2014-11-18 ساعت 02:23
(2014-11-14 ساعت 20:10)ziba_sunset نوشته:(2014-11-14 ساعت 19:18)saman.saman نوشته:شما فرم خودت و فرزندت رو بر اساس اطلاعات فعلی میتونی پر کنی و مشکلی نداره. فقط مشکل اینجاست که اگه فرم همسر سابقت خالی باشه و کاملش نکنی ممکنه پروندت پروسس نشه. بهتره به کی سی سی بگی فرم همسر سابقت رو حذف کنن یا بپرسی اگه فرمشو پر نکنی و سابمیت نکنی مشکلی پیش میاد یا نه(2014-11-14 ساعت 15:04)kaamiran نوشته:دوستان عزیز مشخصات همسر و فرزند که در فرم اصلی خودم وارد میشه. منظور من فرم فرزندم و همسرمه. فرم.فرم.فرم. این یکی دوستمون هم که دستورالعمل ثبت نام رو میذاره. کی سی سی ایمیل زدم اما جواب درستی نداد .فقط یه لینک داد که برم چک کنم هرچی خوندم درباره مطلقه چیزی ننوشته بود(2014-11-14 ساعت 12:41)ziba_sunset نوشته:(2014-11-14 ساعت 02:23)kaamiran نوشته: دوست عزیز، در تاریخی که شما فرمتان را سابمیت می نمائید متاهل نیستید بنابراین مشخصات همسر سابقتان را نبایستی وارد کنید ولی ثبت مشخصات کامل فرزندتان الزامی است فقط در محلی که سوال میکنه که" آیا فرزندتان همسفر شما خواهد بود " پاسختان منفی باشد. هنگام مصاحبه نیز توضیح لازم را به آفیسر شرح دهید.
علیهذا چون قسم داده اید برای اطمینان کامل 100٪ ، میتوانید از طریق ایمیل مراتب را باKcc مطرح نمائید.
حتما برای اطمینان به Kcc اطلاع بدید و از اونها کسب تکلیف کنید.
ترجمه بخشی از دستورالعمل شرکت در لاتاری(پاسخ به سوالات):
"١۳ -کدام اعضای خانواده ام را باید در فرم شرکت در قرعه کشی ام وارد کنم؟
همسر: شما باید نام همسر(زن یا شوهر) خود را، بی توجه به اینکه آیا او با شما زندگی می کند یا نه و اینکه آیا قصد مهاجرت به آمریکا دارد یا نه، قید
کنید. شما باید نام همسرتان را حتی اگر اکنون جدا از او زندگی می کنید قید کنید، مگر اینکه قانونا جدا شده باشید(توافقی نوشته که دادگاه آنا را تایید
کرده و یا دستور دادگاه). اگر شما به طور قانونی جدا شده اید، نباید نام همسر خ ود را در فرم تقاضا قرار دهید، حال آنکه منعی در این زمینه وجود
ندارد. اگر شما مطلقه هستید و یا همسرتان درگذشته است نباید نام همسر قبلی خود را قید کنید.
فرزندان: شما باید نام همه فرزندان زنده خود را که در زمان تنظیم فرم ثبت نام قرعه کشی مجرد و زیر ٢١ سال هستند، اعم از فرزندان طبیعی،
نافرزندی(حتی اگر شما از پدر یا مادر آن فرزند جدا شده باشید(طلاق))، فرزند همسرتان، و یا فرزندانی که به طور رسمی و بر اساس قوانین کشورتان آنها
را به فرزندخواندگی پذیرفته اید، درج کنید. نام همه فرزندان خود را که در زمان ثبت نام الکترونیکی شما زیر سن ٢١ سال هستنددرج کنید، حتی اگر آنها
دیگر با شما زندگی نمی کنند و یا شما تمایلی ندارید آنها طبق برنامه قرعه کشی گرین کارت مهاجرت کنند. شما مجبور به قید نام فرزندانی که شهروند
آمریکایی و یا مقیم دائم قانونی آمریکا هستند، نیستید، اما درج نام آنها منعی ندارد."
با توجه به مراتب فوق (که میتواند در تکمیل فرم DS-260 مد نظر قرار گیرد) تصمیم گیری با خودتان است.
(2014-11-14 ساعت 19:18)saman.saman نوشته:شما فرم خودت و فرزندت رو بر اساس اطلاعات فعلی میتونی پر کنی و مشکلی نداره. فقط مشکل اینجاست که اگه فرم همسر سابقت خالی باشه و کاملش نکنی ممکنه پروندت پروسس نشه. بهتره به کی سی سی بگی فرم همسر سابقت رو حذف کنن یا بپرسی اگه فرمشو پر نکنی و سابمیت نکنی مشکلی پیش میاد یا نه(2014-11-14 ساعت 15:04)kaamiran نوشته:دوستان عزیز مشخصات همسر و فرزند که در فرم اصلی خودم وارد میشه. منظور من فرم فرزندم و همسرمه. فرم.فرم.فرم. این یکی دوستمون هم که دستورالعمل ثبت نام رو میذاره. کی سی سی ایمیل زدم اما جواب درستی نداد .فقط یه لینک داد که برم چک کنم هرچی خوندم درباره مطلقه چیزی ننوشته بود(2014-11-14 ساعت 12:41)ziba_sunset نوشته:(2014-11-14 ساعت 02:23)kaamiran نوشته: دوست عزیز، در تاریخی که شما فرمتان را سابمیت می نمائید متاهل نیستید بنابراین مشخصات همسر سابقتان را نبایستی وارد کنید ولی ثبت مشخصات کامل فرزندتان الزامی است فقط در محلی که سوال میکنه که" آیا فرزندتان همسفر شما خواهد بود " پاسختان منفی باشد. هنگام مصاحبه نیز توضیح لازم را به آفیسر شرح دهید.
علیهذا چون قسم داده اید برای اطمینان کامل 100٪ ، میتوانید از طریق ایمیل مراتب را باKcc مطرح نمائید.
حتما برای اطمینان به Kcc اطلاع بدید و از اونها کسب تکلیف کنید.
ترجمه بخشی از دستورالعمل شرکت در لاتاری(پاسخ به سوالات):
"١۳ -کدام اعضای خانواده ام را باید در فرم شرکت در قرعه کشی ام وارد کنم؟
همسر: شما باید نام همسر(زن یا شوهر) خود را، بی توجه به اینکه آیا او با شما زندگی می کند یا نه و اینکه آیا قصد مهاجرت به آمریکا دارد یا نه، قید
کنید. شما باید نام همسرتان را حتی اگر اکنون جدا از او زندگی می کنید قید کنید، مگر اینکه قانونا جدا شده باشید(توافقی نوشته که دادگاه آنا را تایید
کرده و یا دستور دادگاه). اگر شما به طور قانونی جدا شده اید، نباید نام همسر خ ود را در فرم تقاضا قرار دهید، حال آنکه منعی در این زمینه وجود
ندارد. اگر شما مطلقه هستید و یا همسرتان درگذشته است نباید نام همسر قبلی خود را قید کنید.
فرزندان: شما باید نام همه فرزندان زنده خود را که در زمان تنظیم فرم ثبت نام قرعه کشی مجرد و زیر ٢١ سال هستند، اعم از فرزندان طبیعی،
نافرزندی(حتی اگر شما از پدر یا مادر آن فرزند جدا شده باشید(طلاق))، فرزند همسرتان، و یا فرزندانی که به طور رسمی و بر اساس قوانین کشورتان آنها
را به فرزندخواندگی پذیرفته اید، درج کنید. نام همه فرزندان خود را که در زمان ثبت نام الکترونیکی شما زیر سن ٢١ سال هستنددرج کنید، حتی اگر آنها
دیگر با شما زندگی نمی کنند و یا شما تمایلی ندارید آنها طبق برنامه قرعه کشی گرین کارت مهاجرت کنند. شما مجبور به قید نام فرزندانی که شهروند
آمریکایی و یا مقیم دائم قانونی آمریکا هستند، نیستید، اما درج نام آنها منعی ندارد."
با توجه به مراتب فوق (که میتواند در تکمیل فرم DS-260 مد نظر قرار گیرد) تصمیم گیری با خودتان است.
مساله اینه نه فرزند و نه همسر با من نمیان