کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
به نظر من نامه ها از امشب میاد!اوکی تیچر!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: bahar101 ، t_arian_n ، babisondes
استرس ها رو نیگه دارین برا بعدا.
جا برا استرش داشتن خیلی هست ; )
کیس نامبر:2015as3xx
California
تشکر کنندگان: r.bazargan ، Mahboy ، laleht ، bahar101 ، miyu ، t_arian_n
ایشالا نامه ها همه کارنتیا تا هفته دیگه این موقع اومده Smile
دوستان برا کارنتی ما هم دعا کنین Smile

{{خود را نگران آنچه می دانی یا نمی دانی نکن، نه به گذشته بیندیش نه به آینده، فقط بگذار دستان خدا هر روز، شگفتی های اکنون را برای تو بیاورند.}}
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: babak12 ، r.bazargan ، Mahboy ، afrand ، laleht ، bahar101 ، miyu ، t_arian_n ، ریحانا
سلام بچه ها
نامه دوم ها مياد حتمن نگران نباشيد!يه فردا هم صبر كنيد گرچه من انتظار داشتم امروز بياد!
بچه ها دقت كردين به هيچ وجه كسي كلير نميشه!؟اصلا به نظر نميرسه روند كلير شدن تغييري كرده باشه!
بعدشم مهمتر از همه!من اين همه اطلاعات ميدم بتون هي هزينه ميكنم زنگ ميزنم امريكا خبر دسته اول ميدم رتبه هام چرا كمه؟!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
تشکر کنندگان: rasoul3711 ، bahar101 ، nilgoon1982 ، t_arian_n ، rima4499
(2015-01-14 ساعت 19:10)neda733 نوشته:  بهتره توی پیغامها حتما کلمه نامه باشه وگرنه بهداد پاکشون میکنه!

سلام
نامه لطفا بیا.Big Grin
من رتبه می خوام. Big Grin
نامه
نامه
انتظار
انتظار
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: t_arian_n
احتمالا یکدفعه خیلی ها کلیر میشن!نامه دوم بیاد کلیر پیشکش!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: mehdiii82 ، vahid1432 ، bahar101 ، t_arian_n
(2015-01-14 ساعت 20:33)neda733 نوشته:  احتمالا یکدفعه خیلی ها کلیر میشن!نامه دوم بیاد کلیر پیشکش!
===========
اگه این هفته بخواد براتون نامه بیاد احتمال پنجشنبه خیلی زیاده . یک شب جمعه خسته از چک کردنهای مکرر سایت برای نامه دوم زدم رفتم مهمونی . انقدر مهمونی بهم خوش گذشت که واقعا انتظار از سرم پرید وقتی برگشتم نامه شیرین دعوت به مصاحبه تو سایت بود . به امید اینکه به زودی همتون این حس رو تجربه کنید و به مصاحبه دعوت بشید. خوش بگذرونید و سایت رو برای مدتی رها کنید.
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
تشکر کنندگان: Iaccept ، laleht ، m.ghoreishi ، bahar101 ، miyu ، nilgoon1982 ، t_arian_n ، aidaz
سلام دوستان
ما امروز مصاحبه داشتيم، ولي با اينكه هم معاف كفالت و هم فاقد شغل دولتي بودم، متاسفانه كليرنس خورديم. كمي دور از انتظار بود ولي شد ديگه! امروز از جمع ايرانيها، يك كيس دو نفره (زن و شوهر)، يك كيس يك نفره (آقا) و سه نفر از يك كيس خانوادگي چهارنفره (مادر و دو فرزند دختر) يكضرب گرفتن و الباقي كليرنس خوردن.
آرزو ميكنم همه دوستان كليرنس خورده زودتر كلير بشن و ساير عزيزان كه هنوز مصاحبه نرفتند نيز يكضرب بگيرن.
به اميد ديدن همه دوستان در امريكا Shy
پيروز باشيد
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
تشکر کنندگان: HERMES7 ، satan ، mehdiii82 ، m.ghoreishi ، farrokh1675 ، behjat ، bahar101 ، miyu ، sad_sad ، laleht ، MJAVADIAN ، omid man ، t_arian_n ، aidaz ، َalikh ، rezasadeghi ، Mahboy ، babisondes ، styvan
بچه ها از امروز دیگه ایشالا پروسه دریافت نامه های دوم شروع میشه. امیدوارم این سری همه نامه دوم شون بیاد و همه ی نامه دومی های این سری یه ضرب بگیرن.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: laleht ، miyu ، t_arian_n ، aidaz ، farrokh1675 ، rbrb-2015
(2015-01-14 ساعت 19:04)mfte.teacher نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 19:02)lotttery2015 نوشته:  اصن یه دقیقه صبر کن ببینم من چرا رتبم کمه؟ دوستان رو که نگاه میکنم ماشاالله رتبه ها زیاااااااااد . چرا کسی رتبه بهم نمیده؟
بفرما دوست من برو حال شو ببر

ممنون از شما و بقیه دوستان که بنده رو خجالت دادن . حالا راضی به زحمت نبودیم
Clear Smile- Interview : March
تشکر کنندگان:
یه سوال. مثلا ممکنه امشب نامه سریا بیاد بعد فردا نامه یه سری دیگه . یا همه تو یه روز میاد؟!
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر Smile
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینه‌ها: خیلی !!!

تشکر کنندگان:
(2015-01-15 ساعت 14:58)aidaz نوشته:  یه سوال. مثلا ممکنه امشب نامه سریا بیاد بعد فردا نامه یه سری دیگه . یا همه تو یه روز میاد؟!
درهمه دوست من
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان:
یعنی امشب نامه ها میاااد؟؟؟؟
بعد از کلی انتظاااااارررررر
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: aidaz ، mfte.teacher ، t_arian_n
(2015-01-15 ساعت 11:59)rezasadeghi نوشته:  مدیران عزیز من خودم 2 ساعت دیگه این پست رو پاک میکنم !!
جا داره یه ارزوی موفقیت واسه "تیم ملی" بکنیم !!!
واسه عوض شدن حال و هوا و در اومدن از نگرانی بریم فوتبال ببینیم که ایشالا میبریم و نامه دوم دوستان هم تو این چند روز میاد !!!!

-->به امید برد تیم ملی و ویزای یکضرب <--

دیدی پاک نکردی!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: aidaz ، bahar101 ، Mahboy ، laleht ، rezasadeghi ، َalikh ، ریحانا ، t_arian_n ، rbrb-2015 ، nilgoon1982
(2015-01-15 ساعت 16:53)behdadK نوشته:  
(2015-01-15 ساعت 11:59)rezasadeghi نوشته:  مدیران عزیز من خودم 2 ساعت دیگه این پست رو پاک میکنم !!
جا داره یه ارزوی موفقیت واسه "تیم ملی" بکنیم !!!
واسه عوض شدن حال و هوا و در اومدن از نگرانی بریم فوتبال ببینیم که ایشالا میبریم و نامه دوم دوستان هم تو این چند روز میاد !!!!

-->به امید برد تیم ملی و ویزای یکضرب <--

دیدی پاک نکردی!
با سلام به نظر من برای اینکه حال و هوا تغییر کنه و استرس ها کم بشه اگه مناسبتی مثل مسابقه فوتبال باشه میشه برا یک یا دو روز پست ها رو نگه داشت و بعد پاک کرد با تبریک به مناسبت پیروزی فوتبال ایران بر قطرو پیروزی دوستان مهاجر سرایی بر هفت خوان لاتاری و ورود به آمریکا شاد باشید
کیس نامبر **35 - دیدن قبولی 1می - پر کردن فرم 23می -سفارت آنکارا -تعداد یک نفر-کارنتی 9دسامبر-
نامه دوم 12دسامبر - مصاحبه 10 فوریه (یکضرب گرفتم)-گرفتن پاسپورت باویزا 13فوریه-پرواز 14فوریه از آنکارا به USAـوارد شدن به خاک آمریکا 15فوریه
تشکر کنندگان: laleht ، t_arian_n ، m.ghoreishi ، A_A ، bahar101 ، nilgoon1982

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان