کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-06 ساعت 01:21)ahmadfayeq نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 23:08)badboy666 نوشته:  بچه ها امسال سال اخر لاتاری هست!
بدجوری عصبی و ناراحتم

دوست عزيز ميشه بگين رو چه مدرکى سال آخر هست و آيا اين منظورتون تنها براى سهميه ايرانيها هست يا براى همه ى کشورها که گفتيد سال آخر هست ؟ممنون

با سلام
طبق گزارش سفارت مجازی ایالت متحده در ایران هر کشوری که سقف مهاجرینش طی روش لاتاری به 50،000 نفر برسد از لیست کشورهای مجاز به ثبت نام سال بعد حذف خواهد شد و ظاهرا که هنوز تعداد مهاجرین ایرانی به این تعداد نرسیده ، ولی اینکه آیا امسال برسد یا خیر هنوز حداقل من آمار قابل اعتمادی پیدا نکرده ام
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: jayjay
(2014-05-08 ساعت 16:31)behrad.sam نوشته:  اين بحث تموم شدن سهميه لاتارى و حد نصاب هر كشور رو من ٢٠ صفحه پيش توضيح دادم ولى مثل اينكه كسى توجه نكرده، دوباره اينجا مينويسم:
اين حد نصاب سالانه هستش،يعنى اگه مثلا حد نصاب ٥٠٠٠٠ نفر باشه اول بقيه ويزا هارو حساب ميكنن،اعم از دانشجويى،خانوادگى،كار،سرمايه گذارى و.... و اونوقت اگر مجموع همه اينا كمتر از اون ٥٠٠٠٠ باشه اون كشور مجاز به شركت در لاتاريه، اگر بيشتر باشه اون كشور براى اون سال مجاز نيست، به همين راحتى.
خيليم نگران نباشيد، مجموع اين ويزاها واسه ايران معمولا پايينه، واسه همين ايران براى لاتارى هميشه مجازه.

سهمیه لاتاری هیچ ربطی به تعداد ویزاهای عمومی ندارد بلکه فقط تعداد ویزاهای مهاجرتی در پنج سال گذشته است که سهمیه را مشخص می کند . یعنی :

1 - کشورهای غیرمجاز کشورهایی هستند که در ۵ سال گذشته بیش از ۵۰۰۰۰ مهاجر از طریق ویزاهای خانوادگی ؛ کاری و غیره به آمریکا فرستاده باشند.
از جملهٔ کشورهایی که در بیشتر دوره‌ها غیرمجاز بوده‌اند می‌توان به چین، انگلستان و هند اشاره کرد و روسیه که در فاصله سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ این اجازه از آنان سلب شد و بنگلادش در سال 2012 .
2 - هیچ کشوری مجاز نیست بیش از ۷ درصد از برنده‌ها را به خود اختصاص بدهد.
3 -سهمیه برندگان در مناطقی تقسیم می‌شود (آفریقا، آسیا، اروپا، آمریکای شمالی، اقیانوسیه، آمریکای مرکزی و جنوبی و حوزه کارائیب) و سهم هر منطقه بر حسب تعداد مهاجرانی که در ۵ سال گذشته از آن منطقه به آمریکا رفته‌اند مشخص می‌شود.مثلا سهم اروپا و افریقا از آسیا بیشتر است .(حداکثر مشخص می شود نه حدالقل )
4 - فرض 55000بر تعداد ویزاها می باشد نه کیس ها .بنابراین از کیس های برنده بر اساس اولویت ؛ مصاحبه و صدور ویزا خواهد شد تا 55000 ویزا تکمیل شود (با رعایت سهمیه ).بنابراین هرچه زیرمجموعه کیس ها بیشر باشد کیس های برنده کمتری موفق به دریافت ویزا می شوند و به محض تکمیل سهمیه ؛ صدور ویزا متوقف می شود حتی اگر مصاحبه هم شده باشید .
5 - محل تولد شما مشخص می کند که از سهمیه کدام کشور یا منطقه استفاده می کنید وسهمیه هیچ ارتباطی با محل زندگی اعلام شده در فرم یا آدرس پستی اعلامی یا کشوری که ثبت نام را از داخل آن انجام داده اید ندارد .
5 - اگر کشور شما واجد شرایط نباشد می توانید از سهمیه کشور همسر ؛ پدر ؛ مادر یا کشوردیگری که حالا تابعیت قانونی آن را دارید استفاده نمایید . ( با فرض واجد شرایط بودن آن کشور )
تشکر کنندگان: A_A ، behrad.sam ، نیما121 ، saeed_gh ، greenwave ، soruosh ، alina-b ، sharmi ، مسافر تنها ، MEHR52 ، Saeedv13
[عکس: 74615390938921324423.jpg]

ما که برخیزیدم و تا لاتاری 2016 هم نیمی شینم ..!Cool
تشکر کنندگان: saeed_gh ، jayjay ، mona_ir ، tapartoor600 ، مسافر تنها ، MEHR52
(2014-05-08 ساعت 18:59)gdariush نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 16:31)behrad.sam نوشته:  اين بحث تموم شدن سهميه لاتارى و حد نصاب هر كشور رو من ٢٠ صفحه پيش توضيح دادم ولى مثل اينكه كسى توجه نكرده، دوباره اينجا مينويسم:
اين حد نصاب سالانه هستش،يعنى اگه مثلا حد نصاب ٥٠٠٠٠ نفر باشه اول بقيه ويزا هارو حساب ميكنن،اعم از دانشجويى،خانوادگى،كار،سرمايه گذارى و.... و اونوقت اگر مجموع همه اينا كمتر از اون ٥٠٠٠٠ باشه اون كشور مجاز به شركت در لاتاريه، اگر بيشتر باشه اون كشور براى اون سال مجاز نيست، به همين راحتى.
خيليم نگران نباشيد، مجموع اين ويزاها واسه ايران معمولا پايينه، واسه همين ايران براى لاتارى هميشه مجازه.

سهمیه لاتاری هیچ ربطی به تعداد ویزاهای عمومی ندارد بلکه فقط تعداد ویزاهای مهاجرتی در پنج سال گذشته است که سهمیه را مشخص می کند . یعنی :

1 - کشورهای غیرمجاز کشورهایی هستند که در ۵ سال گذشته بیش از ۵۰۰۰۰ مهاجر از طریق ویزاهای خانوادگی ؛ کاری و غیره به آمریکا فرستاده باشند.
از جملهٔ کشورهایی که در بیشتر دوره‌ها غیرمجاز بوده‌اند می‌توان به چین، انگلستان و هند اشاره کرد و روسیه که در فاصله سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ این اجازه از آنان سلب شد و بنگلادش در سال 2012 .
3 -سهمیه برندگان در مناطقی تقسیم می‌شود (آفریقا، آسیا، اروپا، آمریکای شمالی، اقیانوسیه، آمریکای مرکزی و جنوبی و حوزه کارائیب) و سهم هر منطقه بر حسب تعداد مهاجرانی که در ۵ سال گذشته از آن منطقه به آمریکا رفته‌اند مشخص می‌شود.مثلا سهم اروپا و افریقا از آسیا بیشتر است .(حداکثر مشخص می شود نه حدالقل )
4 - فرض 55000بر تعداد ویزاها می باشد نه کیس ها .بنابراین از کیس های برنده بر اساس اولویت ؛ مصاحبه و صدور ویزا خواهد شد تا 55000 ویزا تکمیل شود (با رعایت سهمیه ).بنابراین هرچه زیرمجموعه کیس ها بیشر باشد کیس های برنده کمتری موفق به دریافت ویزا می شوند و به محض تکمیل سهمیه ؛ صدور ویزا متوقف می شود حتی اگر مصاحبه هم شده باشید .
5 - محل تولد شما مشخص می کند که از سهمیه کدام کشور یا منطقه استفاده می کنید وسهمیه هیچ ارتباطی با محل زندگی اعلام شده در فرم یا آدرس پستی اعلامی یا کشوری که ثبت نام را از داخل آن انجام داده اید ندارد .
5 - اگر کشور شما واجد شرایط نباشد می توانید از سهمیه کشور همسر ؛ پدر ؛ مادر یا کشوردیگری که حالا تابعیت قانونی آن را دارید استفاده نمایید . ( با فرض واجد شرایط بودن آن کشور )

بسيار كامل و عالى
البته منظور من هم ويزاهاى مهاجرتى بود، ولى در مورد پنج سال صحبت شما صحيح تر هستش
اين مطلب رو هم به خاطر اين نوشتم كه معمولا همه باور دارن كه اگه ٥٠٠٠٠ نفر از طريق لاتارى بيان سهميه اون كشور قطع ميشه!!! نمونش ٢ تا پست بالاتر
به هرشكل اين چند بندى كه شما اينجا نوشتين به نظر من بايد يه جايى توى اين مهاجر سرا ذخيره بشه كه ديگه سوال نشه
ممنون از مطلب كاملت
تشکر کنندگان: A_A ، sharmi
(2014-05-08 ساعت 18:59)gdariush نوشته:  

[/qu
برای قسمت شماره ی ۴ که مربوط به تعداد ویزاهاست، اگه ممکنه لینکش رو بدید، ممنون

(2014-05-08 ساعت 19:48)ghazaleh12324 نوشته:  [quote='gdariush' pid='493526' dateline='1399559398']
[quote='behrad.sam' pid='493469' dateline='1399550465']
اين بحث تموم شدن سهميه لاتارى و حد نصاب هر كشور رو من ٢٠ صفحه پيش توضيح دادم ولى مثل اينكه كسى توجه نكرده، دوباره اينجا مينويسم:

[/qu
برای قسمت شماره ی ۴ که مربوط به تعداد ویزاهاست، اگه ممکنه لینکش رو بدید، ممنون

Applicants registered for the DV-2015 program were selected at random from 9,388,986 qualified entries (14,397,781 with derivatives) received during the 30-day application period that ran from noon, Eastern Daylight Time on Tuesday, October 1, 2013, until noon, Eastern Daylight Time on Saturday, November 2, 2013. The visas have been apportioned among six geographic regions with a maximum of seven percent available to persons born in any single country. During the visa interview, principal applicants must provide proof of a high school education or its equivalent, or show two years of work experience in an occupation that requires at least two years of training or experience within the past five years. Those selected will need to act on their immigrant visa applications quickly. Applicants should follow the instructions in their notification letter and must fully complete the information requested.
این قسمت ها که شما هم راجع بهش نوشتید از توی سایت براتون کپی کردم اما راجع به تعداد ویزا چیزی ننوشته
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنمBig Grin
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
سلام
یه سوالی: تو فرم جدیدDocument Type هست ...اون چیه؟
نوع سند یعنی چی؟
تشکر کنندگان:
5 ماه دیگه ثبت نام 2016 شروع میشه اگر ایران تو لیست باشه یا نباشه معلوم میشه ؟؟
چقدر استرس وارد میکنید شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
تشکر کنندگان: saeed_gh ، puryapurya ، A_A ، amir-ashkan ، nasim ، MEHR52
(2014-05-08 ساعت 12:19)مسافر تنها نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 10:53)ghazaleh12324 نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 07:38)soruosh نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 02:06)محبت نوشته:  سلام
اینم تعداد برندگان آسیا در 2015

ASIA
AFGHANISTAN 305 JAPAN 636 QATAR 51
BAHRAIN 12 JORDAN 374 SAUDI ARABIA 517
BHUTAN 45 NORTH KOREA 0 SINGAPORE 47
BRUNEI 0 KUWAIT 241 SRI LANKA 1,303
BURMA 453 LAOS 1 SYRIA 598
CAMBODIA 2,079 LEBANON 408 TAIWAN 498
HONG KONG SPECIAL
ADMIN. REGION 160 MALAYSIA 129 THAILAND 81
INDONESIA 288 MALDIVES 2 TIMOR-LESTE 0
IRAN 4,992
MONGOLIA 186 UNITED ARAB EMIRATES 195
IRAQ 289 NEPAL 4,991 YEMEN 875
ISRAEL 231 OMAN 15

سلام قبول زحمت بفرمایید آدرس سایت را به من بدهید. متشکرم

http://travel.state.gov/content/visas/en...-2014.html این هم لینکشBig Grin

پارسال حدود 6030 كيس قبولي از ايران بود الان ايران شده 4992 كيس يعني كاهش 17% سهميه ايران
كه پيش بيني ميشه در سالهاي آتي بازم كمتر بشه چون تعداد مهاجران از ايران به سقف درصدي پراكندگي جمعيتي و نژادي نزديكتر ميشه
به عبارت ديگه در سالهاي گذشته ايرانيها كم كم تعدادشون ببشتر شده و خودشونو نزديكتر كردن به درصد كثرت نژادي ساير اقوام و ملل مطابق استاندارهاي اعلام شده

دوست گرامی سقف 3500 تا ویزا پر شده ولی دلیل اینکه تعداد برنده های امسال از پارسال کمتره اینه که احتمالا تعداد افراد مجرد که تک نفری دارن ویزا میگیرن بیشتره نسبت به متاهل ها

طبق قانون هیچ کشوری نمیتونه بیشتر از 7 درصد برنده ها رو داشته باشه که میشه عدد 3500 از 50000 برنده .
پارسال هم 3500 تا برنده بوده مثل امسال اما تعداد افرادی که غیر از خودشون همسر یا فرزندانشون هم ویزا میگیرن بیشتر بوده و نه تعداد قبولی ها
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
تشکر کنندگان: saeed_gh ، piroouz ، soruosh ، babak.n
(2014-05-08 ساعت 14:35)adonis2006 نوشته:  دوستان عزیز

کلا 3500 نفر ویزا میگیرن

نه کیس

اونایی که میگن چجوری پس 4992 نفر قبول شدن و از کجا میدونن 1400 نفر مثلا انصراف میدن

این ادما به صورت اتوماتیک تو پروسه ای کلیرنس حذف میشن و بهشون ویزا نمیرسه
یعنی اونقدر این پروسه ای کلیرنس براشون طولانی میشه که بهشون ویزا نمیرسه
البته نه اینکه از قصد این کار رو بکنن چون براشون فرقی نداره که کی اول بگیره و کی نگیره

هرکی مدارکش اماده و بدون نقص و کامل بود و پروسه ای کلیرنس رو سریع گذروند و این پروسه براش طولانی نبود و این پروسه براش دارای پارامتر های کنترلی کمتری بود زودتر کلیر میشه و ویزا میگیره

حتی این موضوع رو باید بدونید باز هم کسی بهشون اجبار نکرده که حتما این 3500 تا ویزا رو بدید وگرنه اخراج میشید .. نه

مدارک باید کامل و پروسه ای کلیرنس با دقت انجام بشه

اصلا مهم نیست حتی اگه همین الان این 4992 نفر انصراف بدن و نرن

چون اون ظرفیت کلی میمونه و زیاد هم عجله ای نیست که زودتر پر بشه

و اما اینکه کسانی که میگن شاید ایران از لیست حذف بشه
نه اصلا این خبرا نیست
ایران تو منطقه بسیار مهم
و یکی از کشور های مهم برای آمریکا هستش
و یکی از ارتباط های مهم با مردم ایران از همین راه های لاتاری و شبکه های اجتماعیه
اونا براشون مهمه که شب روز یه صحبتی از آمریکا تو ایران بشه
پس به همین راحتی ها و به همین زودی ها ایران حذف نخواهد شد

دوست گرامی 3500 تا برنده اعلام میشه نه 3500 تا ویزا (البته خودشون گفتن 3500 تا ویزا اما اختمالا قریب به یقین منظورشون تعداد برندگان است و افزادی که با انها میرن ویزای همراه میگیرن)
طبق قانون خودشون هر کشوری حداکثر تا سقف 7 درصد از کل برندگان رو میتونه اخذ کنه.

بنابراین 55000 تا برنده هر سال دارن که 5000 تا از اون مربوطه به کشور یا کشورهایی در امریکای مرکزی مثل پورتوریکو(برنامه ای تحت عنوان NACARA که مخفف Nicaraguan Adjustment and Central American Relief Act (NACARA) Section 203)

http://www.uscis.gov/humanitarian/refuge...ection-203

از اون 50000 تا ویزا هم حداکثر 3500 تا یعنی 7%*50000=3500 "برنده" اعلام میشه و چون برنده ها معمولا تنها نیستن و ممکنه زن یا بچه داشته باشن در نتیجه تعداد "ویزاها " افزایش پیدا میکنه.

بنابراین 4992-3500=1492

امسال 1492 نفر علاوه بر برندگان, همراهان انها بودن که یا همسران انها بوذن یا بچه های زیر 21 سالشون.
ظاهرا که جریان از این قراره

در ضمن ادونیس جان ربطی به مهم بودن ایران نداره.هر کشوری میتونه تا 50000 برنده را طی این برنامه ظاهرا به امریکا بفرسته و وقتی این سقف 50000 پر بشه اون کشور اتوماتیک حذف میشه مثل چین و هند و کشورهای پر جمعیت.
ایران حالا حالا ها جا داره که این سقف کل 50000 تا برنده پر بشه و همین چند ساله تعداد شرکت کننده ها زیاد شده وگر نه سالهای قبل از این خبرها نیود.اما مثلا چین با اون تعداد جمعیت حتی زمانی هم که ثبت نام از طریق نامه نگاری بود,کلی شرکت کننده داشته.
من اکنون...
به نان و آزادی.
تشکر کنندگان: amirghn ، soruosh ، mamad_msp ، babak433
بچه ها بعد یه هفته گفتم برم ببینم شاید دوباره شمارمو زدم در اومده اسمم!!!
در کمال تعجب وقتی صفحه باز شد اون صفحه معروف قبولی رو دیدم و برای حدود 5 دقیقه هنگ بودم از شدت خوشحالی اما بخودم اومدم دیدیم اسم یه نفر تو امارات متحده عربی هست و من نیستم!
دوباره که زدم نوشت شما انتخاب نشدید...
خلاصه ی ضدحال اساسی خوردم
Sad
(2014-05-08 ساعت 22:10)nexus1993 نوشته:  بچه ها بعد یه هفته گفتم برم ببینم شاید دوباره شمارمو زدم در اومده اسمم!!!
در کمال تعجب وقتی صفحه باز شد اون صفحه معروف قبولی رو دیدم و برای حدود 5 دقیقه هنگ بودم از شدت خوشحالی اما بخودم اومدم دیدیم اسم یه نفر تو امارات متحده عربی هست و من نیستم!
دوباره که زدم نوشت شما انتخاب نشدید...
خلاصه ی ضدحال اساسی خوردم
Sad
این سیستم لاتاری هرتی پرتی شده اخیرا، باید عادت کنیم به این ضد حالا
تشکر کنندگان: mona_ir

والا تو خود دستو العمل لاتاری گفته 50000 تا مهاجر نه 50000 تا ویزا.چون خیلی از این ویزا ها مثل دانشجویی ویزای مهاجرتی نیست.

و این 50000 تا مهاجر احتمالا از طریق همین گرین کارت بوده و اگرم از طریق دیگه بوده فقط از طریق ویزایهای مهاجرتی بوده مثل سرمایخ گذاری سنگین EB-5 و خانوادگی که البته من به شخصه بعید میدونم اینها جزوش باشه
من اکنون...
به نان و آزادی.
تشکر کنندگان: soruosh
سلام دوستان من سال 2013 ثبت نام کردم . آیا جوابم رو میتونم الان برم چک کنم؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-08 ساعت 23:10)nioosh88 نوشته:  سلام دوستان من سال 2013 ثبت نام کردم . آیا جوابم رو میتونم الان برم چک کنم؟
نه متاسفانه خیلی دیر شده. پرونده 2013 دیگه بسته شده. الان فقط 2014 و 2015 رو میشه چک کرد.
تشکر کنندگان:
مگه کانفیرمیشن کد با 2015 شروع نمیشه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان