موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
با تبريك به قبول شدگان جدید
من هم قبلا در این مسیر اومدم و تجربیاتی دارم و البته خیلی ازین تجربیاتو مدیون دوستان قدیمیتر می دونم پس وظیفم میدونم دینمو ادا کنم و به جدیدیها کمک کنم . موردی خاصی بود پیغام بدید در خدمتتون هستم
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من یک سوال دارم نمیدونم اینجا جاش هست بپرسم یا نه
میدونیم از شروط ثبت نام تو لاتاری یکی دیپلم یا دومی سابقه 2 سال کار تو رشته های با رنکینگ svp بالای 7 هست
حالا اگر کسی که قبول شده سابقه کار تو اون رشته هارو نداشته باشه و ولی میتونه تا زمان مصاحبه دیپلم 12 ساله رو جور کنه و ارائه بده ازش قبول میکنن یا بدلیل اینکه از اول شرایط ثبت نام تو لاتاری رو نداشته کیس برنده رد میشه بدلیل نقص مدارک?
در انتظار قبولی
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .میشه لطفا جواب من را بدید. من سفارت آنکارا را انتخاب کردم حالا می خوام عوضش کنم نمیشه. هنوز هم فرم را سابمیت نکردم ایا امکان تعویض وجود دارد ؟ با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
در مورد آخرين صفحه فرم ، دوستان نكاتي رو فرمودن، اما من متوجه نشدم كه وقتي براي همراهان فرم پر ميشه، چه كسي شماره پاسپورتشو مينويسه ويا وقتي مي پرسه كسي كمكتون كرده، منظورش كيه؟ فرد برنده يا پر كننده فرم. ( با توجه به اينكه صفحه نخست فرم توضيح داده هر كسي توي اين كيس بايستي اين فرمو پر كنه ، نه اينكه برنده واسش پر كنه)
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از سایت مفیدتون ،
سوال من این است که چطور فرم ۸۱ صفحه ای همش صفحاتش تکرار میشود و هر سوال و چند بار میپرسه ؟
ممنون از راهنماییتون !
Case n. : 2015AS35$$ / سفارت:آنكارا>>>>ابوظبي / ارسال فرمها: اواخر اكتبر / كارنت: اوايل ژانويه / مصاحبه : ٢٦ مي / تعداد افراد كيس : الان سه نفر ? / برنده اصلي:همسرم / AP:٢٦ مي / UD :٢٩ مي /UD برنده اصلي از سيس: ٧ جولاي /٦ اگوست هردو فقط براي برنده اصلي /10 اگوست همه افراد كيس از سيس /8 سپتامبر آپديت برنده اصلي / 9 سپتامبر آپ هر سه نفرمون و ايميل از سفارت ابوظبي!
خدايا شكرت!!!!!!! اين كليري و قسمت همه بكن زودتررررررررر!