کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-09 ساعت 08:59)mamad_msp نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 21:54)jayjay نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 14:35)adonis2006 نوشته:  دوستان عزیز

کلا 3500 نفر ویزا میگیرن

نه کیس

اونایی که میگن چجوری پس 4992 نفر قبول شدن و از کجا میدونن 1400 نفر مثلا انصراف میدن

این ادما به صورت اتوماتیک تو پروسه ای کلیرنس حذف میشن و بهشون ویزا نمیرسه
یعنی اونقدر این پروسه ای کلیرنس براشون طولانی میشه که بهشون ویزا نمیرسه
البته نه اینکه از قصد این کار رو بکنن چون براشون فرقی نداره که کی اول بگیره و کی نگیره

هرکی مدارکش اماده و بدون نقص و کامل بود و پروسه ای کلیرنس رو سریع گذروند و این پروسه براش طولانی نبود و این پروسه براش دارای پارامتر های کنترلی کمتری بود زودتر کلیر میشه و ویزا میگیره

حتی این موضوع رو باید بدونید باز هم کسی بهشون اجبار نکرده که حتما این 3500 تا ویزا رو بدید وگرنه اخراج میشید .. نه

مدارک باید کامل و پروسه ای کلیرنس با دقت انجام بشه

اصلا مهم نیست حتی اگه همین الان این 4992 نفر انصراف بدن و نرن

چون اون ظرفیت کلی میمونه و زیاد هم عجله ای نیست که زودتر پر بشه

و اما اینکه کسانی که میگن شاید ایران از لیست حذف بشه
نه اصلا این خبرا نیست
ایران تو منطقه بسیار مهم
و یکی از کشور های مهم برای آمریکا هستش
و یکی از ارتباط های مهم با مردم ایران از همین راه های لاتاری و شبکه های اجتماعیه
اونا براشون مهمه که شب روز یه صحبتی از آمریکا تو ایران بشه
پس به همین راحتی ها و به همین زودی ها ایران حذف نخواهد شد

دوست گرامی 3500 تا برنده اعلام میشه نه 3500 تا ویزا (البته خودشون گفتن 3500 تا ویزا اما اختمالا قریب به یقین منظورشون تعداد برندگان است و افزادی که با انها میرن ویزای همراه میگیرن)
طبق قانون خودشون هر کشوری حداکثر تا سقف 7 درصد از کل برندگان رو میتونه اخذ کنه.

بنابراین 55000 تا برنده هر سال دارن که 5000 تا از اون مربوطه به کشور یا کشورهایی در آمریکای مرکزی مثل پورتوریکو(برنامه ای تحت عنوان NACARA که مخفف Nicaraguan Adjustment and Central American Relief Act (NACARA) Section 203)

http://www.uscis.gov/humanitarian/refuge...ection-203

از اون 50000 تا ویزا هم حداکثر 3500 تا یعنی 7%*50000=3500 "برنده" اعلام میشه و چون برنده ها معمولا تنها نیستن و ممکنه زن یا بچه داشته باشن در نتیجه تعداد "ویزاها " افزایش پیدا میکنه.

بنابراین 4992-3500=1492

امسال 1492 نفر علاوه بر برندگان, همراهان انها بودن که یا همسران انها بوذن یا بچه های زیر 21 سالشون.
ظاهرا که جریان از این قراره

در ضمن ادونیس جان ربطی به مهم بودن ایران نداره.هر کشوری میتونه تا 50000 برنده را طی این برنامه ظاهرا به آمریکا بفرسته و وقتی این سقف 50000 پر بشه اون کشور اتوماتیک حذف میشه مثل چین و هند و کشورهای پر جمعیت.
ایران حالا حالا ها جا داره که این سقف کل 50000 تا برنده پر بشه و همین چند ساله تعداد شرکت کننده ها زیاد شده وگر نه سالهای قبل از این خبرها نیود.اما مثلا چین با اون تعداد جمعیت حتی زمانی هم که ثبت نام از طریق نامه نگاری بود,کلی شرکت کننده داشته.
البته دوستان از من با تجربه ترند . اما من از همین ساین و مدیران بخش یکی دو سال پیش شننیده بودم. که لاتاری جز پروسه مهاجر پذیر که باعث شه اسم ایران از لیست حذف بشه نیست . و مهاجرت های دیگه اگه از سقف رد شه کشور از لیست حذف میشه. میشه گفت بنا به شرایط گرانی مشکل بودن رفتن به آمریکا و ... واقعا مهاجران کمی من میبینم که برن اونجا ( از بین کسانی که من می بینم حرف مهاجرت می زنن کسی به آمریکا اشاره نداره )
اگر لاتاری برگزار بشه( که بنظر من میشه) اسم ایارن حذف نمیشه.
البته اون دوست ما هم که می گن ایران مهم براشون . پر بیراه نیست . می دونیم که این لاتاری هست و قوانین بازیخودشو بدون پارتی بازی ... داره

به نظر من توضیحات جی جی منطقی هست، اگه لینکی برای توضیحاتتون دارید ممنون میشم اینجا بذارید. مرسی
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنمBig Grin
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: jayjay ، soruosh
(2014-05-09 ساعت 10:03)nasim نوشته:  در مورد 2013 ایی ها خیلی از این دوستانی که ویزا بهشون نرسید از انتخاب شده های دور اول بودن یه دور تاپیک کلیرنس 2013 رو بخوونین Sad واقعا هر کسی می خوونه گریه اش می گیره ! می دوونین چرا ؟

به خاطر اینکه اونجا هیچ کس نمی گه حق با منه ! اونجا هر کسی داره واسه کس دیگه دعا می کنه . اونجا هیچ کس منم منم نمی کنه ! اونجا کسی نمیاد بگه آقا تو استدلال هاتو از کجا آووردی فداکاری همکاری مهربوونی و صداقت

دوستای گل 2015 ایی از الان بیاین یاد بگیرین این پروسه حدودا یک سالی طول می کشه و همتون توی این یک سال توی این سایت با هم هستین
بیاین احترام به هم گذاشتن و یاد بگیرین دعوا نکنین اگه کسی هم اشتباهی چیزیو گفت ترورش نکنین
بیاین یه جمع دوستانه ایی و ایجاد کنین ( من واقعا این جمع و توی 2013 ایی ها دیدم نه اینکه سال های قبل یا 2014 ایی ها نباشه اما 2013 چیز دیگه بود ) اون موقع ما 2014 ایی ها تازه انتخاب شده بودیم من دائما توی تاپیک کلیرنس 2013 بودم بار ها و بار ها اشک توی چشمام جمع شد که اینا چقدر نازنین هستن چقدر فداکاری چقدر دوستی اونم توی این دنیای مجازی !

موفق باشین Smile

ببخشید نسیم جان میشه بگید صفحه ی چندم تاپیک رو باید بخونیم؟ مرسی
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنمBig Grin
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: nasim ، soruosh
(2014-05-09 ساعت 08:57)babak.n نوشته:  [quote='nioosh88' pid='493619' dateline='1399576000']
لطفا جواب منو بدید من کانفیرمیشن کدم با 2015 شروع میشه الان توی سیستم هم گفته کانفیرمیشن کد با 2014 یا 2015 شروع بشه.اما من اطلاعاتم رو میزنم نمیشه؟!

اگر با 2015 شروع میشه میتونید چک کنید امسال.
اگر نمیشه حتما یک چیزی رو اشتباه وارد میکنید.
------
Format: 2014xxxxxxxxxxxx or 2015xxxxxxxxxxxx. Forgot Confirmation Number
روی فورکات کانفیرمیشن نامبر کلیک کنید یکسری اطلاعات شخصی میخواد پر کنید سپس میبینید که صفحه ای باز میشه و اطلاعاتون داخلش هست کلمه رمز را میزنید نتیجه را میبینید.
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
تشکر کنندگان: romance33
سلام به همه دوستان
دوستان میشه راهنمایی کنید نتایج رو باید از کجا ببینم؟ و چ طوری ببینم؟
آیا هنوز وقت هست که نتایج رو ببینم اصلا؟؟؟؟
لطفااااااااااااااااااااااااا جواب بدید.

دوستان یه چیز دیگه من به سایت http://www.dvlottery.state.gov/ESC رفتم و اطلاعات رو وارد کردم. بعد پیام زیر اومد. میشه بگید معنیش چیه؟ یعنی چی این پیام؟؟؟؟؟

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
تشکر کنندگان:
به خدا اینقدر که شما لاتاری رو از دید های مختلف بررسی کردید خود مسئول لاتاری انجام نداده Big Grin

(2014-05-09 ساعت 12:20)tonialmeida نوشته:  سلام به همه دوستان

دوستان یه چیز دیگه من به سایت http://www.dvlottery.state.gov/ESC رفتم و اطلاعات رو وارد کردم. بعد پیام زیر اومد. میشه بگید معنیش چیه؟ یعنی چی این پیام؟؟؟؟؟

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
HAS NOT BEEN SELECTED یعنی قبول نشدی برادر من !!
تشکر کنندگان: amir-ashkan
(2014-05-05 ساعت 21:19)kamran293 نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 20:58)2014winner نوشته:  پارسال این موقع مدیر ارشد بودم تو مهاجرسرا این 2015 ای ها هنوز توی شک هستن عایا ؟

یعنی خوشبحالت.....خوشبحالتا.....

شما هم تمام تلاشتو بکن
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: asher
با تبریک به همه کسانی که برنده شدن،یه سوالی داشتم اگه کسی میتونه کمک کنه لطفا
-من شنیدم که کسی روزهای اول و دوم می چک کرده و قبول نشده بوده ولی اتفاقی روز 4 می وارد شده دیده قبول شده اگر درسته این امکان هست که با چک کردن تو روزای دیگه بازم شانس باشه؟
-و اینکه،دو سه سال پیش اعلام کردن که یک بار دیگه در سپتامبر قرعه کشی میکنند آیا این امکان بازم وجود داره؟
ممنون میشم کسی میدونه جواب بده
تشکر کنندگان: reza1312 ، amir-ashkan
بچه ها بهتون پیشنهاد می کنم به هیچ وجه به تاپیک کلیرنس 2013 سر نزنید چون به کل ناامید میشید و بدجوری استرس برتون میداره!!! Sad
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر Smile
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینه‌ها: خیلی !!!

تشکر کنندگان: مسافر تنها
(2014-05-08 ساعت 22:40)sonnnna نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 22:10)nexus1993 نوشته:  بچه ها بعد یه هفته گفتم برم ببینم شاید دوباره شمارمو زدم در اومده اسمم!!!
در کمال تعجب وقتی صفحه باز شد اون صفحه معروف قبولی رو دیدم و برای حدود 5 دقیقه هنگ بودم از شدت خوشحالی اما بخودم اومدم دیدیم اسم یه نفر تو امارات متحده عربی هست و من نیستم!
دوباره که زدم نوشت شما انتخاب نشدید...
خلاصه ی ضدحال اساسی خوردم
Sad
این سیستم لاتاری هرتی پرتی شده اخیرا، باید عادت کنیم به این ضد حالا

ببخشید دوست عزیز یعنی نام خانوادگی شما با یه نفر تو امارات شبیه به همه؟؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان:
(2014-05-09 ساعت 12:49)mona_usa نوشته:  به خدا اینقدر که شما لاتاری رو از دید های مختلف بررسی کردید خود مسئول لاتاری انجام نداده Big Grin

(2014-05-09 ساعت 12:20)tonialmeida نوشته:  سلام به همه دوستان

HAS NOT BEEN SELECTED یعنی قبول نشدی برادر من !!

خيلي ببخشيد ها ولي يك زحمت مي كشيدي و حداقل تو گوگل ترنسليت ترجمه مي كردين خيلي راحت تر به جواب مي رسيدين/لاتاري حق همه مردمه ولي بدونيد كه لازمه لاتاري ثبت نام كردن >>> زبان انگليسي متوسط و يه حرفه بدرد بخور هست داداشي
کیس نامبر 2015: ********201538FHFV اوباما از تو بعید بود این حرکتCool
تشکر کنندگان: jayjay
(2014-05-09 ساعت 13:48)s.zare نوشته:  میشه بپرسم کدوم بخش دوست عزیز؟

مثلا این قسمت :

http://www.mohajersara.com/thread-7027.html
یا این :
http://www.mohajersara.com/thread-7039.html

البته این وظیفه خود شماست پیداش کنید!
تشکر کنندگان: amir-ashkan ، amirghn
(2014-05-09 ساعت 12:49)mona_usa نوشته:  به خدا اینقدر که شما لاتاری رو از دید های مختلف بررسی کردید خود مسئول لاتاری انجام نداده Big Grin

آره والا ... کلا منم یه 10 - 12 صفحه ای هست هنگ کردم و مغزم ارور killed page میده ..!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان:
(2014-05-09 ساعت 13:56)s.zare نوشته:  ممنون از راهنماییتون.

خواهش میکنم دوست عزیز

(2014-05-09 ساعت 13:55)amir-ashkan نوشته:  

آره والا ... کلا منم یه 10 - 12 صفحه ای هست هنگ کردم و مغزم ارور killed page میده ..!!!!Big GrinBig GrinBig Grin

والا!!! اینقدر پیچ و تاب دادن بهش حالم بد شد Big Grin
تشکر کنندگان: amir-ashkan
(2014-05-09 ساعت 13:03)شیوه نوشته:  با تبریک به همه کسانی که برنده شدن،یه سوالی داشتم اگه کسی میتونه کمک کنه لطفا
-من شنیدم که کسی روزهای اول و دوم می چک کرده و قبول نشده بوده ولی اتفاقی روز 4 می وارد شده دیده قبول شده اگر درسته این امکان هست که با چک کردن تو روزای دیگه بازم شانس باشه؟
-و اینکه،دو سه سال پیش اعلام کردن که یک بار دیگه در سپتامبر قرعه کشی میکنند آیا این امکان بازم وجود داره؟
ممنون میشم کسی میدونه جواب بده

سلام
- درست شنیدید روز اول می یه مقداری سیستم اش قاطی داشته گویا ، بعد میل زدند و گفتند دوباره چک کنید ، بعضی ها هم تو اون مرحله چک کردن قبول شده بودند . اما این یه قانون نیست که هر رور بری چک کنی شاید قبول شده باشی .... اما حدود 15 جون و یا 15 اکتبر دوباره یه چک کوچولو کنید بد نیست ..Cool

- نه دو سه سال پیش همون 2012 معروف بوده که قرعه کشی اشتباه شده بود و ابطال شده و دوباره از نو قرعه کشی کرده بودند ....
تشکر کنندگان: شیوه
(2014-05-09 ساعت 13:55)amir-ashkan نوشته:  

آره والا ... کلا منم یه 10 - 12 صفحه ای هست هنگ کردم و مغزم ارور killed page میده ..!!!!Tongue

ایناهاش .. پیداش کردم .... این erorr مغزمه وقتی 10-12 صفحه قبلو میخوندم ...!Wink

[عکس: 71490338352403043196.jpg]
تشکر کنندگان: mona_ir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان