کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
حمیدرضا جان میشه شرایط کیستون رو بگید?!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان:
فقط زبان فارسی رو انتخاب کنید در بند لباس نباشید چون اصلا نگاهتون نمیکنه سرش تو مانیتوره خیلی زود انجام میشه کمر بند نبندین راحتترین چون جلوی در باید بازش کنید ریز نمرات نمی خواد مهم مهم مهم توی عکس بخصوص خانمها حتما حتما حتما گوش باید معلوم باشه وگر نه قبولش نمی کنه ریلکس باشید و ازین سفر لذت ببرید.فقط همین اگه 10 صفحه سفر نامه هم بنویسم چیزی جز این نیست
کیس 787
سفارت انکارا
ارسال فرم 18juneالبته به لطف شرکت پرواز سبز آرزو ها که فرم رواینقدر دیر پر کرد که مصاحبه 3ماه عقب افتاد
افرادکیس 3نفر
کارنت.august
نامه دوم..24نوامبر
مصاحبه .12 ژانویه و آپدیت 12و14 ژانویه 8 june
مقصد .خونه خودم چون برای امریکا dangerous هستیم اونوقت اونایی کا هواپیما میزنن تو برج چه جوری ویزا میگیرن?
تشکر کنندگان: ریحانا ، miyu ، sad_sad ، r.bazargan ، aidaz ، bahar101 ، Mahboy ، SAAM_60 ، satan ، R-AL ، parsa yavari ، rbrb-2015 ، alinima ، A_A ، behjat ، afrand ، MMFR
شغل کارمند بانک دولتی سر بازی سپاه همسرم شغل ازاد دخترم پیش دانشگاهی تمکن مالی 210 و سند خونه
کیس 787
سفارت انکارا
ارسال فرم 18juneالبته به لطف شرکت پرواز سبز آرزو ها که فرم رواینقدر دیر پر کرد که مصاحبه 3ماه عقب افتاد
افرادکیس 3نفر
کارنت.august
نامه دوم..24نوامبر
مصاحبه .12 ژانویه و آپدیت 12و14 ژانویه 8 june
مقصد .خونه خودم چون برای امریکا dangerous هستیم اونوقت اونایی کا هواپیما میزنن تو برج چه جوری ویزا میگیرن?
تشکر کنندگان: ریحانا ، sad_sad ، mehdiii82 ، laleht ، bahar101 ، Mahboy ، p00ya2001 ، shahin2737 ، R-AL ، satan ، rbrb-2015 ، A_A ، behjat ، afrand
(2015-01-12 ساعت 13:36)hamidrezamg نوشته:  شغل کارمند بانک دولتی سر بازی سپاه همسرم شغل ازاد دخترم پیش دانشگاهی تمکن مالی 210 و سند خونه
خيلي خيلي ازت ممونيم حميدرضا جان و واست ارزوي پيروزي و سربلندي دارم.ايشالا هرچه سريعتر كلير ميشين.
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
تشکر کنندگان: laleht ، sad_sad ، bahar101 ، r.bazargan ، R-AL ، babisondes ، َalikh
من با اينكه زبانم عالى نبود اتفاقى با افيسر انگليسى زبان مصاحبه داشتم يك خانوم جون و بسيار خوش برخورد بود .
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
تشکر کنندگان: bahar101 ، mfte.teacher ، r.bazargan ، miyu
سلام
3 روز از کارنت شدنم میگذره و نامه دوم نیومده، دقیقا 19 می که فرم اومد رو سایت پر کردم ، دوستان چند روز دیگه صبر کنم به نظرتون؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان:
(2015-01-12 ساعت 21:05)ajab1 نوشته:  سلام
3 روز از کارنت شدنم میگذره و نامه دوم نیومده، دقیقا 19 می که فرم اومد رو سایت پر کردم ، دوستان چند روز دیگه صبر کنم به نظرتون؟

احتمالا جمعه شب . ميگن بين ٢٠-١٥ ژانويه نامه ها مياد
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان:
(2015-01-12 ساعت 21:11)laleht نوشته:  

لاله جان زنگ نزدي ببيني چه خبره؟!
كيس نامبر**٣٣
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون

[/php]
تشکر کنندگان:
(2015-01-12 ساعت 21:48)mehdiii82 نوشته:  

راستش نه ميترسم Big Grin اگه قرار باشه ايندفعه هم نامم نياد ترجيح ميدم دير تر بفهمم Big Grin
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: mehdiii82
(2015-01-12 ساعت 21:50)laleht نوشته:  

راستش نه ميترسم Big Grin اگه قرار باشه ايندفعه هم نامم نياد ترجيح ميدم دير تر بفهمم Big Grin
قابل توجه دوستان منتظر
امروز یکی از دوستان که مثل شما منتظر نامه دومشه با کی سی سی تماس گرفت و جوابش رو اینطور دادن که: مراحل اداری پرونده شما تمام شده و با نامه های این سری به مصاحبه دعوت خواهید شد پس خوشحال باشید و از لحظاتتون لذت ببرید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: mehdiii82 ، miyu ، َalikh
(2015-01-12 ساعت 21:58)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-01-12 ساعت 21:50)laleht نوشته:  

قابل توجه دوستان منتظر
امروز یکی از دوستان که مثل شما منتظر نامه دومشه با کی سی سی تماس گرفت و جوابش رو اینطور دادن که: مراحل اداری پرونده شما تمام شده و با نامه های این سری به مصاحبه دعوت خواهید شد پس خوشحال باشید و از لحظاتتون لذت ببرید
شرايط اين دوست عزيز چي بوده؟!نامبرش؟!ارسال فرم؟!
كيس نامبر**٣٣

[/php]
تشکر کنندگان:
من دو ساعت پیش زنگ زدم گفت پروسس شما تموم نشده
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان: mehdiii82 ، Mahboy ، bahar101 ، miyu ، m.ghoreishi ، r.bazargan
(2015-01-12 ساعت 22:02)neda733 نوشته:  من دو ساعت پیش زنگ زدم گفت پروسس شما تموم نشده
متاسفم ندا جان!مهم نيست!مهم گرفتن ويزاست!پروسش اعصاب خورد كنه اما واقعا فقط نتيجش مهمه كه كلا به شانس بستگي داره پس ناراحت نباش!
البته قابل حدس بود!خوشبينانه بچه هايي كه اگوست پر كردن ميرن مصاحبه مارچ!!!خوشبينانه!!!البته احتمالا سرعتشون بايد بالاتر رفته باشه!
به هر صورت نگران نباش!يه ضرب ميگيري ايشالا
كيس نامبر**٣٣

[/php]
تشکر کنندگان: Mahboy ، bahar101 ، َalikh ، r.bazargan
شما چیکار کردی مهدی جان?!!!
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان:
(2015-01-12 ساعت 22:13)mehdiii82 نوشته:  
(2015-01-12 ساعت 22:02)neda733 نوشته:  من دو ساعت پیش زنگ زدم گفت پروسس شما تموم نشده
متاسفم ندا جان!مهم نيست!مهم گرفتن ويزاست!پروسش اعصاب خورد كنه اما واقعا فقط نتيجش مهمه كه كلا به شانس بستگي داره پس ناراحت نباش!
البته قابل حدس بود!خوشبينانه بچه هايي كه اگوست پر كردن ميرن مصاحبه مارچ!!!خوشبينانه!!!البته احتمالا سرعتشون بايد بالاتر رفته باشه!
به هر صورت نگران نباش!يه ضرب ميگيري ايشالا

این همه صبر کردیم یه ماه دیگه هم روش انشالله که اپریل و بعد 13 یه ضرب میگیری جبران میشه
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: HERMES7 ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان