موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-20 ساعت 18:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-20 ساعت 18:40 توسط R-AL.)
(2014-05-20 ساعت 16:57)ahr270 نوشته: (2014-05-20 ساعت 16:51)reza-alavi نوشته: سلام دوستان
من دوران تحصیل (لیسانس و فوق لیسانس) هر کدوم تو یک شهری غیر از شهر محل سکونت بودم. توی اون صفحه ای که آدرسهای محل سکونت رو لازم داره، باید شهرهای محل تحصیلم رو اضافه کنم یا نه؟ یا بهتر بگم محل تحصیل هم جزو محل سکونت حساب میشه؟
ممنونم
با سلام
باید جزو آدرس های قبلی محل سکونتت اضافه کنی
چون اگه نکنی تناقض حساب میشه
روز مصاحبه افسر اذیتت میکنه
موفق باشید
از راهنماييتون ممنونم
(2014-05-20 ساعت 16:58)..... نوشته: (2014-05-20 ساعت 16:51)reza-alavi نوشته: سلام دوستان
من دوران تحصیل (لیسانس و فوق لیسانس) هر کدوم تو یک شهری غیر از شهر محل سکونت بودم. توی اون صفحه ای که آدرسهای محل سکونت رو لازم داره، باید شهرهای محل تحصیلم رو اضافه کنم یا نه؟ یا بهتر بگم محل تحصیل هم جزو محل سکونت حساب میشه؟
ممنونم
بله می تونید بنویسید.البته نوشتنش هم بهتره
از اينكه وقت ميذاريد و راهنمايي ميكنيد ممنونم.
پايدار باشيد
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
همسر من برنده لاتاری شده و الان همزمان با کار در یک شرکت بین المللی- که شعباتی هم در امریکا داره- دانشجوی کارشناسی ارشد هست.در توضیحات سایت دیدم که برای این کیس ها شخص باید شغل اصلی خود را student بزنه و تا مدرک کارشناسی اظهار کنه.اما در این میان شغلی که الان همزمان با تحصیل بهش مشغوله رو کجا باید ذکر کنه؟
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیز
من چند سال پیش، یک حرف از اسمم رو عوض کردم، الان تو قسمت other names used باید اسم قبلیم رو بنویسم؟؟ با توجه به این که توی شناسنامه ام هم قسمت "توضیح دارد" (که مربوط به همین تغییر نام هست)، هم اضافه شده.
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیز
در بخش سوال های امنیتی، برای "دومین سوال" که جواب "YES" رو انتخاب می کنیم، در پایان که میگه برای جواب های بله "توضیح بدیم"، چه توضیحی باید بنویسم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر 5000
چند تا سوال!
1. من الان دانشجو کارشناسی هستم (لیسانس ندارم). تعداد موسسات آموزشی رو چیا باید بزنم؟ اگه میشه لطفا دقیق بگین چند تا موسسه بزنم و چیا. آیا دانشگاه رو هم باید بزنم؟
2. در جواب اینکه اونجا قراره چه شغلی داشته باشم چی بزنم؟ مثلا مهندسی یا دانشجو؟
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
حواستون باشه تا همه صفحات رو چند بار چک نکردین و پرینت نگرفتی امضا و تکمیل نهاییش نکنین
دقت کنین اگه پرینتر ندارید موقع REVIEW هر قسمت را میتونین PRINT TO PDF کنین. همش میشه چند تا فایل PDF برای هر نفر...بعد میتونین برید یک کافینت از PDF ها پرینت بگیری
برای سفارت فقط صفحه آخری که همون CONFIRMATION هست را باید برد. اما یهتره پرینت همه را داشته باشید تا اگه موقع مصاحبه چیزی پرسید بدونید چی پر کردید
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیز
تو قسمت تحصیلات course of study رو چی باید نوشت؟