موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-29 ساعت 09:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-29 ساعت 09:53 توسط h_researcher.)
سلام
1-برای انصراف از دانشگاه باید اطلاعاتی وارد کرد؟ 3 بار در سالهای 85-90-92
2-دیپلم کار و دانش+پیش دانشگاهی+کاردانی، میشه 3 مدرک؟
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز من هم شرایط تو رو دارم با تحقیقی که کردم و تماس تلفنی که با KCC انجام دادم
گفتن که با همین پاسپرت موجود ثبت نام کن و هروقت پاسپورت رو تعویض کردی یه ایمیل به KCC بزن که پاسپورت جدید گرفتی فرم برات باز میشه که شماره و مشخصات دیگه رو تغییر بدی،
در مورد کارت ملی هم چون برای تمام ایرانی ها تمدید شده ولی کارت جدید صادر نشده هیچ مشکلی نیست و خود سفارت میدونه. هیچ کسی کارت ملی جدید نداره.
موفق باشی.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون میشم به این سوال هم پاسخ بدید سابقه کار خصوصی را باید نوشت یا نه بهتر که ننویسیم و آیا این کنترل میشه از طریق آنها(سابقه بیمه)؟چون خواهر من هم دانشجو ارشد هم یه شرکت خصوصی کار میکنه وشنیدیم به این موارد کلیرینس میخوره به نظرتون بنویسه هر جفتش ؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز،
فرومی که میتونست با 30 یا 40 اصلاً نه 50 صفحه پاسخ گوی تمامی سؤالات دوستان باشه، الان رسیده به 121 صفحه!!!
لطفاً و خواهشاً از مطرح کردن سؤالات بی محتوا و بیجا اجتناب کنید و اینقدر سؤالات الکی و تکراری مطرح نکنید!!!
لطفاً فقط یک ساعت زمان بزارید و فروم رو از اول مطالعه کنید تا تمام جوابهای سؤال هایتان رو پیدا کنید.
اینکه آقا من فرم ها رو فرستادم، "وای الان چی میشه؟!!"
"وای دارم سکته میکنم!!!"
"وای چرا ایمیل واسم نمیاد؟!!"
با این روحیه ها، خدا به دادتون برسه واسه زمان انتظار کلیرنس!!!
در ضمن به قول دوستمون "....." از دکمه "تبریک و تشکر" هم گهگاهی استفاده کنید، رتبه دادن هم که جای خود
آقا و یا خانم "....." همین الان یه رتبه ناز بهت میدم واسه این همه جوابهایی که اینجا نوشتی.
خدا قوت
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
پدر من امشال در لاتاری برنده شده و من هم جزء کیس پدرم میباشم ولی امسال فروردین 21 سالم تمام شده الان من باید چکار هایی انجام بدم
با تشکر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دیپلم فنی و حرفه ای دارم، کاردانی و کارشناسی هم تموم کردم، در واقع لیسانسم الان.
به مشکل بر میخورم بابت دیپلم فنی؟
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا