کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-09 ساعت 12:49)mona_usa نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 13:55)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 12:49)mona_usa نوشته:  به خدا اینقدر که شما لاتاری رو از دید های مختلف بررسی کردید خود مسئول لاتاری انجام نداده Big Grin

آره والا ... کلا منم یه 10 - 12 صفحه ای هست هنگ کردم و مغزم ارور killed page میده ..!!!!Big GrinBig GrinBig Grin

والا!!! اینقدر پیچ و تاب دادن بهش حالم بد شد Big Grin

کلا امسال بدجوری لاتاری 2015 رفته زیر ذره بین بچه هاCool .... ولم نمیکنن...!!Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2014-05-09 ساعت 14:12)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 13:57)mona_usa نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 13:56)s.zare نوشته:  ممنون از راهنماییتون.

خواهش میکنم دوست عزیز

(2014-05-09 ساعت 12:49)mona_usa نوشته:  به خدا اینقدر که شما لاتاری رو از دید های مختلف بررسی کردید خود مسئول لاتاری انجام نداده Big Grin

آره والا ... کلا منم یه 10 - 12 صفحه ای هست هنگ کردم و مغزم ارور killed page میده ..!!!!Big GrinBig GrinBig Grin

کلا امسال بدجوری لاتاری 2015 رفته زیر ذره بین بچه هاCool .... ولم نمیکنن...!!Rolleyes
فقط امسال اینجوریه ؟؟؟ چرا ؟؟ واقعا چرا ؟؟؟؟؟!!!Cool
تشکر کنندگان:
(2014-05-09 ساعت 13:03)شیوه نوشته:  با تبریک به همه کسانی که برنده شدن،یه سوالی داشتم اگه کسی میتونه کمک کنه لطفا
-من شنیدم که کسی روزهای اول و دوم می چک کرده و قبول نشده بوده ولی اتفاقی روز 4 می وارد شده دیده قبول شده اگر درسته این امکان هست که با چک کردن تو روزای دیگه بازم شانس باشه؟
-و اینکه،دو سه سال پیش اعلام کردن که یک بار دیگه در سپتامبر قرعه کشی میکنند آیا این امکان بازم وجود داره؟
ممنون میشم کسی میدونه جواب بده

نه اونایی که دیدن دوباره قبول شدن برای یکی دیگه بوده به اسم کسه دیگه ... ولی شاید یک در هزار یکی قبول شده باشه
اون امکان در صورتی وجود داره که اشتباهی شده باشه تو قرعه کشی نه این که مثل الان سایت اشکال داشته باشه
تشکر کنندگان:
(2014-05-09 ساعت 14:14)mona_usa نوشته:  

آره والا ... کلا منم یه 10 - 12 صفحه ای هست هنگ کردم و مغزم ارور killed page میده ..!!!!Big Grin

فقط امسال اینجوریه ؟؟؟ چرا ؟؟ واقعا چرا ؟Cool

واسه جوابت یاد یه چیز افتادم ....یکی از دوستام حالش بد بود رفته بوده دکتر .... آقا، این دکتره واسش پماد اشتباهی تجویز میکنه .... مصرف میکنه ، قضیه اش بدتر میشه و ناجور .... خلاصه نمی دونی با چه مکافاتی رفته بود مطب به دکتره گفته بود : " من تا این 18 سال درسی رو که خوندی ، سال به سال باطل نکنم ، ولت نمیکنم که...!!Big Grin " حالا اینجا هم همین قضیه است ملت تا به یه فرمولی نرسن که KCC کسایی که تو این 10 سال گذشته رفتن رو برنگردونه، بی خیال نمیشن که ..!!Big GrinBig Grinاونوقت میان میگن کی گفته لاتاری حقه ... همه برابرند و این حرفها ...
تشکر کنندگان: Aghaman ، aliklz
(2014-05-09 ساعت 14:26)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 14:14)mona_usa نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 13:55)amir-ashkan نوشته:  آره والا ... کلا منم یه 10 - 12 صفحه ای هست هنگ کردم و مغزم ارور killed page میده ..!!!!Big Grin

فقط امسال اینجوریه ؟؟؟ چرا ؟؟ واقعا چرا ؟Cool

واسه جوابت یاد یه چیز افتادم ....یکی از دوستام حالش بد بود رفته بوده دکتر .... آقا، این دکتره واسش پماد اشتباهی تجویز میکنه .... مصرف میکنه ، قضیه اش بدتر میشه و ناجور .... خلاصه نمی دونی با چه مکافاتی رفته بود مطب به دکتره گفته بود : " من تا این 18 سال درسی رو که خوندی ، سال به سال باطل نکنم ، ولت نمیکنم که...!!Big Grin " حالا اینجا هم همین قضیه است ملت تا به یه فرمولی نرسن که KCC کسایی که تو این 10 سال گذشته رفتن رو برنگردونه، بی خیال نمیشن که ..!!Big GrinBig Grinاونوقت میان میگن کی گفته لاتاری حقه ... همه برابرند و این حرفها ...

دقیقا درست میگی/// کلی خندیدم Big Grin
تشکر کنندگان: amir-ashkan ، Aghaman ، mohsenmb
سلام.خسته نباشید.ازینکه وقتتون رو میذارید و راهنمایی میکنید ممنونم.منم تو لاتری پذیرفته شدم و چون 1-کسی رواونجا ندارم و 2-اطلاعاتم بسیار کمه سوالایی دارم. 1- آیا پس ورود به اونجا آیا به ما کمپ میدند؟2 - کمک هزینه ای میدند؟ 3- من چطور یا از چه سایتی میتونم اطلاعات بیشتری کسب کنم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.چون بینهایت نگرانم و مضطرب.
یلدا . ب
تشکر کنندگان: saeedhot
عزیزان بنده قبول شدم اما یه نکته ذهن منو مشغول کرده در کیس نامبر اکثر بچه های سایت 2015AS خورده اما برای من 2015EU خورده ایا قضیه خاصی داره لطفا اگه کسی میدونه توضیح بده ممنون
تشکر کنندگان: saeedhot
(2014-05-09 ساعت 14:53)yalda.k نوشته:  سلام.خسته نباشید.ازینکه وقتتون رو میذارید و راهنمایی میکنید ممنونم.منم تو لاتری پذیرفته شدم و چون 1-کسی رواونجا ندارم و 2-اطلاعاتم بسیار کمه سوالایی دارم. 1- آیا پس ورود به اونجا آیا به ما کمپ میدند؟2 - کمک هزینه ای میدند؟ 3- من چطور یا از چه سایتی میتونم اطلاعات بیشتری کسب کنم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.چون بینهایت نگرانم و مضطرب.
یلدا . ب

مبارک باشه ... خوشحالم خبر قبولی یکی دیگه رو میشنوم .... اشکالی نداره که کسی رو نداری امیدت به خدا باشه و بس .... 1- بحث کمپ و اینجور چیزها مال شرایط دیگه مهاجرته مال پناهنده ها ، غیرقانونی ها، و ... شما با لاتاری قانونا وارد خاک ایالات متحده می شوید و قانونی باید درآمد کسب کنید و قانونی باید اقامت کنید. 2- کمک هزینه هایی هست که در شرایط خاصی به شما تعلق میگیره مثل حمایت بیمه ای و اینجور چیزها که البته من دقیقا شرایط شو نمی دونم اما اینجوری که چون لاتاری برنده شدید برید اونجا هر ماه حقوق از دولت آمریکا بگیرید برای هزینه ها تون ... نه چنین چیزی نیست ...! 3- من همیشه گفتم بازم میگم که " مهاجرت به آمریکا از مهاجر سرا میگذره " اینجا به اذعان خیلی ها بهترین سایت مهاجرتی برای دوستان ناآشنا و بدون اطلاعات هست ... با مهاجر سرا بیایید جلو ، همه چی مهاجرت میاد دستتون .

این سایت برای پاسخگویی و راهنمایی ست ، قابل شما رو نداشت .... ضمنا نگرانی و اضطراب بی مورد برای شما سمه ... چون تمرکز برنامه مهاجرت رو از شما می گیره ...
آروم باشید ، عجله نکنید ، بادقت و آگاهی اقدام کنید ... ایشالا رفتید اونجا یه دعایی واسه ماهم بکنید ماهم راهمون باز شه ...Tongue
تشکر کنندگان: amirghn ، tajhizgaran ، شهلا 1346 ، شهلا 1346 ، saeedhot ، aghamilad ، aaraam
(2014-05-09 ساعت 14:53)yalda.k نوشته:  سلام.خسته نباشید.ازینکه وقتتون رو میذارید و راهنمایی میکنید ممنونم.منم تو لاتری پذیرفته شدم و چون 1-کسی رواونجا ندارم و 2-اطلاعاتم بسیار کمه سوالایی دارم. 1- آیا پس ورود به اونجا آیا به ما کمپ میدند؟2 - کمک هزینه ای میدند؟ 3- من چطور یا از چه سایتی میتونم اطلاعات بیشتری کسب کنم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.چون بینهایت نگرانم و مضطرب.
یلدا . ب

دوست عزیز ضمن تبریک. هیچ کمک هزینه از قبیل پول یا مسکن و کمپ و ... نمیدن بخاطر همین در هنگام مصاحبه از شما تمکن مالی میخوان تا سربار اونا نشید
در مورد کسب اطلاعات به تایپیک 2014 مراجعه کنید و تجربیات دیگران و بخونید
(2014-05-09 ساعت 14:59)meisamistatis نوشته:  عزیزان بنده قبول شدم اما یه نکته ذهن منو مشغول کرده در کیس نامبر اکثر بچه های سایت 2015AS خورده اما برای من 2015EU خورده ایا قضیه خاصی داره لطفا اگه کسی میدونه توضیح بده ممنون
اگر ملیت اروپایی دارید شماره شما درسته و از سهمیه اروپا استفاده کردید اگر خیر و از ایران یا اسیا هستید متاسفانه شما ریجکت می شوید.
تشکر کنندگان: amir-ashkan ، vahidbaq
(2014-05-09 ساعت 14:59)meisamistatis نوشته:  عزیزان بنده قبول شدم اما یه نکته ذهن منو مشغول کرده در کیس نامبر اکثر بچه های سایت 2015AS خورده اما برای من 2015EU خورده ایا قضیه خاصی داره لطفا اگه کسی میدونه توضیح بده ممنون

در فرم ثبت نام کشور محل تولد خود را کجا زده اید ؟
اگر یک کشور اروپایی را انتخاب کرده اید و واقعا متولد آنجا باشید ؛ مشگلی نیست
تشکر کنندگان:
(2014-05-09 ساعت 11:19)ghazaleh12324 نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 10:03)nasim نوشته:  در مورد 2013 ایی ها خیلی از این دوستانی که ویزا بهشون نرسید از انتخاب شده های دور اول بودن یه دور تاپیک کلیرنس 2013 رو بخوونین Sad واقعا هر کسی می خوونه گریه اش می گیره ! می دوونین چرا ؟

به خاطر اینکه اونجا هیچ کس نمی گه حق با منه ! اونجا هر کسی داره واسه کس دیگه دعا می کنه . اونجا هیچ کس منم منم نمی کنه ! اونجا کسی نمیاد بگه آقا تو استدلال هاتو از کجا آووردی فداکاری همکاری مهربوونی و صداقت

دوستای گل 2015 ایی از الان بیاین یاد بگیرین این پروسه حدودا یک سالی طول می کشه و همتون توی این یک سال توی این سایت با هم هستین
بیاین احترام به هم گذاشتن و یاد بگیرین دعوا نکنین اگه کسی هم اشتباهی چیزیو گفت ترورش نکنین
بیاین یه جمع دوستانه ایی و ایجاد کنین ( من واقعا این جمع و توی 2013 ایی ها دیدم نه اینکه سال های قبل یا 2014 ایی ها نباشه اما 2013 چیز دیگه بود ) اون موقع ما 2014 ایی ها تازه انتخاب شده بودیم من دائما توی تاپیک کلیرنس 2013 بودم بار ها و بار ها اشک توی چشمام جمع شد که اینا چقدر نازنین هستن چقدر فداکاری چقدر دوستی اونم توی این دنیای مجازی !

موفق باشین Smile

ببخشید نسیم جان میشه بگید صفحه ی چندم تاپیک رو باید بخونیم؟ مرسی

از آخر شروع کنین روزی 20 صفحه ، Smile خیلی زیاده اما ارزششو داره خیلی چیز ها هم یاد می گیرین که برای این پروسه لازمه
موفق باشین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان:
یلدا . ب

نه دوست عزیز نه کمک هزینه ای هست نه کمپ . برای مصاحبه هم باید پرینت حساب بانکیتون رو ببرید که مشخص باشه میتونید تا مدتی از پس هزینه هاتون بربیاید . فروم های سالهای قبل مهاجر سرا بهترین منبع برای کسب اطلاعات البته از نظر من . از خوندنشون ضرر نمیکنید .موفق باشید
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: r.bazargan ، babak433 ، jayjay
[quote='Vandadi' pid='493976' dateline='1399640291']
سلام
کارت ملی من تا 89 اعتبار داره به من گفتن نیاز به تعویض نداری و تا 94 اعتبار داره چیکار باید کنم؟ ایا شناسمه ارزش نداره؟
[/q

از ما اصلا ترجمه کارت ملی و نگرفت و شناسنامه براش مهم بود کارت ملی منم چند روز از اعتبارش گذشته بود
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: battosai ، puryapurya
بچه ها امار داريد كه چند نفر از مهاجر سرا امسال برنده شده اند ؟
تشکر کنندگان:

AS يعنى سهميه آسيا و EU يعنى اروپا
اگه متولد اروپا هستيد كه درسته در غير اينصورت متاسفانه كيس شما مردود ميشه چون شما از سهميه يه ناحيه ديگه كه شما شامل آن نميشيد استفاده كرديد
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان: گل نهال ، jojo_hami ، mehrdad pharm

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان