موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به خودم قول دادم این دیگه سوال آخر باشه مدرک دانشگاه آزاد رو باید بنویسیمazad university یا کامل بنویسیم
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من Primary occupation رو Retired نوشتم و در جواب سوال بعدش که میپرسه در آمریکا مایل به انجام چه کاری هستید ، شک کردم که گزینه Retired رو که داشت بزنم ، چون شاید تصور کنن که من هیچ کاری نمیخوام انجام بدم اونجا و از حقوق بازنشستگی خودم استفاده کنم و نیاز به کار ندارم، در صورتی که نیاز دارم. یا اینکه گزینه دیگه ای رو مثل BUSINESS رو انتخاب کنم. اینکه دو گزینه رو RETIRED انتخاب کنم با مشکلی مواجه نمیشم ؟
توی سوال مربوط به سوابق کاری ، توضیح داده شده که سوابق مربوط به 10 سال گذشته رو وارد کنید... حالا من 17 سال گذشته تو یک ارگان خاص مشغول بودم. باید تاریخ مربوط به 17 سال رو بزنم ؟ یا فقط 10 سال پایانی رو تاریخشو بدم ؟
ممنون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه سوال دارم. صفحات قبلی رو دیدم ولی جوابم رو پیدا نکردم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
در قسمت Previous Work/Education/Training Information برای بالاترین مدرک تحصیلی چندتا گزینه گذاشته. تفاوت University Degree و Advanced Degree چی هست؟
واسه کارشناسی ارشد کدوم یکی رو باید امتحان کنم؟
واسه کاردانی کدوم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-27 ساعت 18:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-27 ساعت 18:16 توسط AliReza.Sh.)
درود بر دوستان
من تمام تاپیک ها و پست های 2015 رو تک به تک و جمله به جمله خوندم. گاهی گریزی هم به تاپیک های سال های قبل زدم ...
ولی بازم حس میکنم در مورد سوالاتی که توی ذهنم هست هنوز جواب درست و حسابی نگرفتم . نامزدم با کیس نامبر 2015AS000084XX توی لاتاری برنده شد . ایشون کارمند پیمانی (رسمی نیستن) یه ارگان دولتی مربوط به بهداشت و درمان هست و من هم یه سمت سرپرستی در یکی از پیمانکاری های صنایع نفت دارم .
- با اینکه توی گردهمایی بهم گفتن بهتره هیچ صحبتی از اشتغال در صنایع نفت نزنم ولی با چیزایی که خوندم بنظرم صداقت و حقیقت از همه مناسب تره . الان حقیقت رو با ساده ترین و کمترین جزئیات بنویسم یا اصلا چیزی راجع به شغل ننویسم ؟
- در مورد شغل نامزدم کارمند پیمانی یه ارگان دولتی مشکل ساز نمیشه واسمون ؟
- ساز و کار و منابع اطلاعای بعد از کلیرنس که ظاهرا خیلی مشخص نیست ، پس نگفتن حقیقت در مورد هر کدوم از شغل هامون میتونه باعث ریجکت شدن بشه ، درسته ؟
لطفا راهنمایی کنید . ممنون
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آیا در فرم اصلی گزینه ای داره که من کارفرما خودم رو معرفی کنم و دیگه ازم اطلاعات جانبی کارفرما رو نخواد؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia
My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید این سوال نمیدونم تکراری هست یا نه ولی من تو پست ها ندیدم
محل سکونت سربازی رو هم بایستی تو قسمت محل سکونت وارد کنیم یا نه ؟ چون من سربازیم یه شهر دیگه بودم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، سوال من در مورد بالاترین سطح تحصیلات در فرم ۲۶۰ است. آیا کسی که دیپلم دارد اما دورههای کوتاه مدت در مراکزی مانند مجتمع فنی یا جهاد دانشگاهی گذرانده است باید دیپلم یا vocational school را انتخاب کند؟ این دورهها فوق دیپلم به حساب نمیآیند اما ۲ ساله و ۱.۵ ساله بوده اند و در پایان مدرک گواهی صادر شده است.
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر. دو سوال در مورد سوابق کار قبلی داشتم و از اساتید محترم خواهش می کنم نظرشون رو بگن:
1- آیا سوابق کار قبلی رو تا 10 سال فقط باید اعلام کنیم؟ مثلا اگر کسی 15 سال سابقه کار داره (تکه تکه نه 15 سال پیوسته) فقط تا 10 سال را در فرم ها وارد کنه؟
2- اگر کسی در شغل حال حاضرش بیشتر از 10 سال مشغول باشه باید گزینه "سوابق کار قبلی" را " نه" بزنه؟ در صورتیکه گزینه "بله" رو انتخاب کنه، برای ثبت تاریخ پایان دچار مشکل میشه.
ممنون.