی
تشکر کنندگان: samansaba ، Saeedv13 ، armin021 ، aaraam ، babak433
یک چیزی تو دلم مونده نگم دق میکنم
ایتقدر دلم میخواد قبلو بشم و بیام به انجمن برندگان و توی تک تک تایپیک هاش جستجو کنم و مشکلات و مسایل ببینم چه برای خودم و دیگران و کم کم حلشون کنم
ولی قسمت ما نیست انگار
باید در حسرت بمونیم و شادی دیگران رو فقط ببینیم
هیییییی
نشد : 2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-2020-2021-2022
بازم نمیشه: 2023
تاآخرش همینه
چیزای خوب به ما نیومده
تشکر کنندگان: mohsenmb ، hadi.nikjo ، Death ‎Angel ، مسافر تنها ، reza_top60 ، Dr.Fox ، satin ، MEHR52 ، hameddjj ، jayjay
(2014-05-04 ساعت 20:06)parvin00 نوشته:  سلام،من و همسرم در آمریکا هستیم، من روی opt و همسرم ‌‌‌F1، متوجه شدیم که من لاتاری ۲۰۱۵ برنده شدم، الان می‌خواستم بدونم که کسی‌ بوده که شرایط مشابهی مثل ما داشته باشه (در آمریکا بوده باشه و لاتاری برنده شده باشه),متوجه شدیمcase کسایی‌ که داخل آمریکا هستن فرق می‌کنه،ممنون میشم که راهنمایی کنید که چه جور باید اصلا شروع کنیم، چه فرم هایی باید پر بشه و کلا پروسه کار چه جوری باید باشه. مرسی
سلام پروین خانم
شما باید adjust status بدین. این متن مربوط به مورد شماست در فایل راهنمای ویزای گوناگونی که منبعش رو زیر متن می ذارم.
28. I am already in the United States. If selected, may I adjust my status with USCIS?
Yes, provided you are otherwise eligible to adjust status under the terms of Section 245 of the INA, you may apply to USCIS for adjustment of status to permanent resident. You must ensure that USCIS can complete action on your case, including processing of any overseas spouse or children under 21 years of age, before September 30, 2015, since on that date your eligibility for the DV-2015 program expires. No visa numbers or adjustments of status for the DV-2015 program will be approved after midnight EDT on September 30, 2015, under any circumstances
.
منبع
تشکر کنندگان: ali999 ، samansaba ، soli asali ، reza_top60 ، شهلا 1346 ، MEHR52 ، jayjay ، babak433
توجه کردید امسال تعداد برندگان ایرانی به شدت کاهش داشته برعکس پارسال شانس ماست
تشکر کنندگان: samansaba ، مسافر تنها ، toghrol120 ، jayjay

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان