موضوعها: 0
رتبه:
44
1 تشکر در 1 ارسال
آقا واسه زمان پر کردن فرم که هرکسی یه چیزی میگه که...
من پاسپورتمو اواخر دی میگیرم. چکار کنم با کیس نامبر 3xx؟؟؟؟
الان پر کنم و بدون پاسپورت بزنم و بعد زمان مصاحبه رو عوض کنم؟ یا بذارم وقتی پاسپورت گرفتم پر کنم؟؟؟
..... خیلی خیلی ممنون از جواباتون.
کیس نامبر: 2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------
هزینه ها: کُلی
شیراز:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و صلوات فرم را ارسال کردم ، حالا فرم های اسپانسر را از کجا باید گرفت ؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من ترم اول دانشگاهم رو کرمان بودم و بعد انتقالی گرفتم به شهر خودم .در قسمت آدرس بایستی بنویسم آدرس اون چند ماهی را که جایی دیگه بودم یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
کیس نامبر:1000/تاریخ رویت قبولی:1 می /تعداد نفرات کیس:2 نفر/تاریخ ارسال فرم: می /کنسولگری: آنکارا / تاریخ مصاحبه: :دسامبر/ ویزا :به امید خدا یک ضرب
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام دوباره :من در دوره دبیرستانم تغییر رشته دادم از رشته ریاضی به رشته معماری (فنی و حرفه ای) . و فقط سال اول رشته ریاضی را خوندم و سال بعد رشته معماری . می خواستم بدونم باید اون 1 سال رشته ریاضی رو هم اعلام کنم ؟ به چه صورت ؟ ممنون
کیس نامبر:1000/تاریخ رویت قبولی:1 می /تعداد نفرات کیس:2 نفر/تاریخ ارسال فرم: می /کنسولگری: آنکارا / تاریخ مصاحبه: :دسامبر/ ویزا :به امید خدا یک ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در قسمت دوره دبیرستان درجه را بزنیم diploma کافیه؟
تحصیلات رو از آخر به اول بنویسیم یا از دببیرستان شروع کنیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دیپلم تجربی چی میشه به انگلیسی دوستان؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من سربازیم تو سپاه بوده . درجه ام رزم یار بوده رسته خدمتیم هم پیاده بوده حالا اینا رو چی بنویسم؟
branch of service
rank/ position
military specialty