موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
اين بحث تموم شدن سهميه لاتارى و حد نصاب هر كشور رو من ٢٠ صفحه پيش توضيح دادم ولى مثل اينكه كسى توجه نكرده، دوباره اينجا مينويسم:
اين حد نصاب سالانه هستش،يعنى اگه مثلا حد نصاب ٥٠٠٠٠ نفر باشه اول بقيه ويزا هارو حساب ميكنن،اعم از دانشجويى،خانوادگى،كار،سرمايه گذارى و.... و اونوقت اگر مجموع همه اينا كمتر از اون ٥٠٠٠٠ باشه اون كشور مجاز به شركت در لاتاريه، اگر بيشتر باشه اون كشور براى اون سال مجاز نيست، به همين راحتى.
خيليم نگران نباشيد، مجموع اين ويزاها واسه ايران معمولا پايينه، واسه همين ايران براى لاتارى هميشه مجازه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برادران و دوستان من همچنان نمیتونم چک کنم ، همه چی هم درسته ، دقایق اول چک کردم نه بود از یک ساعت بعدش دیگه کانفرمیشن رو قبول نمیکرد تا الان برا همین میخوام حتم دوباره چک کنم
راهی نیستش ؟ به خودشون ایمل بزنم شماره رو بدم نتیجه رو بگن ؟
از چند تا کامپیوتر هم چک کردم
هر کس لطفا هر راهی به ذهنش میرسه بگه
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-08 ساعت 16:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-08 ساعت 16:59 توسط irdv2015.)
با سلام به همه دوستان
این رو نمی گم تا دوستان ناراحت بشند ولی یه خورده فکر کنید متوجه میشید شاید حق با من باشه
متاسفانه بعضی از آدمها هستند اگه طناب دار مجانی پیدا کنند خودشون رو به دار می کشند.....می دونید چرا ؟؟؟؟ چون میگند مجانیه...
حالا این لاتاری هم شده همین....خیلی ها فقط می آند ثبت نام می کنند ...می گند بزار ببینیم شانسمون چیه......بعد که قبول می شند امکان رفتن رو ندارند.....دوستان مهاجرت به آمریکا یه هزینه ای حدود 100 میلیون تومان باید یا خودت برای اونجا داشته باشی ... البته می دونم که یه سری از دوستان باز می آن اعتراض می کنند که لاتاری شانس قبولی برای همه هست.....منم قبول دارم...ولی اگه واقعا دوستان امکان مهاجرت ندارند لطفا برای تست شانسشون این راه رو انتخاب نکنند......
برای همتون آرزوی موفقیت می کنم
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 1
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-08 ساعت 16:58)irdv2015 نوشته: با سلام به همه دوستان
این رو نمی گم تا دوستان ناراحت بشند ولی یه خورده فکر کنید متوجه میشید شاید حق با من باشه
متاسفانه بعضی از آدمها هستند اگه طناب دار مجانی پیدا کنند خودشون رو به دار می کشند.....می دونید چرا ؟؟؟؟ چون میگند مجانیه...
حالا این لاتاری هم شده همین....خیلی ها فقط می آند ثبت نام می کنند ...می گند بزار ببینیم شانسمون چیه......بعد که قبول می شند امکان رفتن رو ندارند.....دوستان مهاجرت به آمریکا یه هزینه ای حدود 100 میلیون تومان باید یا خودت برای اونجا داشته باشی ... البته می دونم که یه سری از دوستان باز می آن اعتراض می کنند که لاتاری شانس قبولی برای همه هست.....منم قبول دارم...ولی اگه واقعا دوستان امکان مهاجرت ندارند لطفا برای تست شانسشون این راه رو انتخاب نکنند......
برای همتون آرزوی موفقیت می کنم
اونایی که شرایتشو ندارن که هیجی چون از نظر من هیچکی از شرایطش تو این مملکت نمیتونه مطمئن باشه.(حتی اونایی که الان شرایطشو دارن) ولی واقعا موردایی بوده تو همین مهاجرسرا که طرف برای سوپرایز کردن دوستش بدون اینکه طرف بدونه ثبت نام کرده و اونم برده بود یا یکی خالشو که نمی خواسته بره ثبت نام کرده بود, اونم قبول شده بود و نرفت. یکی دیگه گرین کارت گرفته برای اینکه ببینه دوباره قبول میشه یا نه ثبت نام کرده بود ! آخه من می خوام بدونم این آدما با حقی که برای شرکت تو لاتاری دارن حق بقیه رو ضایع نمیکنن؟
"هميشه آخر هر چيز خوب مي شود ، اگر نشد بدان كه هنوز به آخر نرسيده "چارلي چاپلين
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
ممکنه این بحثا رو تموم کنید؟؟؟؟؟