(2014-06-01 ساعت 10:46)shahab.et نوشته: دوستان سلام،
در قسمت مربوط به اطلاعات تحصیلات من فقط کارشناسی و کاردانی رو ثبت کردم (با فرض اینکه هر کس این مدرک رو داره حتماً بقیه رو هم داشته!!!)
آیا باید سایر اطلاعات تحصیلی تا مقطع ابتدایی نوشته میشد ؟!
متشکرم
سلام
دیپلم و پیشم ثبت می کردی بد نبود.نگران نباش وقتی فرما برای اصلاح باز بشه وارد کن اونا رو
(2014-06-01 ساعت 10:05)babak12 نوشته:دوست عزیز اگه شغلت به اموزش و تجربه نیاز داره بله بزن.مثلا مهندسی برق باید بله بزنه و یه توضیح بده(2014-06-01 ساعت 02:20)Nazem نوشته:مرسي از راهنمايي شما(2014-05-31 ساعت 23:33)babak12 نوشته: سلام به همه دوستان
یک سئوال دارم
البته من فرم پر کردم ولی نهایی هنوز نکردم
1.من عنوان شغلم کارشناس اداری با توجه به این که همچین شغلی نبود من گزینه other انتخاب کردم و توضیخ مختصری از شغلم و جایی هستم دادم حالا سئوال اینه که باید به این سئوال Does this job require at least 2 years of training or experience پاسخ بدم یا نه (با توجه به سابقه کاری که دارم ),می خوام بدونم منظور این سئوال ربطی به مورد تایید بودن شغل من تو عناوین شغلی مورد قبول آمریکا با SVP Range هست یا اصلا ربطی به این موضوع نداره و فقظ جهت اعلام وضیعت شغلی من هست؟
من فقط الان مشکلم این موضوع که بعدش بتونم فرم نهایی کنم
مرسی از همه دوستان موفق باشید
این موردی که فرمودید این سوال رو برای همون موضوع تایید صلاحیت از طریق سابقه شغلی می پرسه.
اگر دیپلم 12 ساله ندارید روی جواب دادن به این سوال خیلی دقت کنید.
من ليسانس دارم
ايا با توجه به داشتن مدرك تحصيلي، نياز به پاسخ دادن سئوال بالا(Does this job require at least 2 years of training or experience )است (با حدود 7 سال سابقه بيمه) يا در همون حد معرفي كردن شغلم در قسمت اول فرم كافي مي باشد
با تشكر