موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
1- من دانشگاه درس میدم حق التدریسم یعنی عضو هیئت علمی نیستم. ترجمش چی میشه؟ اگه education بزنم میشه؟ یا بزنم other بعدش بزنم master؟ به حقالتدریس میشه گفت master?
2- اینکه پرسیده شده در آمریکا میخوای چیکار کن؟ در پست ها دیدم گفته شده که student نزنیم!!!! چون هزینه تحصیل اونجا بالاست!! خب پس چی بزنم؟ engineering خوبه؟
3- کد پستی محل کار مهمه که حتما بزنیم؟
سپاس فراوان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوباره من به kcc ایمیل زدم بعد از چن روز جواب دادن که تغییرات امکانپذیر نیست چی کار کنم
اینم متن جواب kcc
Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
Please complete the DS-260 form with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-15 ساعت 18:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-15 ساعت 19:10 توسط azad229.)
برای اصلاح اشکالات جزعی در فرم میشه روز مصاحبه اقدام کرد مثلا من سطح تحصیلاتم را به جای اینکه بزنمadvance زدم university ، البته مقطع فوق لیساسم را توش نوشتم اما نمیدونستم کسی که فوق هست سطحش میشه advance!!
و اشکال بعدیم اینه که پشت نام مدارس پیش دانشگاهی و دبیرستانم از اصلاحات pre-university school
و high school استفاده نکردم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
کدام بهتره؟ ایا اشتباهات آنقدر جدی هست که بخوام فرم را آنلاک کنم؟ اگر قبل از قسم خوردن بگم گفتن شفاهی کفایت میکنه و دیگه نمیخواد من ویرایش کنم فرم جدید را ببرم با خودم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بازم سلام و ممنون از پاسخ های قبلیتون. این فرمه دیگه دازه منو عصبی میکنه!!!!
- تاریخ ورود برای مدرک دیپلمم میشه تاریخ ورود سال اول دبیرستان و تاریخ پایان میشه سال سوم دبیرستان؟
یا باید تاریخ ورود و خروج سال سوم رو بدم فقط؟
- توی مدرک دیپلم من تاریخ فارغ التحصیلی رو نزده! فقط نوشته پایان نیمسال دوم تموم کردم درسو. پایان نیمسال دوم آخر خرداد میشه؟ دقیقا چه روزی میشه آخه؟!!!!
خدایا!!! کفرم درومده دیگه!!!!
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
1- بله از اول دبیرستان تا سوم دبیرستان رو وارد کنید. همه secondary school به حساب میان
2- واسه هیچ کسی دقیق نزده. از اول مهر تا آخر خرداد
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون