کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-01-10 ساعت 01:13)mehdiii82 نوشته:  
(2015-01-10 ساعت 01:09)mfte.teacher نوشته:  
(2015-01-09 ساعت 23:52)A L I R E Z A 67 نوشته:  داغ داغ

الان زنگیدم kcc و گفتن بررسی فرمتون کامپلیت شده و منتظر نامه باشید.

خب منم ماه پیش کارنت شدم. و گفتن پروسس پروندت تموم شده . یعنی واسه همه میاد تمام کسایی که این ماه کارنت شدین و از دسامبر و ماههای قبل موندن؟

Teacher جان كي تماس گرفتي شما؟!
اميدوارم هممون واسه مارچ بريم مصاحبه ديگه!!!شرايطمون نزديك به هم هست!!!
من یه بار 13 دسامبر بعد کارنت شدن کیس های دسامبر و یه بار همین هفته پیش بود
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: nilgoon1982

خب منم ماه پیش کارنت شدم. و گفتن پروسس پروندت تموم شده . یعنی واسه همه میاد تمام کسایی که این ماه کارنت شدین و از دسامبر و ماههای قبل موندن؟

کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان:
(2015-01-10 ساعت 01:20)mfte.teacher نوشته:  

تاپيك شلوغه. همه بيدارن!
پس چرا من ٢٤ دسامبر زنگ زدم گفتن پروسس تموم نشده!
كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روزSmile اولين ورود ٣٠ آگوست
تشکر کنندگان: r.bazargan ، t_arian_n
فک میکنم این سری حداقل نیمه اول آگوست میرن برای مصاحبه...بیشترش رو خدا داند...
❶کیس نامبر : 2015AS17XX
❷تعداد افراد کیس : 3 نفر (برنده اصلی: مادرم)
❸کارنت شدن : 12 آگوست (21 مرداد)
❹ارسال فرم 260 : 14 آگوست (23 مرداد)
❺دریافت نامه دوم : 23 ژانویه (3 بهمن)
❻تاریخ مصاحبه : 4 مارچ (13 اسفند)
❼سفارت : آنکارا
❽مادرم و خواهرم: یکضرب
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه
تشکر کنندگان: r.bazargan ، nilgoon1982 ، t_arian_n
سلام دوستان عزيز
من ديروز خبردار شدم يكي از دوستان ٢٠١٤ گرين كارتشونو گرفتن وبرام خيلي جالب بود كه موقع مصاحبه بهشون ويزاي يكضرب دادن با اينكه فرد برنده سربازي در سپاه داشته وحتى محل كارشون هم وابسته به سپاه بوده وهر دو هم فوق ليسانس داشتند البته بگم جز أواخر ماهاي سال ٢٠١٤ بودند پس اول توكل به خدا دوم شانس به اميد ويزاي يكضرب براي همه
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
دوم كيس و 9 jun دوباره كل كيس / كلير: پنجشنبه 11 jun
(2015-01-10 ساعت 00:46)satan نوشته:  
(2015-01-10 ساعت 00:42)rasoul3711 نوشته:  سلام دوستان من امشب کارنت شدم فرم260. 22می فرستادم کی نامه2 میاد واسم
امیدوارم 15 ام بیاد
سلام
حتما مياد همونطوري كه من منتظرم نامه ام بياد
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان:
(2015-01-10 ساعت 08:20)Amir shayan نوشته:  سلام دوستان عزيز
من ديروز خبردار شدم يكي از دوستان ٢٠١٤ گرين كارتشونو گرفتن وبرام خيلي جالب بود كه موقع مصاحبه بهشون ويزاي يكضرب دادن با اينكه فرد برنده سربازي در سپاه داشته وحتى محل كارشون هم وابسته به سپاه بوده وهر دو هم فوق ليسانس داشتند البته بگم جز أواخر ماهاي سال ٢٠١٤ بودند پس اول توكل به خدا دوم شانس به اميد ويزاي يكضرب براي همه

من هم کیس ۹۰۰۰ با فوق لیسانس سراغ دارم که پارسال یه ضرب ویزا گرفتن
ایشالا هرچی قسمت باشه پیش میاد
خیلی به کیس نامبر نیست کلا همش یه شانسه
باید به عنوان یه شانس بپذیریمش
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: ریحانا ، HERMES7 ، bahar101 ، nilgoon1982 ، t_arian_n ، samaneh1081
بچه ها من خواب ديدم نامه م اومده!!!Smile حالا ببينيم تا هفته ديگه چي پيش مياد
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
تشکر کنندگان: satan ، r.bazargan ، bahar101 ، ریحانا ، m.ghoreishi ، t_arian_n
چه حکایت جالبی داره این لاتاری ... هر خطی که تمام می شود، خود سرآغاز خط دیگری میشود... ما هم به جمع منتظران نامه دوم و همچنین مصاحبه پیوستیم [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
شماره کیس: 2015AS000004xxx / تاریخ روئت قبولی در سایت:2May / ارسال فرم ها: 31 May / سفارت: آنکارا ____ تغییر به ____ ابوظبی / کارنت: 9 Jan / تاریخ مصاحبه: March / همسر و فرزند یکضرب / خودم: AP آپدیت 20 مارچ، 24 جولای / کلییر: 26 جولای / مقصد: هیوستون
«خوشبختی و عشق را به بها دهند و نه بهانه!»
تشکر کنندگان: miyu ، HERMES7 ، r.bazargan ، ریحانا ، m.ghoreishi ، afrand ، Mahmood129 ، bahar101 ، babak12 ، t_arian_n
مهم اینه که این برنده شدن شاید سرنوشت و زندگی تازه ای رو رقم بزنه برای ما و نسل های بعدمون.و یا اینکه فقط یه سال همش هیجان و اخرشم فقط خاطره و همین زندگی و ما.ههههههههه
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، r.bazargan ، bahar101 ، t_arian_n ، nilgoon1982
(2015-01-09 ساعت 20:32)َalikh نوشته:  دوستانی که آنکارا مصاحبه دارن سفارت آنکارا دقایقی پیش لیست جدید زمان بندی مصاحبه تا 25 فوریه رو اعلام کرد جالب لاکپشتی اعلام میکنن

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html

چرا کیس نامبرها شبیه 2015xxxxxx نیست؟ همه با ANK شروع میشه!
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من تازه کارنت شدم . می خواستم بپرسم هرماهه نامه های دوم تو چه تاریخ هایی میاد؟ میخواستم بدونم تو چه زمانی باید منتظر باشم و سایت رو چک کنم . من فرمم رو 22 جولای فرستادم انشالله که نامه دومم این سری بیاد !!!!!!!!!!!!!............
راستی برا نامه دوم ایمیل هم بهت میزنن؟ ؟ ؟ ؟ ؟
با تشکر از دوستانی که پاسخ میدن
Clear Smile- Interview : March
تشکر کنندگان:
(2015-01-10 ساعت 20:31)lotttery2015 نوشته:  سلام دوستان من تازه کارنت شدم . می خواستم بپرسم هرماهه نامه های دوم تو چه تاریخ هایی میاد؟ میخواستم بدونم تو چه زمانی باید منتظر باشم و سایت رو چک کنم . من فرمم رو 22 جولای فرستادم انشالله که نامه دومم این سری بیاد !!!!!!!!!!!!!............

مياد ان شالله
چهارشنبه يا پنجشنبه
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
تشکر کنندگان: lotttery2015 ، r.bazargan ، varchandi ، t_arian_n ، elmira behdad
سلام دوستان
میدونم جاس نیست ولی لطف کنین اگه میدونین جواب بدین
برای ترجمه کلیه مدارک اگر بدیم دارالترجمه تو برگهای ناجیت ترجمه کنن مورد تایید سفارت هست یا بدیم مهر دادگستری بزنن اخه ناجیت میگن مورد تایید امریکاست کسی زده ببره سفارت قبول کنن
شماره کیس4xxx.تعدادنفرات2نفر.سفارت از انکارا به ابوضبی.تاریخ مصاحبه 12 مارچ. چک.اخرین اخرین ابدیت 7جولای وضعیت ایشود
تشکر کنندگان:
(2015-01-10 ساعت 21:18)mehdiii82 نوشته:  
(2015-01-10 ساعت 20:31)lotttery2015 نوشته:  سلام دوستان من تازه کارنت شدم . می خواستم بپرسم هرماهه نامه های دوم تو چه تاریخ هایی میاد؟ میخواستم بدونم تو چه زمانی باید منتظر باشم و سایت رو چک کنم . من فرمم رو 22 جولای فرستادم انشالله که نامه دومم این سری بیاد !!!!!!!!!!!!!............

مياد ان شالله
چهارشنبه يا پنجشنبه

سلام
معمولاً 3 تا 4 روز بعد از کارنت شدن دوست من
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: lotttery2015 ، a.farzad ، t_arian_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان