کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-01-16 ساعت 19:23)matrix84 نوشته:  عایا ایمیل میاد قبل نامه دوم ؟
متن این ایمیله مهمه ؟
دوستان من یادم نمیاد چه ایمیلی و ثبت کردم . چجوری میشه بفهمم کدوم ایمیل و دادم ؟

اينجا ميتونيد شماره كيس بزنيد فرمتون رو ببينيدhttps://ceac.state.gov/IV/Login.aspx
شماره کیس:2015AS4XXX ، کنسولگری:آنکارا بعد ابوظبي، افراد کیس: 2،کارنت شدن: ژانویه ، مصاحبه:Coolمارچ، دریافت ویزا:برنده اصلي خودم يه ضرب ، شوهرAp?, اپديت ٢٤ جون ، ١جولاي ، ٢جولاي كلير همسر?
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، matrix84 ، t_arian_n
من الان با کی سی سی صحبت کردم گفت از دو هفته دیگه سایت رو چک کن گفت پروسست تموم نشده ولی تا دو هفته دیگه تمومه و صد درصد فوریه نامتو میگیری حتی زودتر هم ممکنه!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، َalikh ، sad_sad ، vahid1432 ، m.ghoreishi ، r.bazargan ، rz59 ، t_arian_n
دقیقا چی میگید به kcc
یه متن بگید براشون ایمیل بزنیم ... ما هم یه جوابی بگیریم . . . Wink
شماره کیس: 2015AS00001xxx || تاریخ رویت قبولی: May || کنسولگری: Ankara - تغییر کرد به ابوظبی || تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر || ارسال فرمهای سری اول: Sep || کارنت شدن کیس: Tongue || دریافت نامه دوم : Feb 24 || مصاحبه: april || دریافت کلیرنس: Rolleyes
تشکر کنندگان:
دوستان آماده باشید تا جن ساعت دیگه این پیج منفجر میشه. رتبه بنده تو این بین فراموش نشه. به امید نامه دوم همه منتظران اونم همین امشب
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان:
(2015-01-16 ساعت 19:35)neda733 نوشته:  من الان با کی سی سی صحبت کردم گفت از دو هفته دیگه سایت رو چک کن گفت پروسست تموم نشده ولی تا دو هفته دیگه تمومه و صد درصد فوریه نامتو میگیری حتی زودتر هم ممکنه!

ندا جان مگه ماهی یه بار نامه ها نمیاد؟
الان وقت این ماه هست و دو هفته دیگه نامه های بعدی؟
البته اگه اینجور باشه که خیلی خوبه. بررسی فرم ها رو زودتر انجام میدن Smile
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2015-01-16 ساعت 20:06)mfte.teacher نوشته:  دوستان آماده باشید تا جن ساعت دیگه این پیج منفجر میشه. رتبه بنده تو این بین فراموش نشه. به امید نامه دوم همه منتظران اونم همین امشب

10 ساعت دیگه هم نمیاد، عصابمون رو ریخته بهم
امسال همه کار هاشون کند هست
حال آدم بهم میخوره
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان:
(2015-01-16 ساعت 19:27)mfte.teacher نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 18:54)morida نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 18:43)2015reza نوشته:  با اين جوابي كه به بازرگان دادن، خيلي هنر كنند، تا ١٥ آگوست رو مي فرستند.

خب اگه بخوان تا ۱۵ آگوست رو بفرستن ماله من قطعا نمیاد ولی من چند روز‌پیش زنگ‌زدم کی‌سی‌سی گفتن بررسی فرمم‌تموم شده و داریم برای مصاحبه برنامه ریزی‌میکنیم..پیش اومده کسی پروسس فرمش تموم بشه ولی نامش نیاد؟
منم حالا به تاسی از آقای بازرگان تماس گرفتم این بار دیگه کاملا بدون شیله و پیله گفت که این ماه نامه مصاحبت میرسه. تو این دو هفته نامت میرسه. خانم در مورد حرفای شمام بگم که پایان بررسی پرونده به معنی دریافت نامه دوم و شروع برنامه ریزی برای تاریخ مصاحبه هستش. منم 4 آگست فرستادم و 7 نوامبر آنلاک داستم در غیر اینصورت همون واسه فوریه می رفتم مصاحبه.
آقا جان شما هم دیر فرستادی هم آنلاک کردی اونوقت بهت گفته کارت تموم هست، اونوقت من که دقیقا همون شب 19 می که اومد رو سایت فرم رو پر کردم هنوز نامه نیومده ، عجب روزگاریه
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان:
(2015-01-16 ساعت 20:06)matrix84 نوشته:  دقیقا چی میگید به kcc
چیز خاصی نمی گیم فقط می پرسیم این سری نامه هامون میاد یاد نه ؟Big Grin
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر

تشکر کنندگان: matrix84 ، t_arian_n
من پرسیدم پروسس من تموم شده?گفت نه هنوز اماتا دو هفته دیگه تمومه و مصاحبتون مشخص میشه!ولی ۱۰۰ در صد نامت فوریه میاد یا زودتر!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان:
(2015-01-16 ساعت 19:30)elmira behdad نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 19:23)matrix84 نوشته:  عایا ایمیل میاد قبل نامه دوم ؟
متن این ایمیله مهمه ؟
دوستان من یادم نمیاد چه ایمیلی و ثبت کردم . چجوری میشه بفهمم کدوم ایمیل و دادم ؟

اينجا ميتونيد شماره كيس بزنيد فرمتون رو ببينيدhttps://ceac.state.gov/IV/Login.aspx

سلام اقا شماره کیسو میزنی صفحه باز میشه تاریخ میخواد میشه راهنمایی کنین
شماره کیس4xxx.تعدادنفرات2نفر.سفارت از انکارا به ابوضبی.تاریخ مصاحبه 12 مارچ. چک.اخرین اخرین ابدیت 7جولای وضعیت ایشود
تشکر کنندگان:
(2015-01-16 ساعت 20:37)mfte.teacher نوشته:  

عاقا من زنگ زدم . خانومه برداشت سوال کردم بعد شماره کیس و پرسید گفتم . بعدش یه سوال کرد دیگه نفهمیدم چی گفت . دوبار هم تکرار کرد متوجه نشدم قطع کردم.
خیر سرم با این انگلیسی صحبت کردنم میخوام برم آمریکا SadSadSad
شماره کیس: 2015AS00001xxx || تاریخ رویت قبولی: May || کنسولگری: Ankara - تغییر کرد به ابوظبی || تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر || ارسال فرمهای سری اول: Sep || کارنت شدن کیس: Tongue || دریافت نامه دوم : Feb 24 || مصاحبه: april || دریافت کلیرنس: Rolleyes
تشکر کنندگان: nilgoon1982
(2015-01-16 ساعت 21:06)matrix84 نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 20:37)mfte.teacher نوشته:  

عاقا من زنگ زدم . خانومه برداشت سوال کردم بعد شماره کیس و پرسید گفتم . بعدش یه سوال کرد دیگه نفهمیدم چی گفت . دوبار هم تکرار کرد متوجه نشدم قطع کردم.
خیر سرم با این انگلیسی صحبت کردنم میخوام برم آمریکا SadSadSad
عزیزم همیشه هر چی رو متوجه نشدی بگو
pls explain more about your question, I can't underestand
شما نیتیو نیستی پس توقع بیجا از خودت نداشته باش و اون ها هم این و درک میکنن پس بهتر هست مثل خودشون باهاشون صادقانه رفتار کرد
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
تشکر کنندگان: HERMES7 ، t_arian_n ، nilgoon1982
(2015-01-16 ساعت 19:35)neda733 نوشته:  من الان با کی سی سی صحبت کردم گفت از دو هفته دیگه سایت رو چک کن گفت پروسست تموم نشده ولی تا دو هفته دیگه تمومه و صد درصد فوریه نامتو میگیری حتی زودتر هم ممکنه!

خبر خيلي خوبيه پس من هم كه ١٩ سپتامبر فرم را فرستادم مي تونم اميدوار باشم كه ماه بعد دعوت به مصاحبه ميشم.
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: bahar101 ، r.bazargan
(2015-01-16 ساعت 21:21)rz59 نوشته:  

خبر خيلي خوبيه پس من هم كه ١٩ سپتامبر فرم را فرستادم مي تونم اميدوار باشم كه ماه بعد دعوت به مصاحبه ميشم.

به به خیلی خوب شد فهمیدم که ماه بعد این شب بیداری ها تموم میشه ممنون از خبرت انشالله یک ضرب نصیبت کنه
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: bahar101 ، r.bazargan
(2015-01-16 ساعت 20:24)ajab1 نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 19:27)mfte.teacher نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 18:54)morida نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 18:43)2015reza نوشته:  با اين جوابي كه به بازرگان دادن، خيلي هنر كنند، تا ١٥ آگوست رو مي فرستند.

خب اگه بخوان تا ۱۵ آگوست رو بفرستن ماله من قطعا نمیاد ولی من چند روز‌پیش زنگ‌زدم کی‌سی‌سی گفتن بررسی فرمم‌تموم شده و داریم برای مصاحبه برنامه ریزی‌میکنیم..پیش اومده کسی پروسس فرمش تموم بشه ولی نامش نیاد؟
منم حالا به تاسی از آقای بازرگان تماس گرفتم این بار دیگه کاملا بدون شیله و پیله گفت که این ماه نامه مصاحبت میرسه. تو این دو هفته نامت میرسه. خانم در مورد حرفای شمام بگم که پایان بررسی پرونده به معنی دریافت نامه دوم و شروع برنامه ریزی برای تاریخ مصاحبه هستش. منم 4 آگست فرستادم و 7 نوامبر آنلاک داستم در غیر اینصورت همون واسه فوریه می رفتم مصاحبه.
آقا جان شما هم دیر فرستادی هم آنلاک کردی اونوقت بهت گفته کارت تموم هست، اونوقت من که دقیقا همون شب 19 می که اومد رو سایت فرم رو پر کردم هنوز نامه نیومده ، عجب روزگاریه
متاسفم آقا برای وضعیتی که براتون پیش اومده اما باور کنین تقصیر من نیست Big Grinبرای اطمینان سه بار هم این جواب رو به من دادن که بررسی پروندتون تموم شده.

تشکر کنندگان: bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان