موضوعها: 0
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام من هم نمیدونم باید از کجا شروع کنم. 19 می فرم 260 را تکمیل کنم و بفرستم بعدش چی میشه,,,,؟ باید منتظر بمونم تا کی سی سی واسم ایمیل بزنه و تاریخ مصاحبه را بهم بگه؟ لطفا راهنمایی کنید . پست های بجه ها را خوندم ولی همش پراکنده است. ممنون
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از الان اگه کارت پایان خدمتتونو می خواین تعویض کنین استارت کار و بزنین چون خودش یه 2 ماهی ممکنه زمان ببره
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )، آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز وتبريك بابت قبولي
ميخواستم بپرسم آيا برا برنده ها از kcc ايميل هم فرستادن كه برنده شدين ؟چون پارسال ايميلي برا ما نيومد كه برنده شدين ،با كانفرميشن نامبر ديديم نتايج
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-05 ساعت 13:56)aghamilad نوشته: سلام من هم نمیدونم باید از کجا شروع کنم. 19 می فرم 260 را تکمیل کنم و بفرستم بعدش چی میشه,,,,؟ باید منتظر بمونم تا کی سی سی واسم ایمیل بزنه و تاریخ مصاحبه را بهم بگه؟ لطفا راهنمایی کنید . پست های بجه ها را خوندم ولی همش پراکنده است. ممنون
دوست عزیز نگاهی به لینک زیر بندازین:
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-05 ساعت 12:40)r.bazargan نوشته: (2014-05-05 ساعت 12:37)amir-ashkan نوشته: (2014-05-04 ساعت 09:16)alina-b نوشته: (2014-05-04 ساعت 01:26)Delik نوشته: دوستانه عزیز , من برنده شدم و یک سوالی داشتم , پاس من تا یک ماهه دیگه تموم میشه , و در فرمه ٢٦٠ باید شماری پاس رو وارد کنم , نمیدونم الان چکار کنم ؟! برای تمدید پاس اقدام کنم ؟ آیا شماری پاس بعد از تمدید عوض میشه ؟ یک راهنمایی اگر که میشه بکنید .
و سواله دومه من اینه که , الان که جوابه قبولی اومده کار خاصی نباید انجام بدم ؟ یعنی باید تا ١٩ می صبر کنم ؟
چون بازی دوستان محله سفارت و از همین الان تو پروفیلشون مشخس کردن !
دوست عزیز اول پاست را تمدید کن بعد فرمها را پر کن . شما الان با این پاس حتی از کشور هم نمیتونید خارج بشید چون کمتر از 6 ماه اعتبار دارد. تمدید پاس 10 روز زمان میبره چرا میخوای برای خودت مشکل بوجود بیاری که 2 تا شماره پاس به اونها بدی؟ پاس را تعویض کن بعد فرمها را با شماره پاس جدید پر کن
تمدید کن حتما .... تو اصل موضوع شک نکن .... اصلا پاسپورت زیر 6 ماه هیچ جا اعتبار نداره، غیر از ویدئوکلوپ سر کوچه که بتونی DVD کرایه کنی همین و بس.... حتما افدام کن الان الکترونیک شده ، مدارک کامل باشه صدور 4 روزه و تمدید 10 روزه انجام میشه .
عزیزم شماره پاست فکر نکنم تغییر کنه برای من که تمدید کردم اما تغییر نکرد مثل المثنی کارت ملی میمونه شماره اش تغییر نمیکنه
والله برای ما که شماره پاس تغییر کرد.خودتون میدونید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-05 ساعت 14:42)tabim4 نوشته: (2014-05-05 ساعت 12:56)amir-ashkan نوشته: (2014-05-04 ساعت 16:28)amirghn نوشته: اما بهترین راه حل اینه که دوستان بصورت دسته جمعی ایمیل بزنن و فرهنگ و شرایط اینجا توضیح بدن و درخواست کنند که از دورهای بعدی پولی بشه تا هر کافی نت و ..... نتونه هر کسی و ثبت نام کنه. ممکنه این کار و آمریکا نکنه اما حتما این قضیه و درک می کنه و راه حلی پیدا می کنه. اونا خودشون امار و دارن که خیلی ها حتی نمیرن چک کنند قبول شدن یا نه اما فقط باید ما هم همت کنیم تا هرسال افراد محتاج به این روش مهاجرت به حقشون برسند.
اینو هستم .... بریم تو کارش یه کمپینی ، پتیشنی چیزی امضا کنیم تا اینا بفهمند اینجا قضیه چیه ... به خدا اونا از ما درگیرترند تو این قضیه ... والا ... یادمه از هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه سابق USA موقع بازنشستگی اش پرسیدند سخت ترین موضوع کاری شما در این چند دوره وزارت و اینا چی بوده ..؟؟ یه آهی کشید و خیلی شل و ول گفت : I R A N .... گفت واقعا نفهیمدم چه جوری با موضوع دولت ایران و مهمتر از اون ملت ایران جلو برم .... از یه طرف 23 میلیون میان میگند ما سبزیم .... از یه طرف 24 میلیون 9 دی میگیرن هر سال .... اونوقت در مجموع 73 میلیون ایرانی نیمه متمدن نیمه گرسنه نیمه آپدیت نیمه جهان سومی پیشرفته نیمه الکترونیک تبلت به دست میاند یارانه ثبت نام می کنند ......والا به خدا..!
یک پیشنهاد عالی من کاملاً موافقم لطفاً یک متن بسیار موثر و رسمی تهیه کنید و آدرسی را در وب سایت ایجاد و معرفی نمائید تا همه امضا هایمان را بزاریم قطعاً جواب خواهد داد اگر هزینه ثبت نام 20 دلار ناقابل باشه هیچ کس نمیاد همینطور عشقی ثبت نام کنه و دیگه هیچوقت این اطلاعیه آزار دهنده وتاسف بار را مقابل شیشه کافی نت ها نخواهیم دید که « ثبت نام قرعه کشی گرین کارت مجانی آمریکا» یا اینکه هیچ خونواده ای پیدا نمبشه که در مراسم خواستگاری پسرشان که لیسانس خود را از دانشگاه آزاد دورقوز آباد سفلی گرفته و فوق لیسانس را از دانشگاه علی آباد کتول ! به خونواده دختره بگند : مهندس ؛ گرین کارت آمریکا را هم دارند!!!!؟؟؟؟؟؟(غافل از اینکه فقط اسمش از قرعه کشی لاتاری در اومده!!!!!!) و شاید حتی آغا دوماد پول پست کردن فرمهای اولیه مخصوص مصاحبه سفارت را نتونه از باباش بگیره!!!!!؟؟؟؟؟؟ اگر یک میلیون نفر تا حالا مجانی ثبت نام میکردند این تعداد میشه حداکثر 300-200 هزار نفر یعنی ثابت خواهد شد که فقط یک چهارم شرکت کنندگان قبلی استحقاق و شایستگی شرکت در قرعه کشی اینگونه ویزا را داشته اند.
من هم واقعا موافقم دیگه داره شورش در میاد ,خواهشا یه اقدامی بکنیم ,ولی با 20 دلار موافق نیستم چون بازم هجوم میارن , به نظرم 50 یا 100 دلار ,هر کی ندونه فک میکنه دولت آمریکا وایساده ببینه ما چی میگیم
ما برنده ایم اگر لحظه های شیرین امروز را قربانی اتفاقات تلخ دیروز نکنیم.
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-05 ساعت 15:04)sharmi نوشته: (2014-05-05 ساعت 14:42)tabim4 نوشته: (2014-05-05 ساعت 12:56)amir-ashkan نوشته: (2014-05-04 ساعت 16:28)amirghn نوشته: اما بهترین راه حل اینه که دوستان بصورت دسته جمعی ایمیل بزنن و فرهنگ و شرایط اینجا توضیح بدن و درخواست کنند که از دورهای بعدی پولی بشه تا هر کافی نت و ..... نتونه هر کسی و ثبت نام کنه. ممکنه این کار و آمریکا نکنه اما حتما این قضیه و درک می کنه و راه حلی پیدا می کنه. اونا خودشون امار و دارن که خیلی ها حتی نمیرن چک کنند قبول شدن یا نه اما فقط باید ما هم همت کنیم تا هرسال افراد محتاج به این روش مهاجرت به حقشون برسند.
اینو هستم .... بریم تو کارش یه کمپینی ، پتیشنی چیزی امضا کنیم تا اینا بفهمند اینجا قضیه چیه ... به خدا اونا از ما درگیرترند تو این قضیه ... والا ... یادمه از هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه سابق USA موقع بازنشستگی اش پرسیدند سخت ترین موضوع کاری شما در این چند دوره وزارت و اینا چی بوده ..؟؟ یه آهی کشید و خیلی شل و ول گفت : I R A N .... گفت واقعا نفهیمدم چه جوری با موضوع دولت ایران و مهمتر از اون ملت ایران جلو برم .... از یه طرف 23 میلیون میان میگند ما سبزیم .... از یه طرف 24 میلیون 9 دی میگیرن هر سال .... اونوقت در مجموع 73 میلیون ایرانی نیمه متمدن نیمه گرسنه نیمه آپدیت نیمه جهان سومی پیشرفته نیمه الکترونیک تبلت به دست میاند یارانه ثبت نام می کنند ......والا به خدا..!
یک پیشنهاد عالی من کاملاً موافقم لطفاً یک متن بسیار موثر و رسمی تهیه کنید و آدرسی را در وب سایت ایجاد و معرفی نمائید تا همه امضا هایمان را بزاریم قطعاً جواب خواهد داد اگر هزینه ثبت نام 20 دلار ناقابل باشه هیچ کس نمیاد همینطور عشقی ثبت نام کنه و دیگه هیچوقت این اطلاعیه آزار دهنده وتاسف بار را مقابل شیشه کافی نت ها نخواهیم دید که « ثبت نام قرعه کشی گرین کارت مجانی آمریکا» یا اینکه هیچ خونواده ای پیدا نمبشه که در مراسم خواستگاری پسرشان که لیسانس خود را از دانشگاه آزاد دورقوز آباد سفلی گرفته و فوق لیسانس را از دانشگاه علی آباد کتول ! به خونواده دختره بگند : مهندس ؛ گرین کارت آمریکا را هم دارند!!!!؟؟؟؟؟؟(غافل از اینکه فقط اسمش از قرعه کشی لاتاری در اومده!!!!!!) و شاید حتی آغا دوماد پول پست کردن فرمهای اولیه مخصوص مصاحبه سفارت را نتونه از باباش بگیره!!!!!؟؟؟؟؟؟ اگر یک میلیون نفر تا حالا مجانی ثبت نام میکردند این تعداد میشه حداکثر 300-200 هزار نفر یعنی ثابت خواهد شد که فقط یک چهارم شرکت کنندگان قبلی استحقاق و شایستگی شرکت در قرعه کشی اینگونه ویزا را داشته اند.
من هم واقعا موافقم دیگه داره شورش در میاد ,خواهشا یه اقدامی بکنیم ,ولی با 20 دلار موافق نیستم چون بازم هجوم میارن , به نظرم 50 یا 100 دلار ,هر کی ندونه فک میکنه دولت آمریکا وایساده ببینه ما چی میگیم
به نظر من هم پیشنهاد خوبیه من هم با ثبت نام پولی موافقم مثلا 100$
اینجوری خیلی بهتره یک نامه تهیه می کنیم و اون رو به آدرس کنتاکی ارسال می کنیم .
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-05 ساعت 15:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-05 ساعت 17:58 توسط aghaghia.)
(2014-05-05 ساعت 14:42)tabim4 نوشته: (2014-05-05 ساعت 12:56)amir-ashkan نوشته: (2014-05-04 ساعت 16:28)amirghn نوشته: اما بهترین راه حل اینه که دوستان بصورت دسته جمعی ایمیل بزنن و فرهنگ و شرایط اینجا توضیح بدن و درخواست کنند که از دورهای بعدی پولی بشه تا هر کافی نت و ..... نتونه هر کسی و ثبت نام کنه. ممکنه این کار و آمریکا نکنه اما حتما این قضیه و درک می کنه و راه حلی پیدا می کنه. اونا خودشون امار و دارن که خیلی ها حتی نمیرن چک کنند قبول شدن یا نه اما فقط باید ما هم همت کنیم تا هرسال افراد محتاج به این روش مهاجرت به حقشون برسند.
یک پیشنهاد عالی من کاملاً موافقم لطفاً یک متن بسیار موثر و رسمی تهیه کنید و آدرسی را در وب سایت ایجاد و معرفی نمائید تا همه امضا هایمان را بزاریم قطعاً جواب خواهد داد اگر هزینه ثبت نام 20 دلار ناقابل باشه هیچ کس نمیاد همینطور عشقی ثبت نام کنه و دیگه هیچوقت این اطلاعیه آزار دهنده وتاسف بار را مقابل شیشه کافی نت ها نخواهیم دید که « ثبت نام قرعه کشی گرین کارت مجانی آمریکا» یا اینکه هیچ خونواده ای پیدا نمبشه که در مراسم خواستگاری پسرشان که لیسانس خود را از دانشگاه آزاد دورقوز آباد سفلی گرفته و فوق لیسانس را از دانشگاه علی آباد کتول ! به خونواده دختر بگند : مهندس ؛ گرین کارت آمریکا را هم دارند!!!!؟؟؟؟؟؟(غافل از اینکه فقط اسمش از قرعه کشی لاتاری در اومده!!!!!!) و شاید حتی آغا دوماد پول پست کردن فرمهای اولیه مخصوص مصاحبه سفارت را نتونه از باباش بگیره!!!!!؟؟؟؟؟؟ اگر یک میلیون نفر تا حالا مجانی ثبت نام میکردند این تعداد میشه حداکثر 300-200 هزار نفر یعنی ثابت خواهد شد که فقط یک چهارم شرکت کنندگان قبلی استحقاق و شایستگی شرکت در قرعه کشی اینگونه ویزا را داشته اند.
آقا جون جمع کنید این بچه بازیها رو فکر کردین دولت آمریکا هم مثل بعضی کشور های دیگست که دنبال پول جمع کردن از ملت باشه با ۱۰ دلار ۲۰ دلار؟؟؟ فرض کنید این کار رو هم بکنه بنظر شما به پرستیژ دولتی که خودش رو متولی دنیا میدونه بر نمیخوره که از هر کسی که ثبت نام بکنه ۱۰ ۲۰ دلار پول بگیره؟؟؟ قبول نشدین خوب نشدین دیگه چرا تقصیر رو گردن دیگران میندازین هر کسی میتونه توی این لاتاری شرکت کنه و شرایطش رو هم دولت آمریکا معین میکنه اونهم نه الکی و از رو باد معده بلکه با مشاوره و حساب و کتاب. من خودم از اولین سری لاتاری (که با کاغذ بود و فتو کیی میگیرفیم و معلوم نبود که پست فرم رو به آمریکا میبره یا میریزه تو سطل آشغال) توی لاتاری شرکت کردم و آخرش هم هیچی ولی دلیل نمیشه که تقصیر رو گردن کسی بندازی که
دوما تعداد برنده شده ها خیلی بیشتر از کسانی هست که ویزا میگیرن بنا بر این خیالتون راحت باشه اگه کسانی باشن که نخان برن دنبال کاراشون یا مدارک تحصیلی و این چیزاشون کافی نباشه جاشون پر میشه ... اصولا ممکنه کسانی باشن که اسمشون در امده باشه ولی حتی ویزا بهشون نرسه بنا برا این اینهمه داستان نداره که
شما که این همه داد و بیداد میکنید میتونید تضمین بدین که اگه بهتون ویزای آمریکا بدن حتما میرین و اونجا میمونین به هر قیمتی شده و بر نمیگیردین به ایران؟؟؟؟؟ این یک فرصتی هست که به هر کسی داده میشه و بخودش بستگی داره که بخاد از این فرصت استفاده کنه یا نه دموکراسی یعنی همین برابری برای همه...
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان
مادر من در قرعه کشی 2015 برنده شده که ما رو خیلی خوشحال و البته بیشتر از اون گیج کرده
مادرم زنی 52 ساله هست و مطلقه بدون سرمایه ی زیاد
از زبان انگلیسی چیزی نمیدونه و مدت زیادی هست خانه دار هست.
رانندگی بلد نیست.
مدت زیادی هست که تنها و با خواهر کوچکترم زندگی میکنه
بستگان نزدیک و بدرد بخور در آمریکا نداریم.
سوالات خیلی زیادی ذهن منو مشغول کرده
1 / به نظر شما ایشون اصلا به صلاح است که از این موقعیت استفاده کنه؟آیا تنها اومدن ایشون صلاحه؟
2/اگر بیان اونجا آیا میتونن کار پیدا کنن؟در همون سطوح پایین مثل قفسه چینی فروشگاه،صندوقداری؟شیرینی پزی یا آرایشگری البته با داشتن مدرک ساده ای از ایران؟
3/با توجه به اینکه کلا آدم سختگیری در زندگی نیست آیا میتونه با ماهی 1000 تا 1500 دلار هم زندگی کنه هم اجاره پرداخت کنه؟
4/بعد از چه مدت میتونه برای خواهر 26 ساله مجرد من اپلای کنه؟
5/ در بدو ورود آیا افراد و راهنماهای قبل اطمینانی هستن که اونو برای انجام کارای اداری پیدا کردن منزل و... راهنمایی کنن و مرحله به مرحله باهاش باشن و در قبالش هزینه ای دریافت کنن؟
6/ آیا میتونه یه زندگی نرمال بدمن سختی های عجیب و غریب داشته باشه؟
7/در صورت بیماری آیا هزینه های درمان رو میتونه براحتی پرداخت کنه؟آیا دولت از ایشون قبل از سیتیزن شده حمایتی میکنه؟
8/ آیا ایرانیایی هستن که در بدو ورود قبل تز پیدا کردن خانه و جا افتادن در اون شرایط ازش حکایت کنن و جای خواب و زندگی موقت در اختیارش بذارن؟
9/آیا از همین تهران میشه براشون خانه و کار پیدا کرد؟چگونه؟چه سایتی؟
10/ آیا گروهی از ایرانیان مقیم آمریکا با شرایط یکسان مادرم رو میشه پیدا کرد و همه رو با هم آشنا کرد که با هم دوست بشن
11/آیا روی کمک ایرانیهای اونجا میشه حساب کرد؟
از همه ی دوستانم ممنونم که منو درک میکنید و بابت این همه نگرانی سرزنش نمیکنید و بهم حق میدین
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
2014-05-05 ساعت 15:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-05 ساعت 15:31 توسط hedyhoney.)
سلام به همه دوستان مهاجرسراییم
تبریک و شاد باش به همه اونایی که بختشون حسابی گل کرده و برنده شدن
این صدمین پست من در مهاجرسراست
میخواستم با صدمین پستم خبر برنده شدنم و اعلام کنم که متاسفانه نشد که بشه.
به هر روی یا به قول اونوری ها "انی وی" امسال هم موندگارشدیم.
نمیدونم باید بگم خوشبحال اونایی که برنده شدن یا نه.خدا میدونه توی سرنوشتمون چی گذاشته
بچه مرشد بزن زنگ شمارش معکوس 2016 که زندگی هنوز هم ادامه داره
هر جا هستین شاد باشین
"هر چه آید به سرم باز بگویم گذرد وای از این عمر که با این گذرد میگذرد"
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه سوالی داشتم.من و همسرم امسال لاتاری ثبت نام کردیم و خدا خواست و اسم همسرم در اومد.ولی یه مشکلی هست اینجا که من ام اس دارم.میخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟اصلا" باید چی کار کنیم؟؟ موقعه ای که کارامونو انجام داریم میدیم یا برایه مصاحبه خواستیم بریم باید اونجا مریضی من و بگیم یا نگیم بهتره؟؟؟