کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
پس اگر سالانه 55000ویزا صادر کنه 3500 نفر فوری پر میشه پس همین الان هم ممکنه 1000نفر یا 2000 نفر از 4992 نفر ویزا نصیبشون نشه ولی خوب دوست داشتم در مورد کسی بیاد شفاف سازی کنه.یا کسی مطلبی داره اطلاع رسانی کنه..
تشکر کنندگان:
تا اونجایی که من سراغ دارم اگه 55000 ویزا پر بشه و کسی بعدش سلاحیتش تایید بشه کنسل میشه

یعنی یه کیس 4 نفری 4 تا ویزا رو به خودش اختصاص میده.. هر کیس یک ویزا حساب نمیشه

دوستان که بیشتر اطلاع دارن بگن
تشکر کنندگان: amirghn
(2014-05-08 ساعت 14:11)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 13:45)mona_usa نوشته:  کاملا معلومه این تعداد ویزا هست نه تعداد خانواده...

هرکی ی ویزا میخواد به خانواده 4 نفره که 1 ویزا نمیدن باید 4 تا بدن...

حالا هرکی اطلاعات دقیقتری داره بیاد بگه...

من که نمی دونم والا ..! اما فکر کنم دقیق تر از شما هم " موجود " نیست CoolTongue

اینا رو گفتی یاد یک از دوستان افتادم ... واسه مهاجرت به کانادا ..!! آقا اینا زن و شوهر جوون و دوست داشتنی بودند .... داشتند کارای مصاحبه و پذیرش و اینجور چیزا رو می کردند ... متوجه می شوند خانمه باردار .... حالا اینا مونده بودن بگن یا نه...... آزمایشات و مدیکال و اینا رو هم رد کرده بودن ..... اینا هم اعلام نمیکنن و عازم مهاجرت می شوند و میرند.... خلاصه ماه دوم اونجا بچه شون به دنیا میاد... و پاس کانادایی و حمایت دولتی و این حرفها شامل ش میشه ... خلاصه رفته بودند تو یکی از این انجمن های حمایتی کودکان، یارو گفته بود شما ( منظورش ایرانی ها) دیگه کی هستین، شما قانونا بچه تون را قاچاق کردید فقط شانس آوردید جاسازش خوب بوده ..!!Cool
تشکر کنندگان: mona_ir ، amirghn ، sepandarA ، مسافر تنها
دوستان لطفا با اين بحث بى نتيجه كه كى ثبت نام بكنه يا كى حق منو خورد نسبت بهم موضع نگيريم فقط اعصاب همو بهم ميريزيم تجربه نشون داده چيزي تغيير نخواهد كرد پس اروم باشيمو اميدوار با عصبانيت كسى برنده نميشه پس بياين براى هم تعيين تكليف نكنيم فكر كنم اين بهترين راه. ممنون از همتون
تشکر کنندگان: محبت ، A_A ، مسافر تنها
(2014-05-08 ساعت 12:19)مسافر تنها نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 10:53)ghazaleh12324 نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 07:38)soruosh نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 02:06)محبت نوشته:  سلام
اینم تعداد برندگان آسیا در 2015

ASIA
AFGHANISTAN 305 JAPAN 636 QATAR 51
BAHRAIN 12 JORDAN 374 SAUDI ARABIA 517
BHUTAN 45 NORTH KOREA 0 SINGAPORE 47
BRUNEI 0 KUWAIT 241 SRI LANKA 1,303
BURMA 453 LAOS 1 SYRIA 598
CAMBODIA 2,079 LEBANON 408 TAIWAN 498
HONG KONG SPECIAL
ADMIN. REGION 160 MALAYSIA 129 THAILAND 81
INDONESIA 288 MALDIVES 2 TIMOR-LESTE 0
IRAN 4,992
MONGOLIA 186 UNITED ARAB EMIRATES 195
IRAQ 289 NEPAL 4,991 YEMEN 875
ISRAEL 231 OMAN 15

سلام قبول زحمت بفرمایید آدرس سایت را به من بدهید. متشکرم

http://travel.state.gov/content/visas/en...-2014.html این هم لینکشBig Grin

پارسال حدود 6030 كيس قبولي از ايران بود الان ايران شده 4992 كيس يعني كاهش 17% سهميه ايران
كه پيش بيني ميشه در سالهاي آتي بازم كمتر بشه چون تعداد مهاجران از ايران به سقف درصدي پراكندگي جمعيتي و نژادي نزديكتر ميشه
به عبارت ديگه در سالهاي گذشته ايرانيها كم كم تعدادشون ببشتر شده و خودشونو نزديكتر كردن به درصد كثرت نژادي ساير اقوام و ملل مطابق استاندارهاي اعلام شده
من فکر میکنم این کاهش ظرفیت دلیلش اینه از آنجایی که اکثر برندگان سالهای قبل به احتمال خیلی زیاد مدارکشون تکمیل بوده و مصاحبه هم قبول شدن و از اون طرف هم 3500 نفر هم بیشتر نمیخاستن به همین دلیل کاهش دادن چون احتمالا سال قبل به مشکل برخوردن!!دلیلش به نطر من میتونه این باشه.
لطفا در این مورد هم کسی نظری داره بیان کنه.تشکر
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز

کلا 3500 نفر ویزا میگیرن

نه کیس

اونایی که میگن چجوری پس 4992 نفر قبول شدن و از کجا میدونن 1400 نفر مثلا انصراف میدن

این ادما به صورت اتوماتیک تو پروسه ای کلیرنس حذف میشن و بهشون ویزا نمیرسه
یعنی اونقدر این پروسه ای کلیرنس براشون طولانی میشه که بهشون ویزا نمیرسه
البته نه اینکه از قصد این کار رو بکنن چون براشون فرقی نداره که کی اول بگیره و کی نگیره

هرکی مدارکش اماده و بدون نقص و کامل بود و پروسه ای کلیرنس رو سریع گذروند و این پروسه براش طولانی نبود و این پروسه براش دارای پارامتر های کنترلی کمتری بود زودتر کلیر میشه و ویزا میگیره

حتی این موضوع رو باید بدونید باز هم کسی بهشون اجبار نکرده که حتما این 3500 تا ویزا رو بدید وگرنه اخراج میشید .. نه

مدارک باید کامل و پروسه ای کلیرنس با دقت انجام بشه

اصلا مهم نیست حتی اگه همین الان این 4992 نفر انصراف بدن و نرن

چون اون ظرفیت کلی میمونه و زیاد هم عجله ای نیست که زودتر پر بشه

و اما اینکه کسانی که میگن شاید ایران از لیست حذف بشه
نه اصلا این خبرا نیست
ایران تو منطقه بسیار مهم
و یکی از کشور های مهم برای امریکا هستش
و یکی از ارتباط های مهم با مردم ایران از همین راه های لاتاری و شبکه های اجتماعیه
اونا براشون مهمه که شب روز یه صحبتی از امریکا تو ایران بشه
پس به همین راحتی ها و به همین زودی ها ایران حذف نخواهد شد
(2014-05-08 ساعت 14:35)adonis2006 نوشته:  دوستان عزیز

کلا 3500 نفر ویزا میگیرن

نه کیس

اونایی که میگن چجوری پس 4992 نفر قبول شدن و از کجا میدونن 1400 نفر مثلا انصراف میدن

این ادما به صورت اتوماتیک تو پروسه ای کلیرنس حذف میشن و بهشون ویزا نمیرسه
یعنی اونقدر این پروسه ای کلیرنس براشون طولانی میشه که بهشون ویزا نمیرسه
البته نه اینکه از قصد این کار رو بکنن چون براشون فرقی نداره که کی اول بگیره و کی نگیره

هرکی مدارکش اماده و بدون نقص و کامل بود و پروسه ای کلیرنس رو سریع گذروند و این پروسه براش طولانی نبود و این پروسه براش دارای پارامتر های کنترلی کمتری بود زودتر کلیر میشه و ویزا میگیره

حتی این موضوع رو باید بدونید باز هم کسی بهشون اجبار نکرده که حتما این 3500 تا ویزا رو بدید وگرنه اخراج میشید .. نه

مدارک باید کامل و پروسه ای کلیرنس با دقت انجام بشه

اصلا مهم نیست حتی اگه همین الان این 4992 نفر انصراف بدن و نرن

چون اون ظرفیت کلی میمونه و زیاد هم عجله ای نیست که زودتر پر بشه

و اما اینکه کسانی که میگن شاید ایران از لیست حذف بشه
نه اصلا این خبرا نیست
ایران تو منطقه بسیار مهم
و یکی از کشور های مهم برای آمریکا هستش
و یکی از ارتباط های مهم با مردم ایران از همین راه های لاتاری و شبکه های اجتماعیه
اونا براشون مهمه که شب روز یه صحبتی از آمریکا تو ایران بشه
پس به همین راحتی ها و به همین زودی ها ایران حذف نخواهد شد
جمله آخرت دوست عزیز خیلی منطقیه اگر کسی یه خورده دقیق نگاه کنه به ظرفیتها ایران بیشترین ظرفیت رو تو لاتاری داراست این یعنی بعیده ایران حالا حالاها از لاتاری حذف بشه ...Big Grin
تشکر کنندگان: بازگشت ، aidaz
(2014-05-08 ساعت 14:14)tapartoor600 نوشته:  میگه ایالات متحده هر سال 55000 ویزا صادر میکنه بصورت قرعه کشی.
من برداشتم اینه که 55000 نفر. (چون هر نفر یه ویزا)
منبع دقیقی من پیدا نکردم.

سلام
ویزا توی پاسپورت میخوره و سرپرست خونواده میتونه اعضای خونواده رو تو پاسپورتش داشته باشه (یعنی یک پاسپورت برای چند نفر). در نتیجه تعداد ویزا به پاسپورت ربط داره و نه هر نفر.
شماره کیس : ***2015AS00002 | کنسولگری : آنکارا | افراد کیس : ۲ نفر | ارسال فرم May 23 : DS-260 | کارنت شدن : September | مصاحبه : November و April | دریافت ویزا : کلیر در 2015-04-03
سفرنامه ما
تشکر کنندگان:
(2014-05-06 ساعت 12:57)amirghn نوشته:  منم این ایمیل و دریافت کردم و جواب دادم اگر فکر می کنید اشتباهی در قرعه کشی بوده دوباره قرعه کشی کنید مثل 2012. البته نمی خوام حق دوستانی که الان برنده شدن خورده بشه به غیر از اونا منظورمه.
شما هم به ایمیل جواب بدین لطفا و درخواست تصحیح کنید.

اره اگه دوباره قرعه کشی کنن اصلا حقه بچه هایی که قبول شدن خورده نمیشه اصلا :|
میدونین چه ضزبه ای میخوره آدم وقتی قبول شه بعد ازش بگیرن؟
تشکر کنندگان: A_A ، khorsandi ، aghamilad
(2014-05-08 ساعت 14:05)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 11:01)A_A نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 09:32)شهلا 1346 نوشته:  من کسی را دیدم با دو تا بچه کوچک با 5 هزار دلار امد آمریکا خوشبختانه ماه اول کار پیدا کرد شش ماه بعد هم تکس ریترن شش هزار دلار گرفت و یک ماشین خرید . اگر کسی شانس داشته باشه بی پول هم موفق میشه ولی کسی هم هست چهل هزار دلار اورده و هنوز هم داره پول میاره و کار پیدا نکرده ولی بازم سرمایه گذاری میکنه که برنگرده .
بزارید هر کی شانسشو امتحان کنه پولدارها راههای دیگه ای برای مهاجرت دارند این لاتاری یکمی هم شانس به بی پولا داده .
خدا پدر و مادر این بندگان خدا را بیامرزه اونا قرعه کشی میکنن و هرکسی را تو مملکتشون می پذیرند ما خودمون از دلمون نمیاد یک هموطن بی پول پاش به آمریکا برسه . بهتره اگر کسی برنده شده و پول نداره دیگران کمکش کنن تا موفق بشه .

دقیقا با حرف شما موافقم
ملت نظر کارشناسی میدن که هیچ کس حق ثبت نام نداره غیر از خودشون
خیلی جالبه به خدا
عزیز من اون کسی که ثبت نام کرده یه فکرایی برا خودش کرده مثه شما
حالا میخوان گروهی ایمیل بزنن, پتیشن راه بندازن که حقشونو خوردن
یکی به اینا بفهمونه شانس بوده ...
جالبش اینه که از اخلاقیات حرف مزنن و خودشونو معیار همه چی میدونن
عزیز من شما که چشم نداری ببینی بقیه برنده شدن خواهشا این حرفارو نزن

کاربر عزیز ، شما اصلا دیالکتیک ابتدایی رو درک نکردی و داری تز میدی استاد..!!

هیچ کس نگفته (هیچ کس حق ثبت نام نداره غیر از خودشون) همه حق ثبت نام دارند ، تمام کسایی که می خواهد بروند و مهاجر شوند حق ثبت نام و شرکت در لاتاری را دارند ، افتاد ... همه حق دارند ...... اما کسانی که برنامه ندارند و به عنوان spam ثبت نام می کنند حق ندارند جای بقیه شرکت کنندگان امیدوار را تنگ کنند .. افتاد برادر..!

مشکل همین جاست که خودت هم گفتی ( اون کسی که ثبت نام کرده یه فکرایی برا خودش کرده) خیلی هستند که اصلا فکر نکرده ثبت نام کردند و خیلی ها هم هستند که اصلا نمی دونن ثبت نام شدند ، خیلی ها هم هستند با یه ثبت نام ساده نمی دونن داره چه کلاهبرداری هایی ازشون میشه ...!! اینا رو چی می گی ..؟؟

گفتی (یکی به اینا بفهمونه شانس بوده ...) یکی هم باید به شما بفهمونه که ملت خودشون می دونن لاتاری شانسی و بخت آزمایی ، لزومی هم به تاکید دوستان نیست...!

میگی که (عزیز من شما که چشم نداری ببینی بقیه برنده شدن خواهشا این حرفارو نزن) بهتر بری پست ها رو بخونی ببینی کسی هست که برنده شده باشه و بچه ها بهش تبریک نگفته باشند...!

این حرفات درست نیست والا..!

دوست گرامی گویا شما توی همه زمینه ها تخصص داری بلاخص منطق اولیه گفتگو و تعیین حقوق ملت

ببین عزیز من این چیزایی که شما الان فکر می کنی فکراش شده و قانونش وضع شده
مگه کاری داره فیلتر آی پی بذارن یا بالاتر از اون فیلتر مک بذارن که هر سیستمی 1 بار ثبت نام کنه
خیلیا دسترسی به اینترنت ندارن - خیلیا سیستم ندارن - خیلی از وکیلا برای موکلشون ثبت نام می کنن و ...
شما نگران اسپم نباش تو این پروسه اتوماتیک حذف می شن
به تعداد بنده شده ها , تعداد ی که فرم ارسال می کنن و تعدادی که ویزا می گیرن دقت کن متوجه می شی

در مورد اینکه گفتم چشم نداری ببینی , من منظورم شخص خاصی نبود , بیشتر به اونایی که گیر داده بودن به اون شخصی که برنده شده ولی پاسپورت نداره چرا ثبت نام کرده؟
هر کسی شرایطشو می دونه برای هر کاری یه راهی هست
شما اون شخصو بذارین جز اسپم هایی که اتوماتیک حذف می شن

در آخرم بگم کسی که میاد از صمیم قلب به دیگران تبریک می گه (واقعا دمشون گرم) این حرفارو نمی زنه , مصلما منظورم اونا نیست , بیخودی این موضوعارو باهم قاطی نکن
► ДЯМДИ ◄ نوشته:
Immediate Issued ← 25 jan : Interview ░░ 12Aug : Current ░░ 19jul ← 7jun : DS260 ░░ Abu Dhabi ← Ankara ░░ 2015AS2ΘΘΘ

تشکر کنندگان:
(2014-05-08 ساعت 14:48)aliklz نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 12:57)amirghn نوشته:  منم این ایمیل و دریافت کردم و جواب دادم اگر فکر می کنید اشتباهی در قرعه کشی بوده دوباره قرعه کشی کنید مثل 2012. البته نمی خوام حق دوستانی که الان برنده شدن خورده بشه به غیر از اونا منظورمه.
شما هم به ایمیل جواب بدین لطفا و درخواست تصحیح کنید.

اره اگه دوباره قرعه کشی کنن اصلا حقه بچه هایی که قبول شدن خورده نمیشه اصلا :|
میدونین چه ضزبه ای میخوره آدم وقتی قبول شه بعد ازش بگیرن؟

من نظرم اینه که کسایی که برنده شدن داوطلبانه خودشون این ایمیلو بزنن Smile
بگن بابا کسایی که برنده نشدن حقشون خورده شده !!!!!
اینطوری بیشتر روشون تاثیر می زاره

یه تاپیک باز کنیم ببینیم اصلا حق چیه؟
► ДЯМДИ ◄ نوشته:
Immediate Issued ← 25 jan : Interview ░░ 12Aug : Current ░░ 19jul ← 7jun : DS260 ░░ Abu Dhabi ← Ankara ░░ 2015AS2ΘΘΘ

تشکر کنندگان: saeed_gh ، Memolk
(2014-05-08 ساعت 12:57)ghazaleh12324 نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 12:45)محبت نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 11:56)ghazaleh12324 نوشته:  ممنون که جواب دادین. اطلاع کاملی دارید که ۲۰۱۳ چه اتفاقی افتاد؟ کم اومدن ویزاها به دلیل مشکلی بود که در قرعه کشی اولیه وجودداشت؟
سلام
نه دوست خوبم اتفاق غم انگیزی که در 2013 افتاد این بود که سهمیه ایران از ویزاها قبل از 30 سپتامبر که آخرین روز صدور ویزای لاتاری هست برای اون سال تمام شد و تعدادی از بچه ها موفق به دریافت ویزا نشدن و البته در 2013 در دو مرحله برندگان قرعه کشی اعلام شدن در می و اکتبر و در 2012 بود اگر اشتباه نکنم که نتایج اولیه که اعلام شد ابطال شد.
خیلی ممنون از توضیحات خوبتون. پس کلا از اول تا آخر باید انتظار هر پیش آمدی رو داشت. امیدوارم همه ی کسانی که منتظر ویزا هستن ویزا دریافت کنن.

(2014-05-08 ساعت 12:45)محبت نوشته:  [quote='ghazaleh12324' pid='493302' dateline='1399533968']

ممنون که جواب دادین. اطلاع کاملی دارید که ۲۰۱۳ چه اتفاقی افتاد؟ کم اومدن ویزاها به دلیل مشکلی بود که در قرعه کشی اولیه وجودداشت؟
سلام
نه دوست خوبم اتفاق غم انگیزی که در 2013 افتاد این بود که سهمیه ایران از ویزاها قبل از 30 سپتامبر که آخرین روز صدور ویزای لاتاری هست برای اون سال تمام شد و تعدادی از بچه ها موفق به دریافت ویزا نشدن و البته در 2013 در دو مرحله برندگان قرعه کشی اعلام شدن در می و اکتبر و در 2012 بود اگر اشتباه نکنم که نتایج اولیه که اعلام شد ابطال شد.
خیلی ممنون از توضیحات خوبتون. پس کلا از اول تا آخر باید انتظار هر پیش آمدی رو داشت. امیدوارم همه ی کسانی که منتظر ویزا هستن ویزا دریافت کنن.

آیا اطلاع دارید که کسانی که در ۲۰۱۳ ویزا نگرفتند مرحله ی اول یعنی می انتخاب شده بودند یا اکتبر؟Sad
فرقی نمیکرد بعضیا مرحله ی اولی بودن بعضیا مرحه دومی ! من خودم اولی بودم!
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: A_A
Wink 
اولین پستم در این انجمن Big Grin
اولا تبریک به اونایی که در اومدن و ارزوی قبولی برای اونایی که در نیومدن

من که الان 10 ساله رویای اونجا رو در سر دارم , 6 سال پیش تا اذربایجان هم رفتم که قاچاقی بزنم بیرون Sad نشد که بریم انصرافی دانشگاه جوری بود که هنوز لیسانسو نگرفتم Sad
حالا یه شانسی گیر اوردم سربازی معافی گرفتیم . امسال شروع میکنم به شرکت کردن
اگه مثل معافی شانس بیارم قبول شم امسال با اینکه 40 واحد ا لیسانسم باقی میمونه حاضرم باز هم انصراف بدم Cool
افسردگی مزمن گرفتم Smile
تشکر کنندگان: A_A ، mona_ir ، pari pariaaa ، شهلا 1346 ، jayjay ، nasim ، MEHR52
اینم آمار شرکت کنندگان DV-2015
[عکس: Untitled4Ep6.png]
تشکر کنندگان: babak433 ، pari pariaaa ، نیما121
(2014-05-08 ساعت 15:11)saeed_gh نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 12:45)محبت نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 11:56)ghazaleh12324 نوشته:  ممنون که جواب دادین. اطلاع کاملی دارید که ۲۰۱۳ چه اتفاقی افتاد؟ کم اومدن ویزاها به دلیل مشکلی بود که در قرعه کشی اولیه وجودداشت؟
سلام

(2014-05-08 ساعت 12:45)محبت نوشته:  [quote='ghazaleh12324' pid='493302' dateline='1399533968']

ممنون که جواب دادین. اطلاع کاملی دارید که ۲۰۱۳ چه اتفاقی افتاد؟ کم اومدن ویزاها به دلیل مشکلی بود که در قرعه کشی اولیه وجودداشت؟
سلام

آیا اطلاع دارید که کسانی که در ۲۰۱۳ ویزا نگرفتند مرحله ی اول یعنی می انتخاب شده بودند یا اکتبر؟Sad
فرقی نمیکرد بعضیا مرحله ی اولی بودن بعضیا مرحه دومی ! من خودم اولی بودم!

میشه بیشتر توضیح بدین
ممنون می شم
► ДЯМДИ ◄ نوشته:

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان