موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر كسي شغل دولتي داشته بأشه ولي أعلام نكنه آيا ممكنه بفهمند؟ .به خاطر طولاني نشدن پروسه FBIچك أعلام نكردم.
كيس 2015AS51$$,تعداد كيس دو نفر و نصفي، مصاحبه ١١ مي، آپديت ها ١٢'١٤'١٨ مي،٢جون، ١٦جولاي ، مقصد آستين تگزاس فعلا منتظر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.در فرم یک ادرس توی امریکا خواسته شده.من ادرسی ندارم و کسی رو امریکا ندارم که ادرسش رو بنویسم.باید چیکار کنم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
براي پيش دانشگاهي degree بزنيم يا ديپلم ؟؟؟
براي course of study هر كدوم از مقاطع تحصيلي ( ديپلم ، پيش دانشگاهي و ليسانس ) چي رو بنويسم ؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
پدر من لاتاری 2015 رو برنده شده.
می خواستم بدونم در صفحه children فرم DS-260 آیا باید همه فرزندان رو وارد کنیم یا فقط فرزندان زیر 21 سال؟
ممنون از راهنماییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه سوال خیلیییی مهم لطفا راهنماییم کنین
من موقع ثبت نام اسمم رو همراه با اسم مستعارم نوشتم
مثال: احمدرضا.....رضا
والان در جدول اسامی که اول فرم 260 میاد اسمم رو به همین شکل نوشته:
ahmadreza reza
اما من توی فرم 260 اشاره یی به این نکردم و فقط اسمم رو دادم " احمد رضا"
حالا به نظرتون به این گیر میدن؟ ایمیل بزنم و توضیح بدم ?
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامي من بخاطراينكه اطلاعات اضافي كليرساز ندم ترجيح ميدم شغل مغازه داري رو مطرح نكنم ولي ميترسم داشتن كد اقتصادي منو قابل بيگيري كنه ازطرف اف بي اي. ايا تصورم غلطه ؟يعني اگه من چيزي از مغازه نگم و فقط بازنشستگي رو بنويسم اونها بلقوه ازطريق كد اقتصادي متوجه مسئله مغازه ميشن؟ در ضمن ازاطلاعات ارساليم مشخصه كه من در سن 50 سالگي بازنشست شدم وتوانايي كاركردن رو دارم.در كل ميخوام بدونم اگه نگفتن شغل مغازه داري( با توجه به اطلاعات مندرج من در اداره دارايي.اتحاديه وغيره)بهتره ، نگم.باتشكر وافر
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-04 ساعت 14:50)samirakn نوشته: سلام
بعد از فرستادن فرم ها، چه جوری بفهمیم که در چه زمانی نامه ی دعوت به مصاحبه جایگزین نامه ی اول شده ؟
سپاس
اواسط هر ماه میلادی از همون صفحه ی dvlottery بخش "بولتن ویزا" رو چک می کنید تا ببینید آیا کیس نامبرتون اعلام شده ( یا به عبارتی کارنت شدید یا خیر؟)
بعد از چند روز از کارنتی در همون صفحه ای که قبولیتون رو در لاتاری دیدید نامه دعوت به مصاحبه تون جایگزین میشه
موفق باشین
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”