موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر در هجی نام یا نام خانوادگی و یا جا بجا نوشتن آن ها، تاریخ تولد و یا میزان تحصیلات تان در فرم اولیه دچار اشتباه شده اید، میتوایند اطلاعات صحیح را در فرم های 122 و 230 نوشته و ایمیلی حاوی توضیحات و اشتباهی که مرتکب شده اید برای کی سی سی بفرستید. البته ملاک کی سی سی در این گونه اشتباهات فرم های شما می باشید و این اشتباهات باعث رد شدن کیس شما نخواهد شد. سعی کنید اطلاعاتی که در فرم ها وارد می کنید صحیح باشند (با توجه به مدارکی که دارید نظیر شناسنامه و پاسپورت) و اگر بعد از فرستادن آن ها باز هم به اشتباهی بر خوردید میتوانید با کی سی سی مکاتبه کنید و اشتباهتان را اعلام کنید و مورد صحیح را نیز در ایمیل شرح دهید. از کی سی سی نخواهید که اطلاعات شما رو تغییر دهد، چون قادر به چنین کاری نیست، فقط اشتباه تان را اعلام کنید، هیچ مشکلی دراین مواردی که گفته شد پیش نخواهد آمد. شما حتی میتوانید در روز مصاحبه قبل از سوگند خوردن اشتباهات خود را اعلام نمایید. برای مکاتبه و فرستادن ایمیل میتوانید از نمونه ای موجود در تاپیک نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت استفاده نمایید.
البته در نظر داشته باشید که اشتباهاتی نظیر عدم ثبت نام فرزند و یا یکی از اعضای کیس و یا استفاده از سهمیه قاره های دیگر جزو اشتباهات مهلک به شما می رود که باعث رد شدن کیس شما به احتمال بسیار زیاد خواهد شد.
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
موضوعها: 10
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
هرچه ستاره ها بيشتر هزينها بيشتر اگه اشتباه نكرده باشم
ويزا مي خواد نه مثل دبي كه قبل از ورود بايد حتما ويزا داشته باشي
در بدر ورد بهت ويزا ميدن
2015/Abu Dhabi
کلیر
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کمک من در یه قضیه گیر کردم ... یک / تو قسمت Is your Mailing Address the same as your Present Address? نمیدونم کدوم گزینه رو بزنم. yes یا no.... با زدن yes آدرس خودم رو که صفحه قبل دادم درواقع تایید کردم یا اینکه بایدno رو بزنم و ادرس اون کسی رو که تو آمریکا منو ساپورت میکنه رو بزنم اصلا منظور از این قسمت چیه؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ميخواستم بدونم تا چه زماني فرصت براي پر كردن فرم هست؟وقتي كه نوشته تا سپتامبر ٢٠١٥ وقت داري اسمتو توي سايت ببيني!!
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-20 ساعت 10:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-20 ساعت 10:31 توسط samirakn.)
سلام
منم مشکلم همینه، آدرس توی آمریکا چی باید بزنم؟
اگه دوستان راهنمائی بفرمایند لطف کردن
سلام
منم مشکلم همینه، آدرس توی آمریکا چی باید بزنم؟
اگه دوستان راهنمائی بفرمایند لطف کردن