کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-01-15 ساعت 15:03)mfte.teacher نوشته:  
(2015-01-15 ساعت 14:58)aidaz نوشته:  یه سوال. مثلا ممکنه امشب نامه سریا بیاد بعد فردا نامه یه سری دیگه . یا همه تو یه روز میاد؟!
درهمه دوست من
درشت ها رو سوا نکن دوست من، هر چی بود میریزن کله همه اعلام میکنن، حالا شما بذار اعلام کنن ایشالا همه با هم، ما که آرزومون هست همه در یه روز بریم سفارت آمریکا ولی متاسفانه جامون نمیشه همگی!
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان: Mahboy ، farrokh1675 ، t_arian_n ، bahar101
(2015-01-15 ساعت 16:53)behdadK نوشته:  
(2015-01-15 ساعت 11:59)rezasadeghi نوشته:  مدیران عزیز من خودم 2 ساعت دیگه این پست رو پاک میکنم !!
جا داره یه ارزوی موفقیت واسه "تیم ملی" بکنیم !!!
واسه عوض شدن حال و هوا و در اومدن از نگرانی بریم فوتبال ببینیم که ایشالا میبریم و نامه دوم دوستان هم تو این چند روز میاد !!!!

-->به امید برد تیم ملی و ویزای یکضرب <--

دیدی پاک نکردی!
خوشحالیم که ایران برد Big GrinBig Grin
پستش هم پاک شد بهداد جون Big Grin

--> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: behdadK ، babak12 ، farrokh1675 ، t_arian_n ، m.ghoreishi ، A_A ، bahar101
کسی می دونه چه ساعتی شروع می کنن به ارسال نامه ها؟؟
ایمیل هم میاد؟
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: bahar101
معلوم نیس. شاید اصلا فردا بیاد.ولی من که از الان هی دارم چک می کنم Big Grin
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر Smile
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینه‌ها: خیلی !!!

تشکر کنندگان: vahid1432 ، miyu ، mfte.teacher ، t_arian_n ، bahar101
به نظر من ساعت 11 به بعده تازه میتونید از سایت cs...... i همین الان چک کنید شاید زودتر معلوم بشه
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان:
(2015-01-14 ساعت 20:10)Iaccept نوشته:  ایشالا نامه ها همه کارنتیا تا هفته دیگه این موقع اومده Smile
دوستان برا کارنتی ما هم دعا کنین Smile

{{خود را نگران آنچه می دانی یا نمی دانی نکن، نه به گذشته بیندیش نه به آینده، فقط بگذار دستان خدا هر روز، شگفتی های اکنون را برای تو بیاورند.}}

سلام دوست عزیز تااونجایی که یادم میاد در یک پستی نوشته بودید نمیخواهید زیاد اینجا بیایید. می بینید این خاصیت مهاجرسراست آدم دو روز چک نمیکنه فکر میکنه نه تنها کارنت شده نامه دومش اومده و بیخبر مونده . تازه حلاوت این لاتاری را هر روز می چشی.Smile امیدوارم زودتر کارنت و به فروم بهتری منتقل بشید ما که فعلا همین جا جامونه.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: Mahboy ، t_arian_n ، bahar101
(2015-01-15 ساعت 20:05)omid man نوشته:  به نظر من ساعت 11 به بعده تازه میتونید از سایت cs...... i همین الان چک کنید شاید زودتر معلوم بشه

یازده که خیلی دیره اما هشت منطقی هستش چون 12:30 به وقت اوناست
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: m.ghoreishi
(2015-01-15 ساعت 16:34)vahid1432 نوشته:  یعنی امشب نامه ها میاااد؟؟؟؟
بعد از کلی انتظاااااارررررر
ایشالا از امشب دیگه باید بیاد
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: vahid1432 ، t_arian_n ، m.ghoreishi ، bahar101
این همه واسه کارنت شدن صبر کردم. نمیدونم این نامه دوم چرا انقدر به نظرم داره طول میکشه [emoji51]
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر Smile
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینه‌ها: خیلی !!!

تشکر کنندگان: A_A ، bahar101
به نظر نمیاد امشب کاسب باشیم Sad
❶کیس نامبر : 2015AS17XX
❷تعداد افراد کیس : 3 نفر (برنده اصلی: مادرم)
❸کارنت شدن : 12 آگوست (21 مرداد)
❹ارسال فرم 260 : 14 آگوست (23 مرداد)
❺دریافت نامه دوم : 23 ژانویه (3 بهمن)
❻تاریخ مصاحبه : 4 مارچ (13 اسفند)
❼سفارت : آنکارا
❽مادرم و خواهرم: یکضرب
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه
تشکر کنندگان: vahid1432 ، t_arian_n ، bahar101
(2015-01-15 ساعت 21:21)A L I R E Z A 67 نوشته:  به نظر نمیاد امشب کاسب باشیم Sad

منم همین فکرو میکنمSad
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
امشب نیاد میره تا هفته بعد که تاریخ های 22 است اینطور نیست
؟
[color=#00BFFF][b]
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
لیورپول نیویورک
(2015-01-15 ساعت 21:04)aidaz نوشته:  این همه واسه کارنت شدن صبر کردم. نمیدونم این نامه دوم چرا انقدر به نظرم داره طول میکشه [emoji51]

بازم مال شما خوبه که تو ماه اول کارنت میاد کیس ما را باش که 5 ماهه که کارنته و هنوزم این ماه استند بای باید باشم
Tongue
[color=#00BFFF][b]
Tongue
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: aidaz
(2015-01-15 ساعت 20:05)omid man نوشته:  به نظر من ساعت 11 به بعده تازه میتونید از سایت cs...... i همین الان چک کنید شاید زودتر معلوم بشه

آدرس اين سايتي كه گفتين رو ميتونيد بصورت كامل بزاريد
(من متوجه نشدم كدوم سايت رو ميگين)
C.N:2015XXXX4XXX  //  ارسال فرم:9 جون  //  کارنت:9 ژانویه  //  نامه دوم:23 ژانویه  //  مصاحبه:هفته سوم مارچ  // دریافت ویزا:روز بعد مصاحبه // ورود به آمریکا: 14 June // ساکن Metro D.C Area
تشکر کنندگان:
(2015-01-15 ساعت 22:33)t_arian_n نوشته:  

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/D...spx?App=IV
اینم لینکش فقط شماره کیس رو وارد کن جواب میده

(2015-01-15 ساعت 22:33)t_arian_n نوشته:  

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/D...spx?App=IV
اینم لینکش فقط شماره کیس رو وارد کن جواب میده
[color=#00BFFF][b]
Tongue
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: t_arian_n ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان