کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-01-23 ساعت 20:18)babak12 نوشته:  تغییر محل مصاحبه بعضی از دوستان به خاطر حجم و ترافیکی کاری بالایی هست که در اون سفارت وجود داره که این ترافیک کاری به سایر سفارتهای دیگه منتقل می کنن
پس با خونسردی کامل شروع به تکمیل کردن واکسنها و سایر مدارک لازم کنید
سفرنامها مربوطه حتما مطالعه بفرمایید
دوستان عزیز اصلا جای هیچ نگرانی و استرسی وجود نداره راحت تر از اونی که شما فکرشو می کنید
هر سئوالی هست در تاپیک مربوطه مطرح کنید من و سایر دوستان پاسخگو هستیم
برای همتون ارزوی موفقیت و گرفتن ویزا یکضرب دارم
اقا بابک ممکنه امشب بازم برای بعضی ها نامه بیاد یا همه تو یک ساعت اومدن؟
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: hu24505
دوستان یک سوال بسیار مهم این که بحث واکسن ها در ابوظبی به چه صورت هست و آیا اونجا دوباره واکسنی تزریق میکنن، سفرنامه ی ابوظبی کسی نداره لینکش رو بذاره؟؟ ممنونم
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان:
من و همسرم در مورد آنکارا و فرودگاه و مدیکال و سفارت و دفتر پستی و تمام نقشه های مربوطه تو اینترنت و گوگل مپ انقدر تحقیق کرده بودیم که خدا میدونه . حالا بماند که ترجمه های اضافه رو برای ارسال به آنکارا آماده کرده بودیم ووووااااااایییی خدا.... البته شاید قسمت این طور بوده.. خدا خودش کمکمون کنه......
راستی دوستان . من گفته بودم تا همین جمعه همه چی مشخص میشه . اگه دوست داشتین به بنده حقیر رتبه بدید... با تشکر خیلی فراوون
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
تشکر کنندگان: k1_m_1358 ، babak12 ، m.ghoreishi ، hu24505 ، t_arian_n ، rbrb-2015 ، alinima ، farrokh1675
(2015-01-23 ساعت 20:32)ajab1 نوشته:  دوستان یک سوال بسیار مهم این که بحث واکسن ها در ابوظبی به چه صورت هست و آیا اونجا دوباره واکسنی تزریق میکنن، سفرنامه ی ابوظبی کسی نداره لینکش رو بذاره؟؟ ممنونم
نگران نباش دوست عزیز موفق باشید

http://www.mohajersara.com/thread-7099.html
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب

تشکر کنندگان: ajab1
(2015-01-23 ساعت 20:29)omid man نوشته:  
(2015-01-23 ساعت 20:18)babak12 نوشته:  تغییر محل مصاحبه بعضی از دوستان به خاطر حجم و ترافیکی کاری بالایی هست که در اون سفارت وجود داره که این ترافیک کاری به سایر سفارتهای دیگه منتقل می کنن
پس با خونسردی کامل شروع به تکمیل کردن واکسنها و سایر مدارک لازم کنید
سفرنامها مربوطه حتما مطالعه بفرمایید
دوستان عزیز اصلا جای هیچ نگرانی و استرسی وجود نداره راحت تر از اونی که شما فکرشو می کنید
هر سئوالی هست در تاپیک مربوطه مطرح کنید من و سایر دوستان پاسخگو هستیم
برای همتون ارزوی موفقیت و گرفتن ویزا یکضرب دارم
اقا بابک ممکنه امشب بازم برای بعضی ها نامه بیاد یا همه تو یک ساعت اومدن؟
اصولا نامه ها کلی و یک دفعه میاد
فکر نمی کنم دیگه تا شب نامه ای بیاد
باز شما می تونید جک کنید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: hu24505 ، m.ghoreishi ، omid man ، soruosh
باز هم نامه دوم من نرسید... Sad
گیر کرده تو سفارت Smile
**2015AS22    
Issued 16-Sep-2015
Seattle
ﺗﻨﻬﺎ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺩﻧﯿﺎ: ﻫﺮﭼﯽ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ Rolleyes
تشکر کنندگان: farrokh1675
دوستان سلام نامه دوم منم رسید و محل مصاحبم از آنکارا به ابوظبی تغییر کرد. راستش شاک شدم.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، omid man ، hu24505 ، t_arian_n ، rbrb-2015 ، miyu ، alinima ، farrokh1675 ، 2015reza ، soruosh
تبریک به همه دوستانی که نامه دومشون اومده

کسی هست که نیمه دوم آگوست پر کرده باشه و نامش امشب اومده باشه؟

لطفا جواب بدین که دوستان منتطر کمی تسکین پیدا کننSad

از جمله خودمSad

نامه دوم بیاد تو این آدرس؟

https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...Check.aspx
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 Smile > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
دوستان نامه های سپتامبر نیومده!من الان با کی سی سی حرف زدم خیلی کلی گفت کسانی که سپتامبر فرستادند فوریه نامه رو دریافت میکنن!نگران نباشید!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: bahram10 ، hu24505 ، varchandi ، t_arian_n ، miyu ، َalikh ، farrokh1675 ، 2015reza
(2015-01-23 ساعت 20:57)bahram10 نوشته:  تبریک به همه دوستانی که نامه دومشون اومده

کسی هست که نیمه دوم آگوست پر کرده باشه و نامش امشب اومده باشه؟

لطفا جواب بدین که دوستان منتطر کمی تسکین پیدا کننSad

از جمله خودمSad

نامه دوم بیاد تو این آدرس؟

https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...Check.aspx
از بچه ها کسی نیست اما تو حوزه های دیگه بله دیدم تا 28 هم اومده بود
[color=#00BFFF][b]
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: hu24505
(2015-01-23 ساعت 21:06)neda733 نوشته:  دوستان نامه های سپتامبر نیومده!من الان با کی سی سی حرف زدم خیلی کلی گفت کسانی که سپتامبر فرستادند فوریه نامه رو دریافت میکنن!نگران نباشید!

من که August فرستادم تا این لحظه نامه ای دریافت نکردم !
**2015AS22    
Issued 16-Sep-2015
Seattle
ﺗﻨﻬﺎ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺩﻧﯿﺎ: ﻫﺮﭼﯽ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﯿﺸﻪ Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2015-01-23 ساعت 21:06)neda733 نوشته:  دوستان نامه های سپتامبر نیومده!من الان با کی سی سی حرف زدم خیلی کلی گفت کسانی که سپتامبر فرستادند فوریه نامه رو دریافت میکنن!نگران نباشید!

مرسی خبر خوبی

ولی باقیمانده آگوست چی؟ نیمه دوم نیومده!!

یعنی میشه ماه بعد بیاد؟؟؟؟Sad
شماره کیس: 2015AS33XX > تاریخ رویت برنده شدن: 3 May > کنسولگری : ابوظبی > تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 1 Sep > کارنت شدن کیس: 9 Dec > دریافت نامه دوم : Feb 24 Smile > مکان مصاحبه : ابوظبی > تاریخ مصاحبه : Apr 30 > وضعيت : AP > تاریخ کليرنس : Apr 30 > آپدیت ها : Apr 30 , May 4 , May 5 , May 6 , May 7 , June 23 , July 1 , July 2 > تاریخ کلیر : July 2 > دریافت ویزا : 13 July > تاريخ ورود به آمریکا : ؟ > مقصد : کالیفرنیا
تشکر کنندگان:

ندا بهشون نگفتی دستتون درد نکنه با این نظمتون یه کم سوپرایز کنند بد نیست ها.چی میشد دو ماه رو واسش نامه میفرستادند ثواب داشت هههههههه

ندا بهشون نگفتی دستتون درد نکنه با این نظمتون یه کم سوپرایز کنند بد نیست ها.چی میشد دو ماه رو واسش نامه میفرستادند ثواب داشت هههههههه
[color=#00BFFF][b]
Tongue
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: sad_sad
حتما باقی مانده های اگوست و سپتامبر با هم میاد!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: hu24505 ، bahram10 ، sad_sad ، varchandi ، bahar101
نامه ما هم همچنان نیامد دوستان