موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید
من از برندگان 2015 هستم با کیس نامبر 000003xx من شنیدم برندگان لاتاری با توجه به شماره کیس نامبر در گرفتن ویزا درجه بندی میشن میخواستم ببینم راسته یا نه.
مثلا برای بعضی ها اونجا آپشن هایی در نظر میگیرن مثل پیدا کردن کار یا خونه براشون
ممنون از پیگیری ها و زحمات بی دریغتون
کیس نامبر:2015as3xx
California
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزیز
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
1. کسی که سربازیش رو در سپاه دانش (سرباز معلم) قدیم گذرونده باشه تووی فرم محل خدمت رو چی باید بنویسه؟ ترجمه سپاه دانش چی میشه که افیسر هم گیج نشه؟
2. در مورد اینکه ایا خدمت رو در ارتش گذرونده اید جواب منفی باید داد؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای کسانی که سربازی رفتند باید در جواب سوالی که پرسیده آیا شما در ارتش خدمت کردید چی بزنند ؟
من سربازی ام تو وزارت دفاع بوده
سوال بعد این که روز مصاحبه به چه زبانی مصاحبه میکنند
آیا باید حتما انگلیسی جواب بدیم ؟
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ... من یکی از برندگان 2015 هستم و تازه با این سایت آشنا شدم .. اگر سوالم رو اشتباهی اینجا میپرسم و مربوط به یک تاپیک دیگه هستش عذر میخوام... من سه تا سوال داشتم. ممنون میشم اگه جواب هامو بدین.....................
1/ من الان مدرک موقت لیسانس دارم از دانشگاه آزاد تهران همچنین سال 87 هم در یکی از دانشگاه های شهرستان به مدت یک سال درس خواندم ولی از اون دانشگاه انصراف دادم و تعدادی از درس هام رو تو همین دانشگاه ازاد تطبیق دادم و مدرکم رو هم از دانشگاه آزاد گرفتم..حالا میخواستم ببینم نیازی هست که اطلاعات مربوط به دانشگاه شهرستان رو تو فرم 260 وارد کنم یا اصلا نیازی نیست اسمی از اون دانشگاه ببرم؟؟؟؟
2/ تو فرم 260 باید اطلاعات مربوط به مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی رو بطور جداگانه وارد کنیم ؟؟؟؟
3/ من دوماه برای واحد کارآموزیه دانشگام در یک شرکت برنامه نویسی کار کردم آیا لازمه این مورد رو در فرم ذکر کنم؟؟؟؟
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-10 ساعت 02:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-10 ساعت 02:36 توسط sunnyday.)
سلام دوستان عزیز.
دو مورد برام سوال پیش اومده.
1- الان یه سری مدارس با پایان سوم دبیرستان مدرک دیپلم میدن. که این نوع دیپلوم میشه 11 سال تحصیل. ولی طبق اطلاع من سفارت ها و قوانین ایالات متحده در پرورده های لاتاری 12 سال تحصیل را بعنوان دیپلم قبول دارد. آیا این نوع دیپلم ما قابل قبول خواهد بود یا رد میکنند؟
2- مورد دوم اینکه من تا مصاحبه حدود 30 ماه یا بیشتر سابقه کار ( لیست بیمه تامین اجتماعی) خواهم داشت. آیا این میتونه کمک بکنه به من؟
ممنون میشم دوستان عزیز جواب بدن.
4XXX - جولای ابوظبی - AP - ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا Ohio - WestLake
In GOD We Trust
I'm agent of this case. It doesn't belong to me