موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دیشب تماس گرفتم گفتن که بررسی هنوز تموم نشده ماه دسامبر اگه تمام بشه فوریه میرید مصاحبه من فرمم اوایل جولای فرستادم و گفت 15-30 ام هر ماه سایت چک کنید.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
توی فروم ایمیگریشن بودن کسانی که جولای فرستادن و نامه دوم آنها دو شب پیش آمده البته کیس نامبرش از اروپا بود
اینم باید دقت کرد خیلی ها هم هستند که عضو این سایت نیستن و ما نمیدونیم با چه تاریخ ارسالی نامه دوم رو گرفتن
بنابراین خیلی از خواندن این مطالب نباید تصمیم گیری قطعی کرد و از آمار در دست میشود فقط میشود احتمالات رو حدس زد و کیس هم که با کیس متفاوته....
پس همون بهتر که بقول دوستان سرمون به کار عادی خودمون گرم باشه تا وقتش برسه و حرص و استرس بیخود به خودمون وارد نکنیم
به امید خبرهای خوش واسه همه دوستان
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی ار دوستان 12 january مصاحبه داره تو انکارا اگه هست به من پیغام بدید ممنون
کیس نامبر18xx تاریخ رویت قبولی 2 می سفارت انکارا سابمیت فرم 7 جون و اپدیت 16 جولای افراد کیس 1 نفر دريافت نامه دوم ٢٤ نوامبر مصاحبه ژانويه , كلير ٢٤مارچ، ويزا ٢٨ مارچ
رتبه:
44
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان
من توی تکمیل فرم هام چون پاسپورت نداشتم (به خاطر سریازی) Other Document Travel رو انتخاب کردم و تا یک ماه دیگه احتمالا پاسپورتمو می گیرم. آیا این موضوع تأثیری توی دریافت نامه دوم داره؟؟!! آیا لازم هست که بعد از اینکه پاسپورت گرفتم فرم رو آنلاک کنم؟؟؟؟
کیس نامبر: 2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------
هزینه ها: کُلی
شیراز:
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-25 ساعت 16:32)solid_mercury نوشته: (2014-11-25 ساعت 09:44)neda733 نوشته: اخه نامه های جولای هم که نیومده?پس من که سپتامبر فرمهارو فرستادم نامم کی میاد???
سلام. من دریافت کردم. شما هم احتمالاً مصاحبتون مارچ/اسفند هست.
سپتامبر فرستادید?
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد