موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دریافت نامه دوم به سه عامل بستگی مستقیم داره:
1- کارنت شدن
2- تاریخ ارسال فرم DS-260
3- اتمام پروسس پرونده
اینطور که شواهد نشون میده رسیدگی به پرونده های کسانی که تا اواخر جولای فرم هایشان را سابمیت کرده اند به پایان رسیده و آن دسته از افرادیکه تاکنون کارنت شده اند همین روزها نامه دومشان را دریافت می نمایند.
این را هم اضافه کنم که کارکنان اداره مهاجرت آمریکا به اعتراف و اذعان خود آمریکائی ها جزو تنبل ترین پرسنل دولتی در آن کشور شناخته شده اند.
موفق و صبور باشید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
می دونم که خبری نشده و اگر خبری بشه در کسری از ثانیه دوستان اعلام می کنن ولی باز چه کنم که مجبورم می دنید که مجججججببببووووررررممم (این سوال پایینی رو میگم که مجبورم )
دوستان خبری نشده ؟ تماسی ؟ ایمیلی ؟ تلگرافی ؟ کبوتر نامه بری ؟ دودی ؟ حس ششمی ؟ خوابی ؟ عالم غیبی ؟ چشم بصیرتی ؟ نه مثل اینکه خبری نشده .
از الان بگم اگر تو این دو سه روزه دولت آمریکا نامه هارو داد که داد اگر نداد وعده دیدار ما روز بیست و دو بهمن حالا کجاشو بعدا هماهنگ می کنیم . از من گفتن بود اینارو یکی به کی سی سی برسونه بعدا نگن نمی دونستیم اخه من زنگ می زنم یارو خیلی انگلیسیش ضعیفه همش میگه وات ؟ وات ؟ ساری ؟ ریپیت ؟ خوب اگر انگلیسی بلد نیستی برادر من برو یکی دیگه بیاد . البته خانمم میگه مشکل از انگلیسی حرف زدن تو هست که بنده خدا نمی فهمه . البته این نظر اونه و فکر کنم حسادت زنانه که میگن اینه
ای بابا فکر کنم نمک خونم دوباره رفته بالا با نمک شدم
خاننممم اون قرصای اعصاب منو بیار ................
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
منم هنوز منتظر نامه دوم هستم هر روز دارم سایت رو چک میکنم راستشو بخاید بس که نامه اول رو هر روز دیدم حالم ازش بهم میخوره . نمیدونم کی این نامه عوض میشه . من پستهای دوستان رو که خوندم کسایی که فرم هارو خیلی زودتر از من فرستادن دعوت نشدن وای بحال من که دیرتر ارسال کردم .ولی در کل انتظار خیلی سخته . امیدوارم همگی هرچه زود تر تکلیفمون روشن بشه . واسه من که نتیجه هرچی بشه میپذیرم حالا یا ویزا میدن یا نمیدن. موفق باشید
کیس نامبر:52015AS00002913
روییت قبولی: 2 می 2014
تعداد افراد : با خودم 4 نفر
سفارت: انکارا
ارسال فرم: 21 AUG اصلاح 23 SEP
نامه دوم:23 ژانویه
مصاحبه: 9 مارس
دریافت ویزا: 29 جولای کلیر و 11 اگوست دریافت ویزا
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان همانطور که سری اول بر خلاف انتظار ۲۵۰۰ نفرکارنت شدن این نشون میده که اصلا برنامشون قابل پیش بینی نیست
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
بیاید واسه کم شدن استرس ، امروز این نامه دوم رو فراموش کنیم و یه خورده زوم کنیم رو دربی !!
--> به امید ویزای یکضرب و برد پرسپولیس !!!! <---
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
امروز تعطیل هستن پس تا فردا ساعت 5 صد در صد هیچ خبری نمیشه .
امروز و فردا رو ریلکس کنید . چشماتونو ببندید و خودتونو در کنار دریا حس کنید روی صندلی دراز کشیدین . صدای مرغای دریایی رو که تو ساحلن رو می شنوید . صدای موج هم بهش اضافه کنید و جزرو مد که حدودا هر 5-6 ثانیه آب دریا میاد و به پاتون می خوره . دوستان خوش ذوق می تونند یه سایه بان هم در نظر بگیرن و یک میز کنارش روی میز هم یک لیوان آب پرتقال به نظرم خوبه . چی ... چی.... گل ... اره اونم خوبه می تونید یه دسته گل هم روی میز باشه
موسیقی رو فراموش کنید که صدای جزرو مد و مرغای دریایی بهترین سمفونی دنیاست .
خوب دیگه با اجازتون من برم داروهای اعصابمو بخورم دکتر گفته اگر تاخیر تو خوردن دارو داشته باشی شروع به هزیان گفتن می کنی الان هم دو ساعتی از وقت داروهام گذشته