موضوعها: 0
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام اگه امکان داره این ادرس سایتی که باید فرم ها را پر کنیم رابدید من فراموش کردم
و اگه میشه یک نمونه ترجمه ادرس پستی هم بدید مثلا ادرسی در تهران
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-17 ساعت 22:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-17 ساعت 22:25 توسط A_A.)
چند تا سوال دارم
1. توی اطلاعات تحصیلی فقط مدارکی که وزارت علوم قبول داره رو باید بنویسیم؟
2. من یه رشته می خوندم که خوشم نمیومد ولش کردم & اتوماتیک اخراج شدم , اینم باید بنویسم؟
3. همزمان با ول شدن اون رشته یه رشته دیگه می خوندم که وزارت علوم قبولش نداشت ولی بعضی دانشگاه های خارجی به عنوان گذروندن چند ترم قبولش داشتن, اینم باید بنویسم؟
4. و الان دوباره دانشجو هستم , اگه بخوام اشتغال به تحصیل بگیرم برای چه ارگانی باید بگیرم؟
5. الان که فرم دانشجو پر می کنم اگه تا زمان مصاحبه درسم تموم شه نیاز هست که فرمو ویرایش کنم؟
ممنون می شم جوابمو بدین
► ДЯМДИ ◄ نوشته:
Immediate Issued ← 25 jan : Interview ░░ 12Aug : Current ░░ 19jul ← 7jun : DS260 ░░ Abu Dhabi ← Ankara ░░ 2015AS2ΘΘΘ
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
من چند سال سلبقه کار بدون بیمه دارم و چند سالی با بیمه، الان چه طور تو فرم DS-260 بنویسم؟ فقط چند سالی که بیمه دارمُ بنویسم؟
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-17 ساعت 22:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-17 ساعت 23:44 توسط mbsamani.)
دوستان دقیقا فرم 260، ساعت چنده روز 19می باز میشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من توی قباله ازدواجم شغلم رو زدم کارمند در صورتی که کارمند نبودم آیا روز مصاحبه به این موضوع گیر میدن و حالا توی فرم 260 باید چی بزنم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان و اساتید گرامی در حوزه مهاجرات
مقداری سوال اساسی و با کیفیت ، لطفا با احتیاط جواب دهید
من 8 سال سابقه کار با بیمه دارم ، یعنی از 20 سالگیم ( کاری که در واقع برام پارت تایم بود ، چون درس هم می خوندم اون موقع )
در دو شرکت متفاوت ( یعنی 4+4 ) که هر دو شرکت ساختمانی و بخش خصوصی هستن ؟
و چون شرکت های کوچکی هستن و چارت سازمانی ندارن سمت در اونها بیشتر به عنوان مسئول امور اداری و یا مسئول کامپیوتر بود ( و هست ) که در دومین شرکت هنوز هم مشغول به کارم
و الان سوال ها :
1- آیا در فرم ذکر کنم ؟ چون تداخل با زمان تحصیلم خواهد بود ( دوره کاردانی به کارشناسی ) ؟
2- در Primary Occ چه عنوانی ذکر کنم ؟
3- و در قسمت پایین این صفحه که می پرسه کار شما نیاز به 2 سال مهارت دارد چه جوابی بدم ؟
4- ممنون تر میشم عناوین مربوط به دبیرستان ، پیش دانشگاهی ، کاردانی ، کارشناسی رو که باید در قسمت نحصیلات بنویسیم به انگلیسی ذکر کنید .
5- و به عنوان سوال آخر من سوابق ورزشی هم دارم در رشته شنا در سطح قهرمانی برام مفید خواهد بود که در روز مصاحبه با خودم داشته باشم ( همراه ترجمه ) یا نه ؟ بمنوه واسه خود USA البته اگه ....
سپاس از همه
کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / ارسال فرمهای سری اول: 19 May / کارنت شدن کیس: March / مصاحبه: 6 May - ویزا یک ضرب / ورود ۷ جولای ۲۰۱۵