موضوعها: 0
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا یکی جواب من را بده...توی صفحه ی قبل نوشتم
اگر بخوایم که فرم را ویرایش کنیم و ایمیل بزنیم فرم را باز می کنن؟؟؟؟
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
اگه کسی رشته تحصیلیش مهندسی باشه و تو یه شرکت دولتی کار کنه تو قسمت شغل باید بزنه engineering یا goverment?
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-21 ساعت 17:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-21 ساعت 17:24 توسط rohemast.)
(2014-05-21 ساعت 17:17)hamed shayan نوشته: (2014-05-21 ساعت 17:03)rohemast نوشته: (2014-05-21 ساعت 16:59)hamed shayan نوشته: دوستان جواب این 2 سوال چی میشه؟
Is your Mailing Address the same as your Present Address?
Is this address where you want your Permanent Residence Card (Green Card) mailed?
واینکه من هیچ دوست و اشنایی در آمریکا ندارم ادرس کجا رو بدم؟
در سوال اول ازتون میپرسه آدرسی که برای خودتون در صفحه قبل نوشتید ؛ همون آدرس پستی شماست ؟ اگه بگی بله چیزی نمی خواد و لی اگه بگید نه ؛ میگه آدرس پستیتو بده
در مورد سوال دوم ؛ شما اون آدرس مربوط به شخصی که در آمریکا رو که نوشتید ؛ میپرسه آیا می خواهید گرین کارتتون به اونجا ارسال شه ؛ بازم مثل بالا بله بگی چیزی نمی خواد نه بگی آدرس پستی تو آمریکا می خواد که گرین کارت به اونجا فرستاده شه
در مورد آدرس آمریکا هم می تونید از آقای سپهر کمک بگیرید ؛ تو همایش فرمودن اگه کسی آدرس نداشته باشه من آدرس آمریکامو می تونم در اتیارش قرار بدم
ممنون
حالا اگه بتونم یه دوستی تو آمریکا رو متقاعد کنم و ادرسش رو بگیرم، مسائلی مثل اسپانسر و یا ... که گریبان گیر اون بنده خدا نمیشه در اینده؟
به منظور دیگه این ادرس فقط برای دریافت گرین کارته؟
پس فکر کنم بشه ادرس یه هتلی رو هم داد؟
دوست عزیز تا جایی که من اطلاعات دارم ( مطمئناً ) این آدرس فقط مربوطه به آدرس دریافت گرین کارت هست و هیچ ربطی به اسپانسر نداره
و اما در مورد ذکر آدرس یک هتل ؛ مطمئنا دوست عزیز این فرد ( که در اون آدرس هست ) آدم مطمئنی باید باشه چون مهمترین مدرک شما به اون ارسال میشه
طوری که من شنیدم ؛ گرفتن دوباره گرین کارت ( المثنی ) یه جورایی شبیه گذروندن 7 خان رستم هستش
کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / ارسال فرمهای سری اول: 19 May / کارنت شدن کیس: March / مصاحبه: 6 May - ویزا یک ضرب / ورود ۷ جولای ۲۰۱۵
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-21 ساعت 17:19)Memolk نوشته: ای بابا یکی جواب من را بده...توی صفحه ی قبل نوشتم
من هم تقریبا مشکل تو رو دارم
ایمیل زدم دیروز ( ساعت 9 شب ) هنوز جوابی ندادن
کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / ارسال فرمهای سری اول: 19 May / کارنت شدن کیس: March / مصاحبه: 6 May - ویزا یک ضرب / ورود ۷ جولای ۲۰۱۵
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-21 ساعت 17:24)Memolk نوشته: (2014-05-21 ساعت 17:23)rohemast نوشته: (2014-05-21 ساعت 17:19)Memolk نوشته: ای بابا یکی جواب من را بده...توی صفحه ی قبل نوشتم
من هم تقریبا مشکل تو رو دارم
ایمیل زدم دیروز ( ساعت 9 شب ) هنوز جوابی ندادن
واااااایی خیلی بده که یعنی ممکنه باز نکنن؟؟؟
بیخودی به خودتو استرس وارد نکنید
به احتمال قوی یه ویرایش باشه
اشتباهتون چی بوده ؟
Higset educate و اشتباه زدم ( به جای لیسانس ؛ دیپلم زدم )
امیدوارم باز کنن تا ادیت کنم و فکر کنم باز می کنن ؛ جون دوستی همین جا متنی گذتشته ببود که مکاتبه کرده بود و انا نوشته بودن مصاحبه بعد oct هست
و در کل اونا اطلاعات و بررسی می کنن ؛ اگه اشتباهی باشه باهات مکاتبه می کنن تا اونارو اصلاح کنی ( خودشون نوشتن این مطلبو )