کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-10 ساعت 12:18)Vandadi نوشته:  سلام
من سوال داشتم که با کیس بین 1000 تا 2000 امکان داره طرف زود بره مصاحبه اما کلیرنس طول بکشه بهش ویزا نرسه مثل سال 2013؟
بله با 800 هم سال 2013 این اتفاق افتاد اما در قید و بند این افکار منفی نباشید ان شا الله موفق می شوید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: nasim ، mona_ir ، alitab ، amir-ashkan ، saeed_gh ، r.bazargan ، aaraam
دوستان,ثبت نامی های امسال ایران طبق امار خودشون 4992 بوده,برنده ها رو نمیدونم
در ضمن ما تو دنیا از نظر ثبت نام اولیم(از اوکراین و مصر با اختلاف اندک جلوتریم dSmile
مملکته داریم ها!!!
منبع : http://travel.state.gov/content/dam/visa...ne2014.pdf
تشکر کنندگان: mona_ir ، rohemast ، behdist ، saeed_gh ، vahidbaq
سلام
می خواستم بدونم کسی که سربازی ارتش بوده و سمت مهمی نداشته و سابق کارم ندارم حتما کلیرنس می خورم؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
تشکر کنندگان: nasim
(2014-05-10 ساعت 13:31)Vandadi نوشته:  سلام
می خواستم بدونم کسی که سربازی ارتش بوده و سمت مهمی نداشته و سابق کارم ندارم حتما کلیرنس می خورم؟

سربازی کلیرنس می خوره ( البته اگه به امضای من نیم نگاهی بندازین می بینین بعضی از معاف ها هم امسال کلیرنس خوردن )
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: mona_ir ، amir-ashkan
(2014-05-09 ساعت 09:38)sh-p نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 23:12)vahidbaq نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 23:10)nioosh88 نوشته:  سلام دوستان من سال 2013 ثبت نام کردم . آیا جوابم رو میتونم الان برم چک کنم؟
نه متاسفانه خیلی دیر شده. پرونده 2013 دیگه بسته شده. الان فقط 2014 و 2015 رو میشه چک کرد.

دوست عزیز اگرنوامبر سال 2013 ثبت نام کرده باشید الان در ماه می 2014 جواب قبولی می آید و در حقیقت شما برنده 2015 محسوب می شوید.

وای شماره کیس من و شما تقریبا یکی هست 83xx وااااااااای یعنی ما هم به ویزا نمی رسیم؟؟؟؟کی رفتین مصاحبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه ناراحت کننده...چی شد که ویزا نگرفتین؟؟
شماره کیس:83xx
تعداد نفرات :2 نفر
مشاهده نتیجه:1/می/2014
ارسال فرم19/می/2014
Rolleyes
تشکر کنندگان: saeed_gh ، Pariz Travel
سلام به همه ی دوستان مهاجرسرایی
من و همسرم امسال برای اولین بار در لاتاری شرکت کردیم و قبول نشدیم. میخواستم از دوستانی که برنده شدن (ضمن تبریک) بپرسم که اونها چقدر به قانون جذب اعتقاد دارن و تا چه حد اونو در قبولیشون موثر میدونن؟ من خودم خیلی اعتقاد داشتم ولی وقتی دیدم قبول نشدم دیگه مردد شدم. خواهش میکنم هرکدوم از دوستان که نظری در این مورد دارن بگن.
من اينجا بس دلم تنگ است
و هر سازي كه مي بينم بد آهنگ است
بيا ره توشه برداريم

قدم در راه بي برگشت بگذاريم
ببينيم آسمان هر كجا آيا همين رنگ است؟
مهدی اخوان ثالث
تشکر کنندگان:
سلام
مدت تعویض گذرنامه معمولا چقدر بچه ها؟ بعدا اگر الآن کسانیکه تاریخ گذرنامشون کم مونده بخان عوض کنند برای پر کردن فرم آنلاین فرصت کم نمیارن؟ یا مثلا پروندشون عقب نمیفته؟
خوش باشید با برنده شدنتون Smile
تشکر کنندگان:
(2014-05-10 ساعت 15:19)jjcale نوشته:  سلام
مدت تعویض گذرنامه معمولا چقدر بچه ها؟ بعدا اگر الآن کسانیکه تاریخ گذرنامشون کم مونده بخان عوض کنند برای پر کردن فرم آنلاین فرصت کم نمیارن؟ یا مثلا پروندشون عقب نمیفته؟
خوش باشید با برنده شدنتون Smile

سلام. این سوال رو چند صفحه قبل جواب دادم ....
1- تعویض بین 7 تا 10 روز کاری زمان می بره بدون احتساب تعصیلات.
2- تاریخ گذرنامه کم مونده یعنی چی ..؟؟ یعنی تاریخش رو به اتمامه ... ایرادی نداره می توانی فرم ها رو پر کنی اما شماره پاسپورت را خالی بذاری و تو مراحل بعد تکمیل کنی.
تشکر کنندگان: mona_ir
(2014-05-10 ساعت 15:14)citizen نوشته:  سلام به همه ی دوستان مهاجرسرایی
من و همسرم امسال برای اولین بار در لاتاری شرکت کردیم و قبول نشدیم. میخواستم از دوستانی که برنده شدن (ضمن تبریک) بپرسم که اونها چقدر به قانون جذب اعتقاد دارن و تا چه حد اونو در قبولیشون موثر میدونن؟ من خودم خیلی اعتقاد داشتم ولی وقتی دیدم قبول نشدم دیگه مردد شدم. خواهش میکنم هرکدوم از دوستان که نظری در این مورد دارن بگن.

قبول باشه بار اولتان... قبول بشید در بار دیگرتان....Cool
من برنده نشدم ... نمی دونم جریان چیه ..!! به قانون جذب هم اونجوری که جا افتاده اعتقاد ندارم .... اینکه ملت بشینن تو یه اتاق دربسته شیک و با یه تصویر سازی ذهنی همه چیز بیاد سمت شون .... اون بیشتر قانون مغناطیسی آهن ربایی تا جذب ، که بیشتر برای فلز به فلز جواب میده تا آدم به کائنات..!Cool
تشکر کنندگان: mona_ir ، kadilak_2010 ، saeed_gh ، amirghn ، Memolk ، vahidbaq ، tapartoor600 ، jojo_hami
همیشه هستم ، 24 ساعت شبانه روز ، 7 روز هفته ، بدون خستگی ، گشنگی، تشنگی ، با مهاجرسرا تا لاتاری پیروز...Cool

[عکس: 42008236979447251021.jpg]
تشکر کنندگان: mona_ir ، saeed_gh ، citizen ، rohemast
با سلام خدمت دوستان عزیز سوالی داشتم .

بنده نامزدم قبول شدن یعنی اول نشده بودن 3 روز پیش ایمیلی براشون اومد و بعد امروز توی سایت که چک کردیم برنده شده .

شماره ایشون هم بین 6000 تا 7000 هست

حال 2 سوال از دوستان عزیز داشتم .
1. الان ما فقط میدونیم قبول شدیم چه کاری باید بکنیم ؟! ( آخه توی سایت که خوندم مثل اینکه نوشته تا 19 می صبر کنید بعد فرم هاشو پر کنید )
2. خانم بنده پاسپورت ندارن !!! فردا اقدام میکنند اما 2 هفته ای طول میکشه تا بیات Sad شندیم توی فرم باید شماره پاسپورت بزنید ایشون نداره چی کار کنیم ؟ Sad
3. ایشون نامزد بنده هستند و ما عقد هم نکردیم روز اول هم که فرم پر کردیم زدیم برای ایشون مجرد . حال پیشنهاد دوستان چیه آیا میشه ازدواج کرد ؟ اگر نمیشه کی میتونیم حدود اینکارو کنیم

سپاسگزار از همه دوستان .
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: نیما121 ، A_A ، 2014families lottery winners ، eagla ، jayjay
دوستان بالاخره kcc جواب ایمیل من و درست حسابی داد
ازش پرسیده بودم که اگر مشکل فنی داشتین ایا ممکنه مرحله دوم قرار بدید و برنده های اضافی اعلام کنید؟
پاسخ دادن: مرحله دیگری در کار نیست و برای 2015 فقط همین تعدادی که اعلام شدن هستن و برنده دیگری اضافه نمی کنند .
(2014-05-10 ساعت 16:42)kkr129 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز سوالی داشتم .

بنده نامزدم قبول شدن یعنی اول نشده بودن 3 روز پیش ایمیلی براشون اومد و بعد امروز توی سایت که چک کردیم برنده شده .

1. الان ما فقط میدونیم قبول شدیم چه کاری باید بکنیم ؟! ( آخه توی سایت که خوندم مثل اینکه نوشته تا 19 می صبر کنید بعد فرم هاشو پر کنید )
2. خانم بنده پاسپورت ندارن !!! فردا اقدام میکنند اما 2 هفته ای طول میکشه تا بیات Sad شندیم توی فرم باید شماره پاسپورت بزنید ایشون نداره چی کار کنیم ؟ Sad
3. ایشون نامزد بنده هستند و ما عقد هم نکردیم روز اول هم که فرم پر کردیم زدیم برای ایشون مجرد . حال پیشنهاد دوستان چیه آیا میشه ازدواج کرد ؟ اگر نمیشه کی میتونیم حدود اینکارو کنیم

سپاسگزار از همه دوستان .
.
با اجازه ی دوستان سال بالاییWink
شماره ی نامزد شما حدود شماره ی من هستش هیچ عجله ای نیست ما برای سال دیگه همین موقع ها بآید آماده باشیم.
برای پرکردن فرم هم وقت دارین حالا حالاها تا موقعی که پاسپورت آماده بشه که اگر فردا اقدام کنید حداکثر Cool2 هفته ای می تونین بگیرین.
در مورد ازدواج هم xxxxxxxxxxxxxx البته دوستان نظرتون را اعلام کنن ما هم استفاده می کنیم.
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: mona_ir ، HodHod Golestani

سپاسگزار از همه دوستان .

دوست عزیز اگه کارنت شدن شما مثل 2014 باشه شما حدودا سال دیگه به امید خدا برای مصاحبه دعوت می شین

در ابتدا اولین کاری که می کنین تهیه پاسپورته . شما یا می توونین الان عقد کنین و فرم هایی که ایشون بعد از تحویل پاسپورتشون برای کاسی سی پر می کنن و می فرستن اسم شما و تاریخ عقدتونو وارد کنین یا اینکه تا قبل از مصاحبه ایشون ( با اینکه ایشون فرم ها رو بعنوان مجرد فرستادن ) دوباره فرمهای جدید بعنوان ازدواج کرده بفرستین ( یعنی بعد از ارسال فرم ها می توونین فرم هاتونو آپدیت کنین و هر تغییری روش لازمه پباده کنین )

امیدوارم خوب توضیح داده باشم و شما فهمیده باشین منظورمو

موفق باشین Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: mona_ir ، HodHod Golestani
(2014-05-10 ساعت 16:58)Memolk نوشته:  

سپاسگزار از همه دوستان .
.
با اجازه ی دوستان سال بالاییWink
شماره ی نامزد شما حدود شماره ی من هستش هیچ عجله ای نیست ما برای سال دیگه همین موقع ها بآید آماده باشیم.
برای پرکردن فرم هم وقت دارین حالا حالاها تا موقعی که پاسپورت آماده بشه که اگر فردا اقدام کنید حداکثر Cool2 هفته ای می تونین بگیرین.
در مورد ازدواج هم چون شما در هنگام قبولی ازدواج نکردین اگر الان اقدام کنید احتمال اینکه کلرینس بخورین و کارتون عقب میرفته بهترین کار اینه که ایشون کارهاشون را انجام بدن بعد شما ازدواج کنید و اقدام کنید البته دوستان نظرتون را اعلام کنن ما هم استفاده می کنیم.

یعنی ا که ازدواج کنیم کلیرنس میخوریم؟ بعد گرفتن ویزا اقدام کنیم؟
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان