موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-10 ساعت 11:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-10 ساعت 11:44 توسط mohandes63.)
سلام دوستان
1- surnames فقط فامیلی رو باید بنویسم؟ و given name اسم کوچک رو؟
2- در جواب اون سئوال که گفته شده بعد از ورود به آمریکا کجا میخواید اقامت کنید آدرس فامیلامونو بدم؟ یا اصلا جواب ندم؟ گرین کارتو به این آدرس بگم بفرستن؟
3- شهرک ترجمش چی میشه؟ منظورم وایه آدرس نوشتنه
4 - تو فرم ds-260 فونتم بصورت حروف بزرگه همش!!!! یعنی فقط با حروف بزرگ میشه تایپ کرد؟؟؟!! caps lock هم خاموشه بازم بزرگ تایپ میکنه.
متشکر
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
راهنمايان عزيز:من 26 جون فرمم رو سابميت كردم .اگر الان بخواهم از كي سي سي براي انجام برخي اصلاحات تقاضا كنم فرم را باز كند شايد در كل حدود 25 روز طول بكشه كه فرمم باز بشه ومن اصلاحات رو انجام بدم ودوباره سابميت كنم .يعني بررسي پرونده من بعدازاصلاح كردن عملا حدود يك ماه به تاخير ميفته.ازطرفي كيس نامبرم هم 7000 تا8000 هست.موردي را هم كه ميخوام اصلاح كنم مربوط به اينه كه فكر ميكنم در مورد شغل هام اطلاعات اضافي دادم كه شايد اگر بخشي ازاونها رو حذف كنم پروسه كليرنسم كوتاه تر بشه.چون مشاغلم كلا دولتي والبته غير حساس بوده وپايان خدمت هم دارم.بزرگواري هم اعتقاد داشت كه بهتره تقاضاي باز كردن فرم رو نكنم چون در واقع با اينكار اون رو به جاي اصلاح زخمي ميكنم وبعلاوه اونها يك back up ازفرم ارساليم گرفتن وتناقض ايجاد شده دراطلاعات به ضررم تمام ميشه. سوال ديگه اي در همين رابطه دارم اينه كه ايا منظورشون ازبررسي فرم كه طبق گفته خودشون از زمان ساين وسابميت كردن فرم شروع ميشه همون اف بي اي چك نيست؟يا كه نه اف بي اي چك بعد از مصاحبه شروع ميشه؟پس اگه بعد از مصاحبه شروع بشه ما اميد واهي نداسته باشيم و واقع بين باشيم.ازجوابي كه ميدين سپاسگزاري ميكنم.
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز کمتر کردن اطلاعات کمکی به شما نمیکنه. از اول نباید اطلاعات اضافه میدادید الان تغییرش باعث مشکوک شدن خواهد شد. اما اگر قصد تصحیح دارید میتونین به راحتی درخواست بدید و براتون باز کنند و تصحیح کنید و این تصحیح هیچ تاثیری در زمان مصاحبه شما نخواهد گذاشت ودرصد کلیرنس شما رو بالاتر نخواهد برد.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-10 ساعت 10:52)bogey نوشته: (2014-07-10 ساعت 03:58)bardia225 نوشته: (2014-07-09 ساعت 17:17)behrayan نوشته: سلام دوستان
سوالى برام پيش اومده كه مايلم در ميان بگذارم
در پستهاى قبلى دوستان در جواب نوع course of study براى ديپلم دوازده سال اكثرا پيشنهاد داده اند كه براى هنرستان vocational و براى دبيرستان academic انتخاب شود
اما يك سايت هست كه اين موضوع را كاملا توضيح داده : http://edglossary.org/core-course-of-study
نوشته كه در دوره چهار ساله ديپلم ( حال چه هنرستان و يا دبيرستان ) دروس را به چهار بخش تقسيم كرده : زبان خارجى ، هنر ، رياضى و علوم و توضيح داده هر دوره آموزشى كه شامل اين سر فصل ها ميشوند نشان دهنده اين است كه دانش آموز را جهت ورود به دانشگاه آماده ميكنند.
پس به نظر من چه براى هنرستان و چه براى دبيرستان بايد academic بزنيم
و vocational فقط براى ديپلم هاى دو ساله آموزشگاهى و براى يك رشته خواص مانند : ديپلم خياطى ، ديپلم ماشين نويسى و .... استفاده ميشود
خود vocational حرفه اى ترجمه ميشود يعنى آموزش جهت يك حرفه خاص
لطفا نظر بدهيد
همانطور که گفتید دیپلم دبیرستان و هنرستانهای فنی و حرفه ای و کاردانش همگی دیپلم اکادمیک Academic هستند .یعنی در مورد اون رشته خاص تحصیل میکنید و فقط از طریق کار تجربی نیست.
منظور از Vocational Degree گواهینامه های مهارت صادر شده از طریق آموزشگاههای فنی و حرفه ای میباشد و شامل دیپلم آموزش و پرورش نمیشود.
هر چند دیپلم های سه ساله یا باید پیش دانشگاهی داشته باشند ,برای هنرستانی ها کاردانی پیوسته یا مشغول به تحصیل دردانشگاه.
برای مطمئن شدن یکسری به دارالترجمه بزنید.
اینم ترجمه رسمی دیپلم هنرستان رشته برق
http://veci.host56.com/up/36b598abb934.jpg
سلام دوستان عزیز
من هم در مورد مدرک تحصیلی سوال دارم
من در فرمم فقط مدرک لیسانسم رو زدم چون فکر می کردم وقتی لیسانس دارم بدیهیه که دیپلم هم دارم.
و حالا که پست های دیگران رو می بینم دیپلم و پیش دانشگاهیشون رو هم زدن.
آیا برای من مشکلی پیش میاد و بهتره که فرمم رو با در خواست باز کنم و اصلاح کنم؟
ممنون می شم اگر راهنماییم کنید.
شماره کیس: 3XXX
تاریخ رویت قبولی: May
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمهای سری اول: June
کارنت شدن کیس: Dec
مصاحبه: Feb
دریافت ویزا: Feb
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من 3 زور قبل(دوشنبه) به KCC ایمیل زدم ولی هنوز پاسخی نگرفتمبازم منتظر بمونم یا دوباره ایمیل بزنم؟
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من هم مدزک دیپلم رو نزدم چون اصلا نخواست سوالش این بود که ایا شما تحصیلات عالیه SECOND DEGREE دارید من زدم YES , وتحصیلات تکمیلی رو فرستادم
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بهداد عزيز:در مورد بخش دوم سوالم چي؟ ايا اف بي اي چك از زمان سابميت كردن شروع ميشه يا بعد از مصاحبه؟چون در صفحه كانفيرمي كه بعد از سابميت كردن ظاهر ميشه ميگه بررسي فرم شما از اكنون اغاز ميشود .در مورد سوال اول هم كه اگه درست فهميده باشم بهتره اطلاعات كاري قبليمو تغيير ندم و پيه طولاني تر شدن كليرنسمو به تنم بمالم(خدو كرده را تدبير نيست)درست عرض ميكنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-10 ساعت 15:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-10 ساعت 17:27 توسط fatan57.)
سلام من نظام جدید بودم وهم مدرک دیپلم دارم و هم مدرک پیش دانشگاهی باید کدوم روبفرستم و باید از کجا باید مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی مو بگیرم واسه روز مصاحبه؟ من فقط دوره دانشگاهم رو تو فرم ثبت کردم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
مهر دادگستری رو ترجمه ها بزنیم ؟ واجبه؟ آخه میگن شده ۸۰ هزار تومن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من نظام جدید بودم وهم مدرک دیپلم دارم و هم مدرک پیش دانشگاهی باید کدوم روبفرستم و باید از کجا باید مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی مو بگیرم واسه روز مصاحبه؟ من فقط دوره دانشگاهم رو تو فرم ثبت کردم حتما باید ایمیل واسه unock بزنم به kcc?