کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
پس چرا این نامه ها نمیاد؟؟؟؟
کسی میدونه امشب میاد یا نه؟ ماه های قبل چه ساعتی میومد؟؟؟
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: aghamilad
(2015-01-16 ساعت 21:38)vahid1432 نوشته:  پس چرا این نامه ها نمیاد؟؟؟؟
دوست عزیز اگر قرار باشد بیاید تا ساعت 10 میاد پس کمی صبور باشید بهتر است تا اینکه هر 2 3 ساعت پست بگذارید که کی میاد و چرا نمیاد و به دیگران استرس وارد کنید و هی تعداد صفحات را زیاد کنید با توجه به این که امضا شما عمودی هست لطفا ان را نیز افقی کنید
با سپاس و پوزش
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان: HERMES7 ، miyu ، t_arian_n ، vahid1432 ، Mahboy ، farrokh1675
(2015-01-16 ساعت 21:38)vahid1432 نوشته:  پس چرا این نامه ها نمیاد؟؟؟؟
واسه هر شب از 8 شب تا 12 وقت دارن. چه عجله ای خوب این طوری هیجانشم بیشتره.Wink
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: vahid1432 ، farrokh1675
همه در حسرت یک پروازند

من به پرواز نمی اندیشم

به تو می اندیشم

تو که زیباتر از اندیشه یک پروازی

به افتخار همه عاشق های دنیا این پست رو زدم ، شما هم بفرستید برای همسرتون و یا عشقتون

یکم حالمون عوض بشه
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان: mehdi1989 ، bahar101 ، t_arian_n ، farrokh1675
(2015-01-16 ساعت 20:59)rasoul3711 نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 19:30)elmira behdad نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 19:23)matrix84 نوشته:  عایا ایمیل میاد قبل نامه دوم ؟
متن این ایمیله مهمه ؟
دوستان من یادم نمیاد چه ایمیلی و ثبت کردم . چجوری میشه بفهمم کدوم ایمیل و دادم ؟

اينجا ميتونيد شماره كيس بزنيد فرمتون رو ببينيدhttps://ceac.state.gov/IV/Login.aspx

سلام اقا شماره کیسو میزنی صفحه باز میشه تاریخ میخواد میشه راهنمایی کنین

اون قسمت تاريخ تولدتون رو بايد بزنيد
شماره کیس:2015AS4XXX ، کنسولگری:آنکارا بعد ابوظبي، افراد کیس: 2،کارنت شدن: ژانویه ، مصاحبه:Coolمارچ، دریافت ویزا:برنده اصلي خودم يه ضرب ، شوهرAp?, اپديت ٢٤ جون ، ١جولاي ، ٢جولاي كلير همسر?
تشکر کنندگان: r.bazargan ، bahar101
دوستان عزيز بگيرين راحت بخوابين ، مثل اينكه نامه هفته ديگه مياد Smile خودتونو اذيت نكنين
شماره کیس: 2015AS25XX تاریخ رویت قبولی: 03/MAY/2014 کنسولگری: ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس: 2 ارسال فرمهای سری اول: 10/SEP/2015
کارنت شدن کیس: NOV/2014 نامه دوم: 23/FEB/2015 مصاحبه: 23/APRIL/2015 دریافت کلیرنس:من (برندهٔ اصلی‌)یک ضرب <> همسرم مراحل اداری
اپديت : 29APRIL - 30APRIL
اضافه شدن فرزند به کیس : 1SEP یک ضرب
لاتاری فقط یه شانسه هیچ تضمینی در گرفتن ویزا نیست : همسر عزیزم گرفت ويزا رو Smile
تشکر کنندگان: r.bazargan
بچه ها این خبر بده یا خوبه ؟
ویزای اختصاص داده شده به حوزه ها
اسیا 8028
افریقا 20212
اروپا19525
بقیه مال حوزه های دیگس
من که میگم خوبه
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: نیلان ، t_arian_n
(2015-01-17 ساعت 07:18)omid man نوشته:  بچه ها این خبر بده یا خوبه ؟
اسیا 8028
افریقا 20212
اروپا19525
بقیه مال حوزه های دیگس
من که میگم خوبه

ببخشید این معنیش چیه؟ یعنی این ویزاها صادر شده تا الان؟
منبعش رو هم اگه ممکنه بگید
مرسی
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان:
دوستان يه سوال! از بين دوستاني كه اخيرا در يكي دو ماه اخير كارنت شدن بوده كسي كه فرمشو جولاي فرستاده باشه و نامه دومش رو هنوز دريافت نكرده باشه؟ ميخوام ببينم بعد كارنت شدن باز ممكنه بنده هم مثل بقيه هول نامه دوم رو بزنم كي مياد كي نمياد؟

CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
تشکر کنندگان:
اسیا 8028
افریقا 20212
اروپا19525
بقیه مال حوزه های دیگس
من که میگم خوبه
به به
پس ويزاها تمام شد به سلامتي!!!
دستتون درد نكنه با اين امارتون!كلي خبر خوبي بود!!!
اقا از كجا ميارين اين امارو؟!اين امار مربوط به سالهاي قبل هست!!!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!

[/php]
تشکر کنندگان: َalikh ، farrokh1675 ، t_arian_n ، omid man
(2015-01-17 ساعت 10:17)yekta2015 نوشته:  دوستان يه سوال! از بين دوستاني كه اخيرا در يكي دو ماه اخير كارنت شدن بوده كسي كه فرمشو جولاي فرستاده باشه و نامه دومش رو هنوز دريافت نكرده باشه؟ ميخوام ببينم بعد كارنت شدن باز ممكنه بنده هم مثل بقيه هول نامه دوم رو بزنم كي مياد كي نمياد؟

عزیزم من 19 می که فرم اومد رو سایت پر کردم همون شب و یه هفته پیش کارنت شدم و هنوزم نامه دومم نیومده ، اصلا معلوم نیست چه کار دارن میکنن امسال
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، t_arian_n
من تو این سایت چک میکنم برای نامه دومم آیا درست هست؟؟؟ نکنه من دارم اشتباهی هی سایت رو چک میکنم
https://www.dvlottery.state.gov
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
تشکر کنندگان:
دوشنبه مارتين لوتركينگ دى هست و تعطيل رسمى بنابراين از سه شنبه شب دوباره منتظر باشين و با خيال راحت بچرخين تا سه شنبه شب و الكى انتظار نكشين

(2015-01-17 ساعت 10:43)ajab1 نوشته:  من تو این سایت چک میکنم برای نامه دومم آیا درست هست؟؟؟ نکنه من دارم اشتباهی هی سایت رو چک میکنم
https://www.dvlottery.state.gov

كاملا درسته ديگه خودتون رو خسته نكنين تا سه شنبه شب
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: behdadK ، vahid1432 ، HERMES7 ، farrokh1675 ، ajab1 ، mfte.teacher ، satan ، r.bazargan ، bahar101 ، miyu ، t_arian_n
(2015-01-17 ساعت 10:39)ajab1 نوشته:  
(2015-01-17 ساعت 10:17)yekta2015 نوشته:  دوستان يه سوال! از بين دوستاني كه اخيرا در يكي دو ماه اخير كارنت شدن بوده كسي كه فرمشو جولاي فرستاده باشه و نامه دومش رو هنوز دريافت نكرده باشه؟ ميخوام ببينم بعد كارنت شدن باز ممكنه بنده هم مثل بقيه هول نامه دوم رو بزنم كي مياد كي نمياد؟

عزیزم من 19 می که فرم اومد رو سایت پر کردم همون شب و یه هفته پیش کارنت شدم و هنوزم نامه دومم نیومده ، اصلا معلوم نیست چه کار دارن میکنن امسال
انشاءالله همه يكضرب ميگيرين
قدر صبر بايد
سپيده دم نزديك است
اومدن نامه دوم يعني رفتن از اين تايپك يه يه تايپك ديگه
تازه شروع ميشه
شاد باشين

2015as34XX
4 نفر
آنكارا
رؤيت 8مي
ارسال فرمها22آگوست
كارنت 11 دسامبر
نامه دوم : مياد منتظرم
كليرنس : انشاءالله نميشيم
مقصد : آتلانتا جورجيا
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان:
اسیا 8028
افریقا 20212
اروپا19525
بقیه مال حوزه های دیگس
من که میگم خوبه

دوستان‌ممنون مبشم این آماری که ایشون دادن وتحلیل کنین این الان به چه معناست؟؟ دقیقا؟؟
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)Shy
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان