موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه سوالی دارم که اگه لطف کنین و راهنماییم کنین خیلی ممنون میشم
همسر من امسال لاتاری برنده شده و از طرفی هم خواهرم پذیرش دانشگاه گرفته ..وقتی رفته برا ویزا به خاطر کارش توی وزارت دفاع اف بی آی چک خورده.
ما فرم 260 رو هنوز پر نکردیم چون به خاطر اسامی پدرهامون و شباهت آدرس های سکونت میترسیم که مهاجرت ما باعت بشه به خواهرم ویزا ندن
نمیدونم صبر کنیم یا اینکه فرم ها رو پر کنیم ؟ چون آفیسر به خواهرم گفته تا 8 هفته دیگه تکلیف ویزاش معلوم میشه.به نظرتون اصلا پرونده های ما به هم مربوط میشه و من براش دردسر میشم؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
جواب این سوال را باید قاعدتا یس بزنیم ؟
DO YOU SEEK TO ENTER THE USA FOR THE PURPOSE OF PERFORMING SKILLED OR UNSKILLED LABOR BUT HAVE NOT YET BEEN CERTIFIED................................
چون اگه NO بزنیم یعنی اونجا نمیخایم کار کنیم......در ضمن تو قسمت REFUSAL رو که خوندم واقعا میترسم این رو YES بزنم
لطفا کمک کنید
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
تو فرم قسمتی که درباره مدرک تحصیلی میپرسه ازمون تاریخ شروع و پایان میخواد . در مورد دانشگاه که شروع و پایان معلومه ولی
۱- برای مدرک دیپلم تاریخ شروع رو باید از اول دبستان وارد کنیم یا دبیرستان ؟
۲- مدرک دیپلم من فنی و حرفه ای هستش نوعش رو باید دقیقا چی وارد کنم ؟ همون High school Diploma البته پیش دانشگاهی هم نگذروندم ولی مدرک کاردانی و کارشناسی دارم
کیس نامبر: 2XXX // سفارت: آنكارا // مصاحبه نوامبر // سربازى : س // اخرين آپديت واقعى ١٩ مى //
بازمانده لاتارى ٢٠١٥
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود
در قسمت Did anyone assist you in filling out this application?
اگر بزنیم خیر افیسر چه سئوالی می پرسد و اگر بزنیم بله به عنوان مثال پدرم کمکم کرده آفیسر چه سئوالی می پرسد؟
درود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود
در قسمت پایانی فرم منظور از کلیک بر Requirements for Photographs چیست؟
سپاس