موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من امروز گواهی تمکن رو از بانک پارسیان گرفتم اول اینکه گفتن باید پول یه روز تو حساب باشه بعد هم اینکه مبلغ رو به ریال زده و قیمت روز دلار رو نوشته دیگه تبدیل نکرده به نظرتون مشکلی داره؟
کیس نامبر:$$$1
تاریخ رویت قبولی:1 می
تعداد نفرات کیس:1 نفر
کنسولگری: ایروان
تاریخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگه موجودي براي گرفتن تمكن مالي در بانك خيلي بيشتر از ١٢٥٪ خط فقر امريكا باشه مشكل ساز ميشه يا نه؟ يعني حتما بايد نزديك به اون عدد باشه !!؟ بعضي از دوستان ميگفتن شايد با گرفتن موجودي بالا واسشون سوال پيش بياد كه از كجا تهيه شده؟ لطفا نظراتتونو بگين ممنون .
شماره کیس:***2015AS3/کنسولگری:ابوظبی/تعداد افراد منظور در کیس :2/ارسال فرمهای سری اول: 16jun 2014/کارنت شدن کیس:10oct /مصاحبه: 11دسامبر / AP/آپدیت ها : 22دسامبر(ایمیل) - 1فوریه - ٢٧مارچ - ٢٩ مارچ / دریافت ویزا : ٢ اپريل/ورود : ٢٢ مي آرزوي من اين است ؛ نتراود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد و به اندازي هر روز تو عاشق باشي ...
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها اگه جای من بودید چقدر تمکم می بردید با خودتون ؟
من ۲۴ سالمه و دانشجوی برق دانشگاه آزادم و تازه دارم برای خودم یه شرکت ثبت می کنم ( فعلا تو مراحل اداری هستم )
شماره کیس: ***2015AS5 ,کنسولگری: Yerevan ,تعداد افراد منظور در کیس : 1 ,مصاحبه: May , کلیر بعد از ۲۱ روز
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برنده اصلی و همسرم دانشجو هست آیا برای همسرم هم نیاز به گرفتن تمکن مالی هست یا خیر ؟
شماره کیس:***2015AS3/کنسولگری:ابوظبی/تعداد افراد منظور در کیس :2/ارسال فرمهای سری اول: 16jun 2014/کارنت شدن کیس:10oct /مصاحبه: 11دسامبر / AP/آپدیت ها : 22دسامبر(ایمیل) - 1فوریه - ٢٧مارچ - ٢٩ مارچ / دریافت ویزا : ٢ اپريل/ورود : ٢٢ مي آرزوي من اين است ؛ نتراود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد و به اندازي هر روز تو عاشق باشي ...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من صنعت کار هستم
هیچ دوست و اشنا و فامیلی هم اون ور آب ندارم . نه اسپانسر نه حتی فامیل درجه 40-ام !!!!
به نظرتون حداقل چقدر به حسابم پول نزریق کنم تا آفیسر رو قانع کنم که میتونم اون ور آب واسه خودم زندگی کنم ؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ميشه راهنمايي كنيد كه اين فرمهاي مربوط به اسپانسر رو از چه طريقي ميشه تهيه كرد
ممنون
با آرزوي ويزاي يكضرب
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه من روي لينك كه ميزنم چيزي باز نميشه فقط محيط متن تغيير ميكنه
با آرزوي ويزاي يكضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها من آدرس آمریکا نداشتم، از کسی گرفتم، آدرس لس آنجلس کالیفرنیاست!!
چقد نامه تمکن باید ببرم؟
میشه به افسر بفهمونم تغییر میدمش؟
من تا 50 میلیون میتونم جور کنم!!
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-09 ساعت 09:50)milad.nas نوشته: سلام
من برنده اصلی و همسرم دانشجو هست آیا برای همسرم هم نیاز به گرفتن تمکن مالی هست یا خیر ؟
جایی به این مسئله اشاره ای نشده که همراهان نامه تمکن یا اسپانسر جداگانه داشته باشند و نیازی به این کار نیست یعنی فقط یک نامه بنام نفر اصلی کفایت میکنه ولی بودند کسانی که موجودی رو تقسیم کردند و دوتا نامه جداگانه برا نفر اصلی و همراهشون گرفتن که البته بکارشونم نیومد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من خانه دارم ولی سندش هنوز اماده نشده (قولنامه دارم) ایا راهی برا ی ارایه ان به سفارت وجود دارد؟