سلام من دانشجوی مقطع لیشانس هستم و ترم بعد درسم تموم میشه
1- من مدرک تحصیلیم را چی بزنم؟
2-Have you attended any educational institutions at a secondary level or above چی بنویسم ؟بنویسم مثلا دبستان . راهنمایی . دبیرستان . هنرستان . کاردانی و کارشناسی. یعنی 6 مورد بنویسم؟
3- در فرم ازمون ادرس ایمیل نمیخواد؟
[/quote]
1-student بزن واگه تا موقع مصاحبه درست تموم نشد یه گواهی اشتغال به تحصیلم بزن
2-نه فقط مدارک بعد دیپلم مثل لیسانس و....
3-ادرس ایمیل که قبلا دادی اگه هم خواست بده دیگه
[/quote]
ممنون از کمکتون
پس یعنی من که بعد از دیپلمم یه کاردانی خوندم جواب اون سوالی را که در بالا گذاشتم را عدد 1 بنویسم و فقط ادرس دوره اردانیم را بنویسم یا عدد 2 بنویسم و ادرس مقطع کارشناسی را هم که درحال تحصیل هستم را هم بنویسم؟
در هنگام ثبت نام اولیه من خودم ثبت نام نکردم و نمیدونم دوستم چه ایمیلی داده باید چیکار کنم؟
1- من مدرک تحصیلیم را چی بزنم؟
2-Have you attended any educational institutions at a secondary level or above چی بنویسم ؟بنویسم مثلا دبستان . راهنمایی . دبیرستان . هنرستان . کاردانی و کارشناسی. یعنی 6 مورد بنویسم؟
3- در فرم ازمون ادرس ایمیل نمیخواد؟
[/quote]
1-student بزن واگه تا موقع مصاحبه درست تموم نشد یه گواهی اشتغال به تحصیلم بزن
2-نه فقط مدارک بعد دیپلم مثل لیسانس و....
3-ادرس ایمیل که قبلا دادی اگه هم خواست بده دیگه
[/quote]
ممنون از کمکتون
پس یعنی من که بعد از دیپلمم یه کاردانی خوندم جواب اون سوالی را که در بالا گذاشتم را عدد 1 بنویسم و فقط ادرس دوره اردانیم را بنویسم یا عدد 2 بنویسم و ادرس مقطع کارشناسی را هم که درحال تحصیل هستم را هم بنویسم؟
در هنگام ثبت نام اولیه من خودم ثبت نام نکردم و نمیدونم دوستم چه ایمیلی داده باید چیکار کنم؟
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما