موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-10 ساعت 00:41)taba60 نوشته: سلام دوستان گل مهاجرسرایی
1.دوستان یکی از استرس های من تمکن مالی هست ،من میتونم پرینت از بانک انصار بگیرم تا سقف70میلیون تومان
سوالم اینه که حتی یه روزم نمیتونم پولو تو حساب نگه دارم چون دارم قرض میکنم.متصدی بانک میگفت اینکه تو این پولو یه روزه میریزی و برداشت میکنی تو پرینت نشون میده(بخاطر معدل حساب و ازاین حرفا که من نفهمیدم) این درسته؟ و آیا اینکار مشکل نداره؟ سفارت نفهمه بیچاره شیم
2.پرینت رو از شعبات ارزی باید بگیریم یا همه بانکها میتونن بدن؟ نامه به لاتین همون پرینته مالیه؟
3. مبلغ 70میلیون برای یکنفر زیاد نیست؟
کمکککککککککککککککککککککک
توصیه من هم اینه که بانک انصار نذارید. بانک پاسارگاد به من
گفت در خد 10 دقیقه هم توی حساب باشه ماموجودی بگیریم کافیه.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
من از پاسارگاد تمکن گرفتم. ولی هیچ مهر برجسته نداره. فقط یه هولوگرام داره و چند تا امضا اون زیر. درسته؟
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینهها: خیلی !!!
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-17 ساعت 17:38)aidaz نوشته: من از پاسارگاد تمکن گرفتم. ولی هیچ مهر برجسته نداره. فقط یه هولوگرام داره و چند تا امضا اون زیر. درسته؟
بله درسته نگران نباشين
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال داشتم میشه یه شخصی تو بانگ پاسارگاد حساب داشته باشه یه سال پیش به مبلغ پونصد هزار تومن بعد دو ماه مونده به مصاحبه بیاد هفتاد میلیون بریزه تو همون حسابش بعد تمکن مالی بگیره ، میشه این یا باید همه پول رو یکدفعه و نزدیک به مصاحبه تو حسابش بریزه ، ممنون میشم جواب بدین دوستان:-)
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-27 ساعت 17:38)fati.d نوشته: آشنایی که من در ایالات متحده دارم اصرار داره که نامه اسپانسری به من بده تا در صورت نیاز ازش استفاده کنم (بزارید به پای خوش شانسیم، دوس دارن اسپانسرم باشن) باتوجه به اینکه من مجردم و بیکار و دانشجو و حدود 80 تا 90 میلیون میتونم تمکن مالی ببرم به نظرتون این زحمت رو به اونا بدم واسه تدارک مدارک یا اینکه با همین تمکن مالی به خدا توکل کنم و برم مصاحبه؟
در مورد تمکن مالی از حساب کوتاه مدت بانک مسکن اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنید
روز مصاحبه ما یه پسر جوون بود بیکار دانشجو مجرد معاف و نزدیک 40 50 میلیون تمکن داشت. که یک ضرب گرفتن.. حالا باز خودتون میدونید . ما هم مدارک اسپانسر رو داشتیم ولی رو نکردیم فقط تمکن 80 میلیونی برا دونفر رو نشون دادیم که اصلا نگفت از کجا اوردی و هیچ سوالی ازمون نپرسید. دیگه اسپانسر رو هم نشون ندادیم... البته کیس با کیس فرق میکنه بازم هرچی صلاحه
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام، واسه تمكن مالي جايي يا كسي رو ميشناسين بشه ازش پول گرفت براي يك روز ؟
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-27 ساعت 17:38)fati.d نوشته: آشنایی که من در ایالات متحده دارم اصرار داره که نامه اسپانسری به من بده تا در صورت نیاز ازش استفاده کنم (بزارید به پای خوش شانسیم، دوس دارن اسپانسرم باشن) باتوجه به اینکه من مجردم و بیکار و دانشجو و حدود 80 تا 90 میلیون میتونم تمکن مالی ببرم به نظرتون این زحمت رو به اونا بدم واسه تدارک مدارک یا اینکه با همین تمکن مالی به خدا توکل کنم و برم مصاحبه؟
در مورد تمکن مالی از حساب کوتاه مدت بانک مسکن اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنید
نامه تمکن بگیرید بهتره
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.خونه ای که دارم بصورت وکالتی و قولنامه ای خریدم.دو سال پیش.وسند داره اما بنامم نیست.بنظرتون تو این زمان باقیمونده تقریبا یه ماهه بنام بزنم که مستلزم هزینست و دوندگی یا اینکه این نوع مالکیت هم براشون قابل قبوله و وکالتنامه محضریو ترجمه کنم
2015as49xx
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستانی که فقط خدا حامیشونه
من دو تا حساب بانکی دارم باید مجموعش به چه عددی برسه (دو نفر هستیم)؟
یک نمونه هم اگه دارین از استعلام موجودی از بانک عکس بگیرین بزارین ممنون میشم یا متنش رو مختصر بگید
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من امروز یک حساب باز کردم و دارم پول میریزم و پرینت میگیرم اینجوری خیلی ضایع نیست؟؟
حساب قدیمی دارم ولی کسی که داره بهم پول قرض میده حساسه و میگه فقط تو بانک خودم...
درضمن بانک سینا هست نمیدونم اعتبارش خوبه یا نه
کیس نامبر:2015َAS20XX
رویت قبولی: may20
ارسال فرم : 1 Oct
کارنت شدن کیس: Oct
تعداد افراد کیس:یک
نامه دوم: 24 feb
مصاحبه: 12 April
آبدیت :
13 Apr
24 June
27 July