کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
سلام.نامه دوم ما هم اومد.ما آنکارا رو انتخاب کرده بودیم و در تکمیل فرم260 هم تغییر در مکان مصاحبه نداده بودیم.اما در نامه دوم محل مصاحبه ابوظبی تعیین شده.ممکنه خطای سیستمی باشه؟ آیا این قضیه تو سال های اخیر سابقه داشته؟
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
تشکر کنندگان: farrokh1675 ، t_arian_n ، hu24505 ، alinima ، soruosh
آقا ما باید از دو هفته قبل مدارک رو بفرستیم؟ یا زودتر هم میتونیم؟
چرا اخه عوض شد؟؟
من زده بودم ارمنستان که این دردسرا رو نخوایم داشته باشیم. چه وضعشه آخه؟؟؟
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: farrokh1675
آقا نامه دوم من هم اومد
سفارت زده بودم آنکارا ولی خودشون عوض کردن و زدن ابوظبی الان!!!! نمیدونم چرا همینطوری عوض کردن برای خودشون
دوستان ابوظبی به نظرتون خوبه؟؟؟؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان: farrokh1675 ، m.ghoreishi ، hu24505 ، alinima ، soruosh
(2015-01-23 ساعت 19:42)rima4499 نوشته:  ماله ما هم اومد هفته اخر مارچ سفارت از انکارا به ابو ظبی تغییر کرد داریم از استرس میمیریم

نگران نباش دوست من تاپیکهای مربوطه مطالعه کنید و هر سئوالی بود می تونید مطرح کنید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: farrokh1675 ، m.ghoreishi ، vahid1432 ، rima4499 ، alinima
(2015-01-23 ساعت 19:38)Aghaman نوشته:  
(2015-01-23 ساعت 19:12)رضا2015 نوشته:  خوب ظاهرا ما هنوز اندر خم نامه دوم هستیم! با ارسال 18 جون و ادیت کذایی 2 سپتامبر!
امیدوارم با یه ضربی مسولین جبران کنن! Big Grin

اي بابا ، چقدر در حق شما ظلم میشه
منم آرزو میکنم با یه ویزای یه ضرب جبران بشه
رضا طوری نیست دیر اید درست اید مال منم 3 سپتامبره Big Grin

(2015-01-23 ساعت 19:38)Aghaman نوشته:  
(2015-01-23 ساعت 19:12)رضا2015 نوشته:  خوب ظاهرا ما هنوز اندر خم نامه دوم هستیم! با ارسال 18 جون و ادیت کذایی 2 سپتامبر!

اي بابا ، چقدر در حق شما ظلم میشه
منم آرزو میکنم با یه ویزای یه ضرب جبران بشه
رضا طوری نیست دیر اید درست اید مال منم 3 سپتامبره Big Grin

معلومه که این روم هم از فردا شب سوت و کوره سه چهار نفر بیشتر نموندن رضا ،من،ندا
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: farrokh1675
آقا خداوکیلی استرسی که الان گرفتم به خاطر این تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی خیلی عجیب هست

دوستان میشه لینکی که بتونم در مورد افرادی که مصاحبه امارات بودن بهم بدین؟ و همینطور سفرنامه ها مربوط به ابوظبی اگر بدین واقعا ممنونتون میشم

یه دنیا ممنون
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
بالاخره نامه ما هم امد هفته دوم مارچ اما ایمیلی دریافت نکردم. سفارت هم تغییر نکرده .
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: rz59 ، farrokh1675 ، m.ghoreishi ، miyu ، hu24505 ، alinima ، 2015reza
(2015-01-23 ساعت 20:03)ajab1 نوشته:  آقا خداوکیلی استرسی که الان گرفتم به خاطر این تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی خیلی عجیب هست

دوستان میشه لینکی که بتونم در مورد افرادی که مصاحبه امارات بودن بهم بدین؟ و همینطور سفرنامه ها مربوط به ابوظبی اگر بدین واقعا ممنونتون میشم

یه دنیا ممنون

ما هم سفارتمون از انکارا به ابوظبی تغییر کرده هیچ اطلاعی هم از اونجا ندارم ولی یکی از دوستام برادرشم قرار بره ابوظبی میگه از انکارا راحت تره
تشکر کنندگان: soruosh
(2015-01-23 ساعت 20:06)satan نوشته:  سلام دوستان
بالاخره نامه ما هم امد هفته دوم مارچ اما ایمیلی دریافت نکردم. سفارت هم تغییر نکرده .

دوست عزیز تبریک ، میشه بفرمایید دقیقا چندم آگوست فرم را فرستادید؟
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: satan
بچه ها یعنی امشب دیگه نامه نمیاد یکدفعه برای همه اومده یا شاید تا چند ساعت بعد بازم بیاد برای بعضی ها؟
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان:
(2015-01-23 ساعت 20:10)rz59 نوشته:  
(2015-01-23 ساعت 20:06)satan نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز تبریک ، میشه بفرمایید دقیقا چندم آگوست فرم را فرستادید؟
ممنون
فکر کنم هفته آخر آگوست بود
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: rz59 ، hu24505
تغییر محل مصاحبه بعضی از دوستان به خاطر حجم و ترافیکی کاری بالایی هست که در اون سفارت وجود داره که این ترافیک کاری به سایر سفارتهای دیگه منتقل می کنن
پس با خونسردی کامل شروع به تکمیل کردن واکسنها و سایر مدارک لازم کنید
سفرنامها مربوطه حتما مطالعه بفرمایید
دوستان عزیز اصلا جای هیچ نگرانی و استرسی وجود نداره راحت تر از اونی که شما فکرشو می کنید
هر سئوالی هست در تاپیک مربوطه مطرح کنید من و سایر دوستان پاسخگو هستیم
برای همتون ارزوی موفقیت و گرفتن ویزا یکضرب دارم
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: rz59 ، hilda60 ، m.ghoreishi ، afrand ، vahid1432 ، satan ، miyu ، Aghaman ، Alex 2014 ، hu24505 ، laleht ، varchandi ، alinima ، َalikh ، farrokh1675 ، areb1356 ، aghamilad ، soruosh
(2015-01-23 ساعت 19:46)vahid1432 نوشته:  آقا ما باید از دو هفته قبل مدارک رو بفرستیم؟ یا زودتر هم میتونیم؟
چرا اخه عوض شد؟؟

بهترین شرایط اینه که شما باید 15 روز قبل مصاحبه مدارکتون به سفارت رسیده باشه

یعنی حدودا 20 روز قبل مصاحبه بفرستی
من آنکارا رو انتخاب کرده بودم خیلی روش مطالعه کرده بودم
حیف که تغییر دادن به ایروان
بنظرم برای ماه مارچ سفارت آنکارا خیلی شلوغ بوده که سفارت ها رو تغییر دادن
C.N:2015XXXX4XXX  //  ارسال فرم:9 جون  //  کارنت:9 ژانویه  //  نامه دوم:23 ژانویه  //  مصاحبه:هفته سوم مارچ  // دریافت ویزا:روز بعد مصاحبه // ورود به آمریکا: 14 June // ساکن Metro D.C Area
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، vahid1432 ، alinima

آقا رضا منم دقيقا مثل شما به موقع فرستاده بودم ولي توي سپتامبر واسه يه موضوع مسخره انلاك كردم!Tongue
انشالا ماه ديگه رستگار ميشيمSmile
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
تشکر کنندگان: omid man ، hu24505 ، alinima ، SAAM_60
(2015-01-23 ساعت 20:19)t_arian_n نوشته:  
(2015-01-23 ساعت 19:46)vahid1432 نوشته:  آقا ما باید از دو هفته قبل مدارک رو بفرستیم؟ یا زودتر هم میتونیم؟
چرا اخه عوض شد؟؟

بهترین شرایط اینه که شما باید 15 روز قبل مصاحبه مدارکتون به سفارت رسیده باشه

یعنی حدودا 20 روز قبل مصاحبه بفرستی
من آنکارا رو انتخاب کرده بودم خیلی روش مطالعه کرده بودم
حیف که تغییر دادن به ایروان
بنظرم برای ماه مارچ سفارت آنکارا خیلی شلوغ بوده که سفارت ها رو تغییر دادن

مرسی از راهنماییت دوست عزیز
فکر نمی کنم به خاطر شلوغی سفارت بوده باشه.
آخه من ایروان بودم و اونجا هم فکر نمی کنم خیلی شلوغ باشه. ولی تغییر کردم به آنکارا.
امیدوارم ویزا رو بگیریم سفارت مهم نیستBig GrinSmile
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، t_arian_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان