موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و درود
خسته نباشید. میشه راهنمایی کنید تو قسمت دیپلم که تاریخشو میخواد : From رو از کی بزنیم ؟ البته من 1997 دیپلم گرفتم.
ممنونم از پاسخی که خواهید داد.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
درود.من یه مدتی سابقه کار در یکی از خبرگزاری ها رو داشتم.آیا ذکر سابقه این فعالیت میتونه باعث کلیرنس بشه؟
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من لاتاری برنده شدم؛ همسرم ۹ ماه خدمت سربازی داشته توی سپاه و بعد از اون معاف شده (کفالت مادرش از بهزیستی) و الان کارت معافی داره.
توی بخش مربوط به اطلاعات سربازی باید دقیقا چی بنویسیم؟؟
خیلی ممنون میشم پاسخ بدین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در قسمت Military Service من این قسمت رو چه جوابی بدم؟
Branch of Service: من رسته خدمتیم فنی و مهندسی بوده (تو کارت پایان خدمت قدیمی ام نوشته بود فنی و مهندسی اما تو این کارت جدیدی الکترونیکی هیچی ننوشته)، در جواب اینجا باید بنویسم فنی و مهندسی یا بنویسم سپاه؟ به انگلیسی چی بنویسم
اینو هم بگم که من سپاه خدمت کردم، بعد از سه ماه آموزشی فرستادنم عسلویه تو پالایشگاه و تا انتهای خدمتم ناظر چوشکاری بودم
ممنون از این همه حمایت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کار دفتری تو خدمت چی میشه؟
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ببخشید میشه من رو راهنمایی کنید، من فرم های ds-260 رو پر کردم و میخوام بدونم الان بنده چند ماه دیگه میخوام ازدواج کنم چه طوری باید فرم ها رو برای همسرم پر کنم؟ اصلا چه کار باید بکنم؟ آیا ازدواج ما ممکن میتونه بشه کلیرنس بخورم؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد