موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال بسیار مهم این که بحث واکسن ها در ابوظبی به چه صورت هست و آیا اونجا دوباره واکسنی تزریق میکنن، سفرنامه ی ابوظبی کسی نداره لینکش رو بذاره؟؟ ممنونم
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1
،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
من و همسرم در مورد آنکارا و فرودگاه و مدیکال و سفارت و دفتر پستی و تمام نقشه های مربوطه تو اینترنت و گوگل مپ انقدر تحقیق کرده بودیم که خدا میدونه . حالا بماند که ترجمه های اضافه رو برای ارسال به آنکارا آماده کرده بودیم ووووااااااایییی خدا.... البته شاید قسمت این طور بوده.. خدا خودش کمکمون کنه......
راستی دوستان . من گفته بودم تا همین جمعه همه چی مشخص میشه . اگه دوست داشتین به بنده حقیر رتبه بدید... با تشکر خیلی فراوون
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-23 ساعت 20:32)ajab1 نوشته: دوستان یک سوال بسیار مهم این که بحث واکسن ها در ابوظبی به چه صورت هست و آیا اونجا دوباره واکسنی تزریق میکنن، سفرنامه ی ابوظبی کسی نداره لینکش رو بذاره؟؟ ممنونم
نگران نباش دوست عزیز موفق باشید
http://www.mohajersara.com/thread-7099.html
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام نامه دوم منم رسید و محل مصاحبم از آنکارا به ابوظبی تغییر کرد. راستش شاک شدم.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نامه های سپتامبر نیومده!من الان با کی سی سی حرف زدم خیلی کلی گفت کسانی که سپتامبر فرستادند فوریه نامه رو دریافت میکنن!نگران نباشید!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
حتما باقی مانده های اگوست و سپتامبر با هم میاد!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه: