کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-08 ساعت 15:16)puryapurya نوشته:  اینم آمار شرکت کنندگان DV-2015
[عکس: Untitled4Ep6.png]

جالبه تعداد شرکت کنندگان امسال نسبت به پارسال کم شده!!!!!

Applicants registered for the DV-2014 program were selected at random from 9,374,191 qualified entries (14,633,767 with derivatives) received during the 30-day application period that ran from noon, Eastern Daylight Time on Tuesday, October 2, 2012, until noon, Eastern Daylight Time on Saturday, November 3, 2012.
تشکر کنندگان: A_A ، نیما121
(2014-05-08 ساعت 14:48)aliklz نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 12:57)amirghn نوشته:  منم این ایمیل و دریافت کردم و جواب دادم اگر فکر می کنید اشتباهی در قرعه کشی بوده دوباره قرعه کشی کنید مثل 2012. البته نمی خوام حق دوستانی که الان برنده شدن خورده بشه به غیر از اونا منظورمه.
شما هم به ایمیل جواب بدین لطفا و درخواست تصحیح کنید.

اره اگه دوباره قرعه کشی کنن اصلا حقه بچه هایی که قبول شدن خورده نمیشه اصلا :|
میدونین چه ضزبه ای میخوره آدم وقتی قبول شه بعد ازش بگیرن؟

شما متن ایمیل من و ندیدید پس الکی قضاوت نکنید. من گفتم که اگر سیستم مشکل داشته و تعدادی حذف یا با اسم دیگر چک شدند در اکتبر مرحله دوم اجرا کنید. 2012 این مشکل بود و اونایی که اول ثبت نام کرده بودن انتخاب شده بودن و من تو هیچ مرحله قبول نشدم و هیچ حق و ناحقی نکردم. شما هم نگران قبولیت نباش

(2014-05-08 ساعت 14:58)A_A نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 14:48)aliklz نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 12:57)amirghn نوشته:  منم این ایمیل و دریافت کردم و جواب دادم اگر فکر می کنید اشتباهی در قرعه کشی بوده دوباره قرعه کشی کنید مثل 2012. البته نمی خوام حق دوستانی که الان برنده شدن خورده بشه به غیر از اونا منظورمه.
شما هم به ایمیل جواب بدین لطفا و درخواست تصحیح کنید.

اره اگه دوباره قرعه کشی کنن اصلا حقه بچه هایی که قبول شدن خورده نمیشه اصلا :|
میدونین چه ضزبه ای میخوره آدم وقتی قبول شه بعد ازش بگیرن؟

من نظرم اینه که کسایی که برنده شدن داوطلبانه خودشون این ایمیلو بزنن Smile
بگن بابا کسایی که برنده نشدن حقشون خورده شده !!!!!
اینطوری بیشتر روشون تاثیر می زاره

یه تاپیک باز کنیم ببینیم اصلا حق چیه؟

دوست عزیز نگران نباش کیس نامبر شما محفوظه اینقدر حرس نزن .طرف درسش تموم نشده خدمت نرفته پاسپورت نداره پول نداره بعد از قبولی میخواد ازدواج کنه بچه دار بشه تو فرم ثبت نامی اشتباه داشته و اسم یا مدرک دیپلم نداره و 2 سال سابقه کار هم نداره یا وضعیت تاهل دروغ گفته. زبان بلد نیست. بازم من نمی گم حق نداشته چون ممکنه بتونه ویزا بگیره و نوش جونش. ما و دوستان فقط داریم فرهنگ سازی می کنیم که قبل از ثبت نام طرف با خودش صادق باشه. خود من چند سال شرکت می کنم اما چند سال وسطش شرکت نکردم چون نمیتونستم اون سال برم. ما به این میگیم فرهنگ و حق.
در ضمن مدیر گفتن این بحث و تموم کنید شما پست من و که چند روز پیش بود بالا اوردید مجبور شدم جواب بدم.
تشکر کنندگان: amir-ashkan ، شهلا 1346 ، شهلا 1346 ، jayjay ، sepandarA ، MEHR52
(2014-05-08 ساعت 15:19)puryapurya نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 15:16)puryapurya نوشته:  اینم آمار شرکت کنندگان DV-2015
[عکس: Untitled4Ep6.png]

جالبه تعداد شرکت کنندگان امسال نسبت به پارسال کم شده!!!!!

Applicants registered for the DV-2014 program were selected at random from 9,374,191 qualified entries (14,633,767 with derivatives) received during the 30-day application period that ran from noon, Eastern Daylight Time on Tuesday, October 2, 2012, until noon, Eastern Daylight Time on Saturday, November 3, 2012.

به نظر من شرکت کنندگان ایرانی کم که نشده زیاد هم شده اما سهمیه ایران یا کم شده شاید بدلیل افزایش نژاد و گونه ایرانی
در ضمن ویزا برای هر نفر هستش نه هر کیس
قبلا این مثال زدم مثلا 3 خانواده 4 نفره اگر تو یک روز یکضرب ویزا بگیرن 12 تا ویزا میشه اونوقت 12 تا کیس یکنفره ترجیحا جوان با کلی ارزو و اینده ویزاش با خداست
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، amir-ashkan ، نیما121 ، babak433
اين بحث تموم شدن سهميه لاتارى و حد نصاب هر كشور رو من ٢٠ صفحه پيش توضيح دادم ولى مثل اينكه كسى توجه نكرده، دوباره اينجا مينويسم:
اين حد نصاب سالانه هستش،يعنى اگه مثلا حد نصاب ٥٠٠٠٠ نفر باشه اول بقيه ويزا هارو حساب ميكنن،اعم از دانشجويى،خانوادگى،كار،سرمايه گذارى و.... و اونوقت اگر مجموع همه اينا كمتر از اون ٥٠٠٠٠ باشه اون كشور مجاز به شركت در لاتاريه، اگر بيشتر باشه اون كشور براى اون سال مجاز نيست، به همين راحتى.
خيليم نگران نباشيد، مجموع اين ويزاها واسه ايران معمولا پايينه، واسه همين ايران براى لاتارى هميشه مجازه.
سلام
برادران و دوستان من همچنان نمیتونم چک کنم ، همه چی هم درسته ، دقایق اول چک کردم نه بود از یک ساعت بعدش دیگه کانفرمیشن رو قبول نمیکرد تا الان برا همین میخوام حتم دوباره چک کنم
راهی نیستش ؟ به خودشون ایمل بزنم شماره رو بدم نتیجه رو بگن ؟
از چند تا کامپیوتر هم چک کردم
هر کس لطفا هر راهی به ذهنش میرسه بگه
با تشکر
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان
این رو نمی گم تا دوستان ناراحت بشند ولی یه خورده فکر کنید متوجه میشید شاید حق با من باشه
متاسفانه بعضی از آدمها هستند اگه طناب دار مجانی پیدا کنند خودشون رو به دار می کشند.....می دونید چرا ؟؟؟؟ چون میگند مجانیه...
حالا این لاتاری هم شده همین....خیلی ها فقط می آند ثبت نام می کنند ...می گند بزار ببینیم شانسمون چیه......بعد که قبول می شند امکان رفتن رو ندارند.....دوستان مهاجرت به آمریکا یه هزینه ای حدود 100 میلیون تومان باید یا خودت برای اونجا داشته باشی ... البته می دونم که یه سری از دوستان باز می آن اعتراض می کنند که لاتاری شانس قبولی برای همه هست.....منم قبول دارم...ولی اگه واقعا دوستان امکان مهاجرت ندارند لطفا برای تست شانسشون این راه رو انتخاب نکنند......
برای همتون آرزوی موفقیت می کنم
تشکر کنندگان: tabim4 ، mona_ir ، feligoli ، greenwave ، amir-ashkan ، saeed_gh ، sepandarA ، مسافر تنها ، MEHR52
(2014-05-08 ساعت 11:56)ghazaleh12324 نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 11:46)محبت نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 02:45)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 02:06)محبت نوشته:  سلام
اینم تعداد برندگان آسیا در 2015

ASIA
AFGHANISTAN 305 JAPAN 636 QATAR 51
BAHRAIN 12 JORDAN 374 SAUDI ARABIA 517
BHUTAN 45 NORTH KOREA 0 SINGAPORE 47
BRUNEI 0 KUWAIT 241 SRI LANKA 1,303
BURMA 453 LAOS 1 SYRIA 598
CAMBODIA 2,079 LEBANON 408 TAIWAN 498
HONG KONG SPECIAL
ADMIN. REGION 160 MALAYSIA 129 THAILAND 81
INDONESIA 288 MALDIVES 2 TIMOR-LESTE 0
IRAN 4,992
MONGOLIA 186 UNITED ARAB EMIRATES 195
IRAQ 289 NEPAL 4,991 YEMEN 875
ISRAEL 231 OMAN 15

این ثبت نام شده ها نیست ؟ فکر نکنم تعداد برنده ها باشه .
سلام
نه علی جان اینها تعداد برندگانه ولی با پارسال متفاوته و تعدادش هزار و خورده ای کمتر شده و نمیخوام البته امید واهی بدم ولی احتمالش هست که مثل 2013 در اکتبر هم مرحله دوم اعلام بشه البته بستگی کامل داره به استقبال برنده ها و ارسال فرمهای بعدیشون.
ولی چیزی که برام بامزه بود و کلی خندیدم دیدن اسم کشور مونگولیا بود و خدائیش کلی خندیدمBig Grin
و در جواب دوست دیگه که پرسیده بود از این 4992 نفر 3500 ویزا میدن بله همینطوره و هیچ کشوری نمیتونه 7درصد بیشتر سهمیه داشته باشه البته کلی برا مرحله بعد نمیرن و تنها 2013 بود که این سقف پر شد متاسفانه.

ممنون که جواب دادین. اطلاع کاملی دارید که ۲۰۱۳ چه اتفاقی افتاد؟ کم اومدن ویزاها به دلیل مشکلی بود که در قرعه کشی اولیه وجودداشت؟

غزاله جون که کشور مونگولیا رو با رنگ قرمز نوشتی و وقتی در لیست دیدیش کلی بهش خندیدی !!!!!!!!!!!! من هم با خوندن ارسال شما در مهاجرسرا کلی خندیدم!!!!!!!!!!!!!!!!! شما واقعا نمیدونی منظور از mongolia کشور مغولستان هست !!!!!!!!!!! دیدید بچه های 46 کروموزومی یا همون مونگولها قیافه هاشون همه یک شکل و شبیه مغولهاست اسم مونگل رو واسه همین سرشون گذاشتن در زبان انگلیش به کشور مغولستان mongolia میگویند عزیزم یه کم روی اطلاعات عمومیتون کار کنیدددددددددددددددSmileSmileSmileSmileWinkWinkWinkWink
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

(2014-05-08 ساعت 16:58)irdv2015 نوشته:  با سلام به همه دوستان
این رو نمی گم تا دوستان ناراحت بشند ولی یه خورده فکر کنید متوجه میشید شاید حق با من باشه
متاسفانه بعضی از آدمها هستند اگه طناب دار مجانی پیدا کنند خودشون رو به دار می کشند.....می دونید چرا ؟؟؟؟ چون میگند مجانیه...
حالا این لاتاری هم شده همین....خیلی ها فقط می آند ثبت نام می کنند ...می گند بزار ببینیم شانسمون چیه......بعد که قبول می شند امکان رفتن رو ندارند.....دوستان مهاجرت به آمریکا یه هزینه ای حدود 100 میلیون تومان باید یا خودت برای اونجا داشته باشی ... البته می دونم که یه سری از دوستان باز می آن اعتراض می کنند که لاتاری شانس قبولی برای همه هست.....منم قبول دارم...ولی اگه واقعا دوستان امکان مهاجرت ندارند لطفا برای تست شانسشون این راه رو انتخاب نکنند......
برای همتون آرزوی موفقیت می کنم
اونایی که شرایتشو ندارن که هیجی چون از نظر من هیچکی از شرایطش تو این مملکت نمیتونه مطمئن باشه.(حتی اونایی که الان شرایطشو دارن) ولی واقعا موردایی بوده تو همین مهاجرسرا که طرف برای سوپرایز کردن دوستش بدون اینکه طرف بدونه ثبت نام کرده و اونم برده بود یا یکی خالشو که نمی خواسته بره ثبت نام کرده بود, اونم قبول شده بود و نرفت. یکی دیگه گرین کارت گرفته برای اینکه ببینه دوباره قبول میشه یا نه ثبت نام کرده بود ! آخه من می خوام بدونم این آدما با حقی که برای شرکت تو لاتاری دارن حق بقیه رو ضایع نمیکنن؟
"هميشه آخر هر چيز خوب مي شود ، اگر نشد بدان كه هنوز به آخر نرسيده "چارلي چاپلين
(2014-05-08 ساعت 14:50)A_A نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 14:05)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 11:01)A_A نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 09:32)شهلا 1346 نوشته:  من کسی را دیدم با دو تا بچه کوچک با 5 هزار دلار امد آمریکا خوشبختانه ماه اول کار پیدا کرد شش ماه بعد هم تکس ریترن شش هزار دلار گرفت و یک ماشین خرید . اگر کسی شانس داشته باشه بی پول هم موفق میشه ولی کسی هم هست چهل هزار دلار اورده و هنوز هم داره پول میاره و کار پیدا نکرده ولی بازم سرمایه گذاری میکنه که برنگرده .
بزارید هر کی شانسشو امتحان کنه پولدارها راههای دیگه ای برای مهاجرت دارند این لاتاری یکمی هم شانس به بی پولا داده .
خدا پدر و مادر این بندگان خدا را بیامرزه اونا قرعه کشی میکنن و هرکسی را تو مملکتشون می پذیرند ما خودمون از دلمون نمیاد یک هموطن بی پول پاش به آمریکا برسه . بهتره اگر کسی برنده شده و پول نداره دیگران کمکش کنن تا موفق بشه .

دقیقا با حرف شما موافقم
ملت نظر کارشناسی میدن که هیچ کس حق ثبت نام نداره غیر از خودشون
خیلی جالبه به خدا
عزیز من اون کسی که ثبت نام کرده یه فکرایی برا خودش کرده مثه شما
حالا میخوان گروهی ایمیل بزنن, پتیشن راه بندازن که حقشونو خوردن
یکی به اینا بفهمونه شانس بوده ...
جالبش اینه که از اخلاقیات حرف مزنن و خودشونو معیار همه چی میدونن
عزیز من شما که چشم نداری ببینی بقیه برنده شدن خواهشا این حرفارو نزن

کاربر عزیز ، شما اصلا دیالکتیک ابتدایی رو درک نکردی و داری تز میدی استاد..!!

هیچ کس نگفته (هیچ کس حق ثبت نام نداره غیر از خودشون) همه حق ثبت نام دارند ، تمام کسایی که می خواهد بروند و مهاجر شوند حق ثبت نام و شرکت در لاتاری را دارند ، افتاد ... همه حق دارند ...... اما کسانی که برنامه ندارند و به عنوان spam ثبت نام می کنند حق ندارند جای بقیه شرکت کنندگان امیدوار را تنگ کنند .. افتاد برادر..!

مشکل همین جاست که خودت هم گفتی ( اون کسی که ثبت نام کرده یه فکرایی برا خودش کرده) خیلی هستند که اصلا فکر نکرده ثبت نام کردند و خیلی ها هم هستند که اصلا نمی دونن ثبت نام شدند ، خیلی ها هم هستند با یه ثبت نام ساده نمی دونن داره چه کلاهبرداری هایی ازشون میشه ...!! اینا رو چی می گی ..؟؟

گفتی (یکی به اینا بفهمونه شانس بوده ...) یکی هم باید به شما بفهمونه که ملت خودشون می دونن لاتاری شانسی و بخت آزمایی ، لزومی هم به تاکید دوستان نیست...!

میگی که (عزیز من شما که چشم نداری ببینی بقیه برنده شدن خواهشا این حرفارو نزن) بهتر بری پست ها رو بخونی ببینی کسی هست که برنده شده باشه و بچه ها بهش تبریک نگفته باشند...!

این حرفات درست نیست والا..!

دوست گرامی گویا شما توی همه زمینه ها تخصص داری بلاخص منطق اولیه گفتگو و تعیین حقوق ملت

ببین عزیز من این چیزایی که شما الان فکر می کنی فکراش شده و قانونش وضع شده
مگه کاری داره سد غیرقابل عبور آی پی بذارن یا بالاتر از اون سد غیرقابل عبور مک بذارن که هر سیستمی 1 بار ثبت نام کنه
خیلیا دسترسی به اینترنت ندارن - خیلیا سیستم ندارن - خیلی از وکیلا برای موکلشون ثبت نام می کنن و ...
شما نگران اسپم نباش تو این پروسه اتوماتیک حذف می شن
به تعداد بنده شده ها , تعداد ی که فرم ارسال می کنن و تعدادی که ویزا می گیرن دقت کن متوجه می شی

در مورد اینکه گفتم چشم نداری ببینی , من منظورم شخص خاصی نبود , بیشتر به اونایی که گیر داده بودن به اون شخصی که برنده شده ولی پاسپورت نداره چرا ثبت نام کرده؟
هر کسی شرایطشو می دونه برای هر کاری یه راهی هست
شما اون شخصو بذارین جز اسپم هایی که اتوماتیک حذف می شن

در آخرم بگم کسی که میاد از صمیم قلب به دیگران تبریک می گه (واقعا دمشون گرم) این حرفارو نمی زنه , مصلما منظورم اونا نیست , بیخودی این موضوعارو باهم قاطی نکن

من اون پستم رو ویرایش کرده بودم .... که شما جو ندی الکی ..!!
باشه حالا که لطف کردی پاسخ دادی، منم بهش میگم ببینم چه تصمیمی می گیره برات ... خبرشو میدم ..!
تشکر کنندگان:
لائوس 1 نفر Smile) بچه ها بریم لائوس پر کنیم لاتاری رو از این به بعد .
ممکنه این بحثا رو تموم کنید؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Memolk ، A_A
(2014-05-08 ساعت 14:46)puryapurya نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 14:35)adonis2006 نوشته:  دوستان عزیز

کلا 3500 نفر ویزا میگیرن

نه کیس

اونایی که میگن چجوری پس 4992 نفر قبول شدن و از کجا میدونن 1400 نفر مثلا انصراف میدن

این ادما به صورت اتوماتیک تو پروسه ای کلیرنس حذف میشن و بهشون ویزا نمیرسه
یعنی اونقدر این پروسه ای کلیرنس براشون طولانی میشه که بهشون ویزا نمیرسه
البته نه اینکه از قصد این کار رو بکنن چون براشون فرقی نداره که کی اول بگیره و کی نگیره

هرکی مدارکش اماده و بدون نقص و کامل بود و پروسه ای کلیرنس رو سریع گذروند و این پروسه براش طولانی نبود و این پروسه براش دارای پارامتر های کنترلی کمتری بود زودتر کلیر میشه و ویزا میگیره

حتی این موضوع رو باید بدونید باز هم کسی بهشون اجبار نکرده که حتما این 3500 تا ویزا رو بدید وگرنه اخراج میشید .. نه

مدارک باید کامل و پروسه ای کلیرنس با دقت انجام بشه

اصلا مهم نیست حتی اگه همین الان این 4992 نفر انصراف بدن و نرن

چون اون ظرفیت کلی میمونه و زیاد هم عجله ای نیست که زودتر پر بشه

و اما اینکه کسانی که میگن شاید ایران از لیست حذف بشه
نه اصلا این خبرا نیست
ایران تو منطقه بسیار مهم
و یکی از کشور های مهم برای آمریکا هستش
و یکی از ارتباط های مهم با مردم ایران از همین راه های لاتاری و شبکه های اجتماعیه
اونا براشون مهمه که شب روز یه صحبتی از آمریکا تو ایران بشه
پس به همین راحتی ها و به همین زودی ها ایران حذف نخواهد شد
وااااییی...فقط 3500 نفر.اونم نفر نه کیس!!!استرس گرفتم...Sad
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر Smile
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینه‌ها: خیلی !!!

تشکر کنندگان: amirdadash
(2014-05-08 ساعت 17:52)alisarvareharchiabi نوشته:  لائوس 1 نفر Smile) بچه ها بریم لائوس پر کنیم لاتاری رو از این به بعد .

آقا 1 نفر سهمیه لائوس با یک نفر همراه رزرو شده ، دوستان دیگه tnx ندهند ، راه نداره ..!! ایشالا سال دیگه سهمیه لائوس مال شما ..!Cool
تشکر کنندگان: battosai ، mona_ir ، pari pariaaa ، farnaz82
با سلام.لطفا اینقدر در مورد حق وحقوق همدیگر بحث نکنید.من از جمله کسانی بودم که در اولین سال شرکت در مرحله اول قبول شدم و مصاحبه رفتم و کلیرنس خوردم وخودم زودتراز همسرم کلیر شدم وبعد که همسرم در 17 سپتامبر کلیر شد به خود سفارت ایمیل زدم و گفتند بیایید و پرینت نامه خودشون را هم هنگام گرفتن ویزا به سفارت ارایه دادیم و جوابی که شنیدیم این بود:متاسفیم.
من و دوستان دیگر 2013 چوب بی برنامه بودن کی سی سی را خورده ایم و اگر خودتان را جای ما بگذارید که با صرف هزینه های زیاد و با آن قیمت های سرسام آور دلار چه سختی هایی کشیدیم و در آخر هم 2013 به آن صورت تمام شد چه کار می کردید ولی در آن موقع کسی نمی گفت حق من به خاطر اعلام مرحله دوم ضایع شده و بیایید نامه دست جمعی بدهیم به .......بلکه کسانی که نرفته بودند برای کسانی که رفته بودند دعا می کردند .لطفا در این سایت از این بچه بازیها در نیاورید و با هم در گیر نشوید چون شما هر چه که بگویید کی سی سی و سفارتها کار خودشان را می کنند.Sad
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
(2014-05-06 ساعت 12:57)amirghn نوشته:  ...... ما و دوستان فقط داریم فرهنگ سازی می کنیم....
Sad
تشکر کنندگان: amirghn

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان