موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت اساتید گرامی
من 3تا سوال داشتم.
1.برنده کیس خودم هستم و کارمند شرکت بیمه ،در قسمت شغل کدام ایتم رو باید انتخاب کنم؟
2.همسرم شغلشون ساختمان سازی هست(آزاد) واسه ایشون چی انتخاب کنم؟
3.همسرم هرسال دبیرستانش رو در 3دبیرستان مختلف گذرونده لازم هست هر3رو بنویسه یا اینکه همونجایکه دیپلم گرفته(فنی بوده)رو قیدکنه کافیه؟
ممنونم.
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان موقع مصاحبه نیاز هستش که مدارک مربوط به دوره دبستان و راهنمایی رو همراه داشته باشیم؟؟
و ایا لازم هستش اطلاعات مربوط به دوره دبستان و راهنمایی رو تو فرم وارد کنیم؟؟؟؟
و سوال آخرم اینکه من الان دوره کارشناسیم رو تموم کردم ولی هیچ مدرکی هنوز نگرفتم اگه بزنم student بعد موقع مصاحبه مدرک لیسانسم رو هم ببرم موردی پیش نمیاد؟
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من چند تا سئوال دارم :
اول) شغلی که در حال حاضر داریم رو باید اینجا بنویسیم؟
Were you previously employed? Yes No
Employer Name (1)Smile
Employer Street Address:
City:
State/Province:
Postal Zone/ZIP Code:
Country/Region:
Telephone Number:
Job Title:
Supervisor’s Surnames:
Supervisor’s Given Names:
Employment Date From:
Employment Date To:
دوم ) Supervisor’s Surnames باید اسم مدیر عامل یا مدیر مستقیم یا چی بنویسیم؟
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :مقصد سن خوزه
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
من هم کار می کنم و هم درس میخونم، چه طور باید قسمت مربوط به "work, education, and training Information "رو پر کنم. تو قسمت "work, education, and training Information " یکی از گزینه هایی که به عنوان کار انتخاب میکنی Students هست. این قسمت باید چه طور پر کرد؟
(در قسمتPrimary Occupation شغل رو بنویسم و در قسمت Other Occupation بنویسم Students )