موضوعها: 0
رتبه:
95
1 تشکر در 0 ارسال
2014-07-11 ساعت 19:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-11 ساعت 19:56 توسط Iaccept.)
بابک جان من درست منظورتونو متوجه نشدم
بالاخره بزنم ی
اره یا نه
من زدم یس و توضیح دادم که
Job title : mechanical maintenance engineer
و برا وظایف زدم
تعمیر پمپ و سیستم تهویه مطبوع و ...
۱.به نظرتون بهتر نیست اینجوری
۲. اگه جواب بله بدم برا کنی که مدرک فوق دارم بازم گواهی سابقه کار و اشتغال به تحصیل میخان!؟!؟!!!
خیلی ممنون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
از تمامی دوستان که با دلسوزی برندگان را راهنمایی میکنند تشکر می کنم
شماره کیس *** 2015AS4 /سفارت :ایروان / مصاحبه 2 آپریل / تعداد 3 نفر / برنده اصلی خودم/ آپدیت کل کیس :7 و 8 آپریل 24 July و 27 July/آپدیت خودم 8 آپریل و با نامه پیگیری 13 جولای , 27 July / کلیر: 27 July تمام نفرات
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ببخشید من آخرش دو به شکم آدرس دوران دانشجوییم که تو یه شهر دیگه بودم رو بزنم یا نه ؟ اگه بزنم تعداد کل آدرس های محل سکونتم زیاد میشه حدود 7 یا 8 مورد . آیا آفیسر به این موضوع ها حساس هست یا اصلا آدرس های زیاد باعث کلیرنس میشه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
نظرتون در مورد تغيير محل مصاحبه از آنكارا ( پيش فرض در زمان برنده شدن ) به ابوظبي چيه ؟
هر كدام از دوستان كه تجربه شخصي دارن يا مطالعه اي در اين خصوص داشتن لطفا راهنمايي كنن ؟؟؟
آيا ابوظبي ميتونه از آنكارا بهتر باشه ، هم از نظر روند مصاحبه هم از نظر مسافرت به اونجا و ... ؟؟؟؟
با تشكر
رتبه:
95
1 تشکر در 0 ارسال
بابک جان
خیلی ممنون
شرمنده
۱.این specify other که میگی کجاس که شغل و توضیح بدی!!!؟؟؟
شما برای primary occupation باید از اون گزینه ها یکی و انتخاب کنی و من engineering زدم و بعد اسم شرکت و ادرس و کد پستی میخاد و جایی برا توضیح شغل نیست
۲.ولی اگه اون سوالی که میگه ایا شغل شما به دو سال تجربه و اموزش نیاز داره رو بله بزنیه job title و duties میان
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
امروز داشتم با مهدی عزیز یا همون SAINT صحبت میکردم ایشون میگفتن از قرار معلوم بخاطر لود بالای سرور احتمال به مشکل برخوردن سایت وجود دارد البته بسیار این احتمال کم هست ولی خوب باید هر احتمالی رو در نظر گرفت بجه ها اکه ممکن در جهت کمک کردن به این مدیر زحمت کش ی یه سری به پستهاتون بزنید و اون پستهایی رو که جنبه شوخی یا مطلبی که واقعا بودن و نبودنش تاثیری نداره رو پاک کنید اگه هر نفر فقط 10 دقیقه وقت بزارن و 10 تا پست پاک کنن خیلی کمک بزرگی کردن هم به بجه های 2015 و سایر اعضای این سایت.....نگران نباشیدا قرار به قطع سایت نیست این یه فرهنگ سازی که خیلی کمک حال ماست...ممنون
متاسفانه نشد،