موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و وقت بخیر خدمت همه
دو تا سوال داشتم اگر وقت بذارید و پاسخ بدید شرمندم میکنید
1-کدوم سفارت گیر و گور کاراشون کمتره؟؟؟ایروان،ابوظبی یا آنکارا؟؟؟
2-برای تکمیل فرم 260 عکس لازم هست؟؟؟یه جایی دیدم نوشته عکس 5*5 ولی یادم نیست کجا دیدم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به اساتید عزیز
1-می خواستم بپرسم چرا در قسمت personal inferomation 1 دو بار (2بار) در مورد اسم و فامیل زمان و مکان تولد پرسیده چرا تکراری تو 2 صفحه جداگانه؟
2-در قسمت personal information 2 دوبار در مورد other document نوشته و من که چیزی جز پاسپورت و ملیت ایرانی ندارم این قسمت چی جواب بدم؟
3-چرا در مورد ادرس باز هم 2بار پرسیده؟
4-چرا در مورد ادرس کسی که تو امریکا قراره موقع ورود به امریکا برید پیشش یا green card به انجا پست بشه 3 4 بار پرسیده؟
5- در مشخصات والدین در مورد مادر من در شناسنامه متولد یک شهر اما صادره از شهر دیگه من کدوم بنویسم؟ موقع ثبت نام مادرم من صادره را گفتم الان چی بگم؟
6-چرا در مورد مشخصات والدین 3 4 بار سوال کرده و چرا در قسمت مشخصات همسر نپرسیده همسر دارید یا نه برا کسایی مجرد هستن چون در مورد بچه پرسیده.
7-چرا در مورد مشخصات کاری در 4 5 صفحه تکرار کرده؟ و سوال من اینه که من از طریق سرکت تعاونی یکی از اشنایان 2 سال سابقه کار و بیمه رد میشه و هیچ حقوقی نمیگیرم و من هیچ سمتی و شغلی در ان تعاونی ندارم و فقط بعضی وقتا برا کمک و کسب تجربه میرم انجا و دانشجو هستم ایا من در جواب اینکه می پرسه شما شغل دیگری دارید چی بگم بهتره؟
8-ایا پرسیده که شما می توانید به زبانی غیر از زبا مادری حرف بزنید چی بگم؟ من مدرک IELTS دارم اما اعتبارش 1 سال گذشته.
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوالی: اگه کسی مثلا 7 ماه در سال 86 و 6 ماه در سال 87 توی یه کشور اروپایی زندگی کرده باشه. باید نوشته بشه. و اگر باید نوشته بشه لازم هست از سفارت اون کشور عدم سو پیشینه بگیره؟
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
دوستان تاریخ پاسپورت شوهر من تمام شده آیا قبل از پر کردن فرم باید تعویض بشه یا بعد هم فرصت هست ؟
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.
میخواستم بپرسم تاریخ در فرمها به چه صورت نوشته میشه. mm/dd/yyyy یا . dd/mm/yyyy هر کس یه چیزی میگه لطفا راهنمایی کنید