موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوباره مزاحم میشم
من تاریخ انقضای پاسپورتم تا تیر سال دیگه هست... مشکل اینجاست که تو پاسپورتم بخش های نام خانوادگیم از هم جداست ولی موقع ثبت نام تو لاتاری نام خانوادگیم رو بدون فاصله نوشتم.و به عنوان second applicant , کی سی سی نام خانوادگی من رو بدون فاصله نوشته ...حالا آیا من تو فرم 260 چه طور بنویسم ؟بر اساس پاسپورت یا چسبیده به هم (بر اساس ثبت نام تو لاتاری؟)
ممنون از شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ميخواستم بدونم تو قسمت آدرس كلماتي مثل چهارراه،ميدان،بلوار و كوچه مخففشون چي ميشه تو انگليسي؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اون قسمت كه زمينه ي شغليمون سوال ميكنه منظور از government همون شغل دولتي هست؟يعني من كه تو سازمان دولتي كار ميكنم همينو بايد انتخاب كنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها جواب این سوال به طور دقیق مشخص شد؟
Are you a graduate of a foreign medical school seeking to perform medical services in the United States but have not yet passed the National Board of Medical Examiners examination or its equivalent?
اگر جواب بله باشه که تاثیر خاصی رو پروسه نداره که؟ چون فکر کنم زیاد باشن بچه های پزشکی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام کسی می دونه در مورد قسمت سربازی چیکار باید بکنیم خواهشنآ یگین که دارم سکته می کنم اگه من که سپاه بودم و هیچ آموزسی ندیدم چی باید بنویسم