موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان جواب این 2 سوال چی میشه؟
Is your Mailing Address the same as your Present Address?
Is this address where you want your Permanent Residence Card (Green Card) mailed?
واینکه من هیچ دوست و اشنایی در امریکا ندارم ادرس کجا رو بدم؟
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اگر درخواست کنیم که فرمی که ساین شده را باز کنن تا اصلاح کنیم این کار را می کنن؟؟؟
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-21 ساعت 16:59)hamed shayan نوشته: دوستان جواب این 2 سوال چی میشه؟
Is your Mailing Address the same as your Present Address?
Is this address where you want your Permanent Residence Card (Green Card) mailed?
واینکه من هیچ دوست و اشنایی در آمریکا ندارم ادرس کجا رو بدم؟
در سوال اول ازتون میپرسه آدرسی که برای خودتون در صفحه قبل نوشتید ؛ همون آدرس پستی شماست ؟ اگه بگی بله چیزی نمی خواد و لی اگه بگید نه ؛ میگه آدرس پستیتو بده
در مورد سوال دوم ؛ شما اون آدرس مربوط به شخصی که در آمریکا رو که نوشتید ؛ میپرسه آیا می خواهید گرین کارتتون به اونجا ارسال شه ؛ بازم مثل بالا بله بگی چیزی نمی خواد نه بگی آدرس پستی تو آمریکا می خواد که گرین کارت به اونجا فرستاده شه
در مورد آدرس آمریکا هم می تونید از آقای سپهر کمک بگیرید ؛ تو همایش فرمودن اگه کسی آدرس نداشته باشه من آدرس آمریکامو می تونم در اتیارش قرار بدم
کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / ارسال فرمهای سری اول: 19 May / کارنت شدن کیس: March / مصاحبه: 6 May - ویزا یک ضرب / ورود ۷ جولای ۲۰۱۵