2014-05-09 ساعت 11:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-09 ساعت 11:16 توسط ghazaleh12324.)
(2014-05-09 ساعت 08:59)mamad_msp نوشته:(2014-05-08 ساعت 21:54)jayjay نوشته:البته دوستان از من با تجربه ترند . اما من از همین ساین و مدیران بخش یکی دو سال پیش شننیده بودم. که لاتاری جز پروسه مهاجر پذیر که باعث شه اسم ایران از لیست حذف بشه نیست . و مهاجرت های دیگه اگه از سقف رد شه کشور از لیست حذف میشه. میشه گفت بنا به شرایط گرانی مشکل بودن رفتن به آمریکا و ... واقعا مهاجران کمی من میبینم که برن اونجا ( از بین کسانی که من می بینم حرف مهاجرت می زنن کسی به آمریکا اشاره نداره )(2014-05-08 ساعت 14:35)adonis2006 نوشته: دوستان عزیز
کلا 3500 نفر ویزا میگیرن
نه کیس
اونایی که میگن چجوری پس 4992 نفر قبول شدن و از کجا میدونن 1400 نفر مثلا انصراف میدن
این ادما به صورت اتوماتیک تو پروسه ای کلیرنس حذف میشن و بهشون ویزا نمیرسه
یعنی اونقدر این پروسه ای کلیرنس براشون طولانی میشه که بهشون ویزا نمیرسه
البته نه اینکه از قصد این کار رو بکنن چون براشون فرقی نداره که کی اول بگیره و کی نگیره
هرکی مدارکش اماده و بدون نقص و کامل بود و پروسه ای کلیرنس رو سریع گذروند و این پروسه براش طولانی نبود و این پروسه براش دارای پارامتر های کنترلی کمتری بود زودتر کلیر میشه و ویزا میگیره
حتی این موضوع رو باید بدونید باز هم کسی بهشون اجبار نکرده که حتما این 3500 تا ویزا رو بدید وگرنه اخراج میشید .. نه
مدارک باید کامل و پروسه ای کلیرنس با دقت انجام بشه
اصلا مهم نیست حتی اگه همین الان این 4992 نفر انصراف بدن و نرن
چون اون ظرفیت کلی میمونه و زیاد هم عجله ای نیست که زودتر پر بشه
و اما اینکه کسانی که میگن شاید ایران از لیست حذف بشه
نه اصلا این خبرا نیست
ایران تو منطقه بسیار مهم
و یکی از کشور های مهم برای آمریکا هستش
و یکی از ارتباط های مهم با مردم ایران از همین راه های لاتاری و شبکه های اجتماعیه
اونا براشون مهمه که شب روز یه صحبتی از آمریکا تو ایران بشه
پس به همین راحتی ها و به همین زودی ها ایران حذف نخواهد شد
دوست گرامی 3500 تا برنده اعلام میشه نه 3500 تا ویزا (البته خودشون گفتن 3500 تا ویزا اما اختمالا قریب به یقین منظورشون تعداد برندگان است و افزادی که با انها میرن ویزای همراه میگیرن)
طبق قانون خودشون هر کشوری حداکثر تا سقف 7 درصد از کل برندگان رو میتونه اخذ کنه.
بنابراین 55000 تا برنده هر سال دارن که 5000 تا از اون مربوطه به کشور یا کشورهایی در آمریکای مرکزی مثل پورتوریکو(برنامه ای تحت عنوان NACARA که مخفف Nicaraguan Adjustment and Central American Relief Act (NACARA) Section 203)
http://www.uscis.gov/humanitarian/refuge...ection-203
از اون 50000 تا ویزا هم حداکثر 3500 تا یعنی 7%*50000=3500 "برنده" اعلام میشه و چون برنده ها معمولا تنها نیستن و ممکنه زن یا بچه داشته باشن در نتیجه تعداد "ویزاها " افزایش پیدا میکنه.
بنابراین 4992-3500=1492
امسال 1492 نفر علاوه بر برندگان, همراهان انها بودن که یا همسران انها بوذن یا بچه های زیر 21 سالشون.
ظاهرا که جریان از این قراره
در ضمن ادونیس جان ربطی به مهم بودن ایران نداره.هر کشوری میتونه تا 50000 برنده را طی این برنامه ظاهرا به آمریکا بفرسته و وقتی این سقف 50000 پر بشه اون کشور اتوماتیک حذف میشه مثل چین و هند و کشورهای پر جمعیت.
ایران حالا حالا ها جا داره که این سقف کل 50000 تا برنده پر بشه و همین چند ساله تعداد شرکت کننده ها زیاد شده وگر نه سالهای قبل از این خبرها نیود.اما مثلا چین با اون تعداد جمعیت حتی زمانی هم که ثبت نام از طریق نامه نگاری بود,کلی شرکت کننده داشته.
اگر لاتاری برگزار بشه( که بنظر من میشه) اسم ایارن حذف نمیشه.
البته اون دوست ما هم که می گن ایران مهم براشون . پر بیراه نیست . می دونیم که این لاتاری هست و قوانین بازیخودشو بدون پارتی بازی ... داره
به نظر من توضیحات جی جی منطقی هست، اگه لینکی برای توضیحاتتون دارید ممنون میشم اینجا بذارید. مرسی
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنم
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟