موضوعها: 126
رتبه:
43
12 تشکر در 6 ارسال
2014-05-10 ساعت 23:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-10 ساعت 23:14 توسط Kaveh.)
.
دوستان توجه کنند بعد از ثبت نهایی فرم، امکان ویرایش نیست.
با این حال میتونید برای ویرایش به KCC درخواست بدبد فرم رو دوباره باز کنند یا روز مصاحبه تغییرات رو اعلام کنید.
مورد بعد اینکه مهلت تکمیل فرم، فقط 19 می نیست و بعد از اون هم میتونید فرم رو تکمیل کنید
(از نظر تئوری تا 30 سپتامبر 2015 فرصت هست ولی در عمل بهتره حداقل 2 ماه قبل از کارنت شدن تکمیل کنید تا بموقع به مصاحبه تشریف ببرید)
بنابرین عجله نکنید و فرم رو با دقت تکمیل کنید.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر در فرم اوليه ثبت نام قرعه كشي نام خانوادگي را با يك حرف انگليسي بيشتر نوشته باشيم ولي در پاسپورت يك جرف كمتر باشد مشكلي پيش مي ايد؟
يعني در پاسپورت:TAYARI
ولي در فرم اوليه :TAYYARI
حالا داخل فرم ds-260 چجوري بنويسم؟
موضوعها: 6
رتبه:
222
5 تشکر در 0 ارسال
42 پست نامرتبط با موضوع تاپیک عدم تایید شدند. از دوستان تازه وارد خواهشمندم که فقط سئوالات مربوط به فرم DS-260 را در این تاپیک مطرح کنند. از دوستان قدیمی خواهشمندم که به پست های نامرتبط پاسخ ندهند چون تمام پست های نامرتبط و به تبع آن پاسخ های این پست ها حذف خواهند شد. در صورت بی توجهی به این تذکر تاپیک حاضر قفل خواهد شد.
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
دو تا سوال داشتم.در باره پر کردن فرم. به نظرم خیلی همه هستن برای ما ایرانیا.
1. یک از بند ها سوال میپرسه آیا مطابق شرایط واکسیناسیون آمریکا ،واکسن دریافت کرده اید.
yes ,no
2. بند آخر میپرسه آیا مایل هستید در امیکا مورد حمایت الی قرار گیرید؟
yes ,no
لطفا جواب بدید خیلی مهمه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من مدرکم کارشناسی ارشد از یه دانشگاه دولتیه و هنوز آزاد نشده.خواستم بدونم اگر من مدرک پیش دانشگاهیمو با خودم ببرم و تو فرمها بزنم دیپلم بهتره یا تاثیری داره تو مصاحبه؟
چون امکان داره تا چند ماه آینده نتونم آزادش کنم؟ راهنمایی کنید لطفا
شماره کیس: **2015AS5/تاریخ رویت قبولی:may1/ کنسولگری:ankara/ تعداد افراد منظور در کیس :1/ ارسال فرمهای سری اول:22May/ مصاحبه:2oct/ دریافت ویزا:2oct!!/ ورود به آمریکا:25 NOV،
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-11 ساعت 12:04)..... نوشته: (2014-05-11 ساعت 11:49)sahar63 نوشته: سلام
دوستان من مدرکم کارشناسی ارشد از یه دانشگاه دولتیه و هنوز آزاد نشده.خواستم بدونم اگر من مدرک پیش دانشگاهیمو با خودم ببرم و تو فرمها بزنم دیپلم بهتره یا تاثیری داره تو مصاحبه؟
چون امکان داره تا چند ماه آینده نتونم آزادش کنم؟ راهنمایی کنید لطفا
دوست عزیز خب مدرک موقت که داری.همونو ببر ترجمه کن ببر.البته پیش دانشگاهی و دیپلمتم با خودت ببر.نگران نباش مشکلی پیش نمیاد
مطمئنید که ترجمه گواهی موقت رو قبول میکنن؟ چون زیر گواهی موقت ها هم نوشته قابل ترجمه نیست
شماره کیس: **2015AS5/تاریخ رویت قبولی:may1/ کنسولگری:ankara/ تعداد افراد منظور در کیس :1/ ارسال فرمهای سری اول:22May/ مصاحبه:2oct/ دریافت ویزا:2oct!!/ ورود به آمریکا:25 NOV،