موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان جواب من چی شد پس.نظام پزشکی رو بزنیم تو professional organization?
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
یه سول دیگه من رشتم مدیریت بازگانیه
تو قسمت شغل چی بزنم؟ هیچیش ربطی به رشته من نداره
بزنم other بعد accunting بزنم؟
مهمه چی بزنیم؟
کیس نامبر :2XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / مصاحبه: 21 Oct/ویزا :21 Oct
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-25 ساعت 20:10)zaara نوشته: دوستان جواب من چی شد پس.نظام پزشکی رو بزنیم تو professional organization?
بنظر من اصلا لازم نیست بگید عضو نظام پزشکی هستید نفع بخصوصی نداره بلکه ممکنه افسر را گیج هم بکنه انوقت ممکنه سوال های جدید براش پیش بیاد اساسا لاتاری از اسمش پیداست یعنی شانس وخودشون میدانند که ساده ترین ویزا است ودنبال این چیزها نیستند--ترجمه پیشنهادی هم درسته
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-25 ساعت 20:36)aliklz نوشته: یه سول دیگه من رشتم مدیریت بازگانیه
تو قسمت شغل چی بزنم؟ هیچیش ربطی به رشته من نداره
بزنم other بعد accunting بزنم؟
مهمه چی بزنیم؟
مدیریت بازرگانی =business administration
گروه شغلی===business
البته رشته نحصیلی مدیریت بازرگانی شما میتوانی از عنوان مدیر فروش sales managerیا مدیر بازاریابی marketing manager نیز استفاده کنی و امتیاز شغلیش هم بالاتر از 7 است که امتیاز شغلی قابل قبول است
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. داشتم دغ ميكردم كه اين صفحه قفل شده بود. حالا يه سوال
من به عنوان كمك محقق دارم با يه خانم دكتر كار ميكنم اما در كل پرستار هستم. براي primary occupation بنويسم research يا Health care؟ در ضمن پرسيده ميخوام در امريكا چه كار كنم . به نظر شما خدمات بهداشتي رو بزنم از الان چون بايد اول مداركم تاييد بشن؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من قبلا تو یه شرکت خصوصی کار میکردم و بیمه هم برام رد شده
تو این مدت ، به صورت خصوصی تدریس ریاضی هم میکردم
ایا به جز کارم تو اون شرکت خصوصی ، باید تدریس رو هم جزو شغلهای قبلیم بنویسم؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلا دوستان.تو رو خدا اگه کسی میدونه جواب بده.وقتی ازمن آدرس دائم میخواد و من ندارم چکار کنم؟
Permanent Address
Please provide the following information on where you intend to live after arrival in the United States
تا این فیلد هم پر نشه به مرحله بعد نمیره.
ممنون میشم کسی جواب بده
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان ببخشید من تو پر کردن فرم ها نوشتم جواب اون گزینه ای که میگفت میخوای در آمریکا چه کار کنی من نوشتم student بعد الان موقع مصاحبه بگم این رو اشتباه نوشتم و قصدم کار کردن هست تو آمریکا قبول میکنن؟ یا مشکل ساز میشه برام؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد