موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-20 ساعت 08:34)sadegh25 نوشته: (2014-05-19 ساعت 22:35)sadegh25 نوشته: بنده امروز از یکی از ویزا گرفتگان سال قبل پرسیدم راجع به آدرس. گفت الان میتونید یه آدرس در هر شهری که میخوااید بزنید. بعدا در بدو ورودتون به آمریکا میشه تغییرش داد.
نظر دوستان با تجربه چیه؟ همیجوری یه آدرسی در اینترنت پیدا کنیم بزنیم بعدا اگه انشالا قسمت شد ویزا گرفتیم تغییرش بدیم؟
کسی جواب این سوال بنده رو نمی دونه؟
من دیشب صحبت کردم با دوستای اونجا گفت این ادرس خیلی مهمه چون گرین کارت میاد اونجا و اگه تحویل نگیرن مشکلات زیادی ÷یش میاد تغییر ادرس کمکتون نمیکنه پس سعی کنید یه ادرس که تا 1سال و اندی تغییر نداره پیداکنید بعد اقدام به پر کردن فرم کنید
کیس 787
سفارت انکارا
ارسال فرم 18juneالبته به لطف شرکت پرواز سبز آرزو ها که فرم رواینقدر دیر پر کرد که مصاحبه 3ماه عقب افتاد
افرادکیس 3نفر
کارنت.august
نامه دوم..24نوامبر
مصاحبه .12 ژانویه و آپدیت 12و14 ژانویه 8 june
مقصد .خونه خودم چون برای امریکا dangerous هستیم اونوقت اونایی کا هواپیما میزنن تو برج چه جوری ویزا میگیرن?
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-20 ساعت 00:15)baabaak نوشته: سلام دوستان
کسی میدون بین ایروان و ابوظبی و انکارا کدوم بهتره برای وقت گرفتن؟ ایا تو هر 3 تا به زبان فارسی مصاحبه میشیم؟
ممنون
هر سه فارسی نگران نباش
کیس 787
سفارت انکارا
ارسال فرم 18juneالبته به لطف شرکت پرواز سبز آرزو ها که فرم رواینقدر دیر پر کرد که مصاحبه 3ماه عقب افتاد
افرادکیس 3نفر
کارنت.august
نامه دوم..24نوامبر
مصاحبه .12 ژانویه و آپدیت 12و14 ژانویه 8 june
مقصد .خونه خودم چون برای امریکا dangerous هستیم اونوقت اونایی کا هواپیما میزنن تو برج چه جوری ویزا میگیرن?
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
کسی جواب منو نداد1-اگر کسی عضو نظام مهندسی هست،و کارتش هم اکسپایر نشده! ولی هیچگونه نظارتی تاحالا نگرفته جواب این سوال را چی بزنه؟؟
Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization?
2-اگر شخصی عضور نظام صنفی یارانه بوده قبلا و الان اکسپایر شده کارتش باید این سوال را چی بزنه؟؟
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها...همسرم توی فرم اولیه فامیل خودش را یه حرف کم گذاشته...البته برنده ی اصلی من هستم که توی مشخصات همسر درستش کردیم و توی مشخصات خودش هم درستش کردیم...لازمه ایمیل بزنم بهKCC یا اینکه در همین حد درست کردن طبق پاسپورت کافیه؟؟
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
آقا من خرید خدمتی هستم باید توی فرم چی بنوبسم ؟