موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
الان با kcc تماس گرفتم گفت داريم scheduling ميكنيم. طي چند هفته آينده سايت و ايميل رو چك كنين. وقتي گفت پروسس شده خوشحال شدم حالا به شك افتادم كه گفت چند هفته نكنه اين سري نباشيم!
كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روز
اولين ورود ٣٠ آگوست
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
به من گفتن پروسست تموم نشده
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
به نظرتون ماه دیگه نامم میاد?!مگه هر چی جلوتر میریم نباید روند کاراشون سریعتر بشه?!پس چرا اینقدر کشش میدن?!!!!
اعضای کیس دونفر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-13 ساعت 20:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-13 ساعت 20:35 توسط mehdiii82.)
بچه ها همين الان تماس داشتم با كي سي سي
گفتن كه مصاحبه من واسه مارچ ه و از همين امروز تا اخر اين ماه منتظر رسيدن نامه از طرفشون باشم!
اطلاع دادم كه بچه هايي كه اگوست پركردن فرماشون و اميدوار باشن!
(2015-01-13 ساعت 19:29)neda733 نوشته: به نظرتون ماه دیگه نامم میاد?!مگه هر چی جلوتر میریم نباید روند کاراشون سریعتر بشه?!پس چرا اینقدر کشش میدن?!!!!
ندامطمئن باش ماه ديگه نامت مياد!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!
[/php]
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من همين الان تماس داشتم با كي سي سي
گفتن كه مصاحبه من واسه مارچ ه و از همين امروز تا اخر اين ماه منتظر رسيدن نامه از طرفشون باشم!
اطلاع دادم كه بچه هايي كه اگوست پركردن فرماشون و اميدوار باشن!
كيس نامبر**٣٣
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
[/php]
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
خوش به حالت مهدی !انشالله ویزای یکضرب بگیری !امیدوارم این ماه نامه همه اگوستی ها بیاد ماه بعد هم سپتامبری ها!
اعضای کیس دونفر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-13 ساعت 21:12)neda733 نوشته: خوش به حالت مهدی !انشالله ویزای یکضرب بگیری !امیدوارم این ماه نامه همه اگوستی ها بیاد ماه بعد هم سپتامبری ها!
مرسي از اميدي كه ميدي!يكضرب كه نميگيريم!حالا دو ضرب سه ضرب هم اوكيه!!!
اما نگران نباش!مصاحبت واسه ابريل صد در صده!!!اصلا با مسوليت من!!!
شك نكن...
كيس نامبر**٣٣
[/php]
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
با سلامو
دو نکته را می خواستم بگم دوستان اگر اشتباه است تصحیح بفرمایند
1) من فکر می کنم این شماره هایی که در CEAC داده ای در ارتباط با آنها وجود ندارد مربوط به پر شدن ظرفیت است به این معنی که افراد بعد از انتخاب شدن در لاتری هر کدام شماره ای دارند حال مثلا اگر KCC نیاز به 5000 هزار نفر دارد که این 5000 هزار نفر در رنج 10000 شمار پراکنده هستند, به طبع یک سری از شماره ها خالی می ماند که همان شماره هایی است که می گوید داده ای در ارتباط با آنها موجود نیست.
2) همچنین شماره هایی که در جلوی آنها AT NVC می زند صرفا شماره هایی که کارنت نشده اند یا نامه دوم برای آنها نیامده نمی باشند و افرادی که در ابتدا قبول شده اند ولی فرم های خود را نفرستاند را نیز شامل می شود, حال اگر این مورد آخر نباشد وای به حال ما چون با این روند فکر نکنم تا آخر سال بیشتر از 5000 نفر را به مصاحبه دعوت نمایند
با تشکر اساتید فن لطفا پاسخ دهند
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-13 ساعت 19:17)sara mohajer نوشته: الان با kcc تماس گرفتم گفت داريم scheduling ميكنيم. طي چند هفته آينده سايت و ايميل رو چك كنين. وقتي گفت پروسس شده خوشحال شدم حالا به شك افتادم كه گفت چند هفته نكنه اين سري نباشيم!
شما صددرصد مارچ ميرين مصاحبه
كيس نامبر**٣٣
[/php]
موضوعها: 4
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-14 ساعت 00:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-14 ساعت 00:23 توسط saboteur.)
یک نکته که لازمه توضیح داده بشه :
کاربر ashkan af به علت مولتی اکانت بودن توسط ادمین کل محروم شده است و ارتباطی با موضوعات مطرح شده در این تاپیک ندارد.
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-13 ساعت 22:31)sara mohajer نوشته: (2015-01-13 ساعت 21:57)mehdiii82 نوشته: (2015-01-13 ساعت 19:17)sara mohajer نوشته: الان با kcc تماس گرفتم گفت داريم scheduling ميكنيم. طي چند هفته آينده سايت و ايميل رو چك كنين. وقتي گفت پروسس شده خوشحال شدم حالا به شك افتادم كه گفت چند هفته نكنه اين سري نباشيم!
شما صددرصد مارچ ميرين مصاحبه
ممنون آقا مهدي براي تماس مجددت
منم دیشب تماس گرفتم گفتن که در حال برنامه ریزی هستیم برا ی مصاحبه . هی می خواستم حرف تو دهنش بذارم اما نشد. اما بلاخره از زیر زبونش بیرون کشیدم که تا آخر این ماه نامه مون میاد.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم يكي يكي از اين تاپيك ميرن، مهدي ، تيچر، ماه بعد هم احتمالا رضا و ندا... اما نهضت من همچنان ادامه داره [emoji17][emoji17]
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.