کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
سلام بچه ها ، نامه دوم منم اومده ، محل مصاحبه ام از آنکارا به ایروان تغییر کرده ! احتمالا آنکارا شلوغه !
وقت مصاحبه ام 4 مارچ ، ارمنستان ، ایروان .
کسی تو این تاریخ یا نزدیک این تاریخ نیست ؟

شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : February
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March
نتیجه مصاحبه : ؟
دریافت ویزا : ؟
کارنت شدن : 09 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
تشکر کنندگان: varchandi ، bahar101
(2015-01-26 ساعت 23:50)ehsanalavy نوشته:  سلام بچه ها ، نامه دوم منم اومده ، محل مصاحبه ام از آنکارا به ایروان تغییر کرده ! احتمالا آنکارا شلوغه !

دوست من تبریک میگم
به نظرم اطلاعاتتون در خلاصه کیستون یه اشتباهی داره
به احتمال زیاد شما ژانویه کارنت شدین نه فوریه
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: bahar101 ، ریحانا ، SAAM_60
(2015-01-26 ساعت 23:05)varchandi نوشته:  
(2015-01-26 ساعت 22:31)sadri54 نوشته:  با عرض تبریک به همه دوستانی که نامه دوم را دریافت کردند
سوالم اینه که تاریخ مصاحبه ها تو چه بازه ای است؟ تا چندم مارچ اعلام شده؟

سلام دوست من
من تو خلاصه وضعیت بچه ها تا هفته چهارم مارچ دیدم یعنی تو ایام نوروز
البته بعضاً دوستان تاریخ دقیق نمی گن
برای ما 16مارچ
شماره کیس:2015AS4XXX ، کنسولگری:آنکارا بعد ابوظبي، افراد کیس: 2،کارنت شدن: ژانویه ، مصاحبه:Coolمارچ، دریافت ویزا:برنده اصلي خودم يه ضرب ، شوهرAp?, اپديت ٢٤ جون ، ١جولاي ، ٢جولاي كلير همسر?
تشکر کنندگان: varchandi ، bahar101
تا ٣٠ مارچ شما جدول انكارا رو تا فوريه نگاه كن ميبيني
اگر منظورت اينكه سري بعد نامه بياد و مصاحبه تو مارچ باشه احتمالش صفرع
تشکر کنندگان:
می بینم همه دوستای سپتامبری بی صبرانه انرژی میدن
ان شا اله همتون یه ضرب بگیرین
به نظرم میتونیم یه تیم باشیم با هم کارامونو چک کنیم تا خدای نکرده کسی چیزیو فراموش نکنه
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: miyu ، bahar101 ، omid man ، SAAM_60
هفته دوم مارچ آنكارا كسي نبود؟
كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روزSmile اولين ورود ٣٠ آگوست
تشکر کنندگان:
(2015-01-26 ساعت 23:57)varchandi نوشته:  
(2015-01-26 ساعت 23:50)ehsanalavy نوشته:  سلام بچه ها ، نامه دوم منم اومده ، محل مصاحبه ام از آنکارا به ایروان تغییر کرده ! احتمالا آنکارا شلوغه !

دوست من تبریک میگم
به نظرم اطلاعاتتون در خلاصه کیستون یه اشتباهی داره
به احتمال زیاد شما ژانویه کارنت شدین نه فوریه

ممنون از شما . مرسی . بله همونطوره که شما فرمودین. به شکل زیر اصلاح میکنم.
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، varchandi ، bahar101
دوستان عزيز يه سوال. قرار مصاحبه هايي كه تو اين سري از نامه هاي دوم گذاشته شدن تو چه بازه زماني هستن؟ البته مي دونم كه تا ٣٠ مارچ پر شده اما منظورم اينه كه از چندم مارچ تا ٣٠ مارچ؟ مي خوام نتيجه بگيرم كه آيا با سري بعدي نامه هاي دوم همه قرار هاي مصاحبه آپريل پر ميشه يا براي نامه هاي دوم دو سري بعد كه احتمالا من هم جزوشون باشم، شانس براي مصاحبه تو آپريل هست،
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان:
(2015-01-27 ساعت 10:34)2015reza نوشته:  دوستان عزيز يه سوال. قرار مصاحبه هايي كه تو اين سري از نامه هاي دوم گذاشته شدن تو چه بازه زماني هستن؟ البته مي دونم كه تا ٣٠ مارچ پر شده اما منظورم اينه كه از چندم مارچ تا ٣٠ مارچ؟ مي خوام نتيجه بگيرم كه آيا با سري بعدي نامه هاي دوم همه قرار هاي مصاحبه آپريل پر ميشه يا براي نامه هاي دوم دو سري بعد كه احتمالا من هم جزوشون باشم، شانس براي مصاحبه تو آپريل هست،

با تجربه اندکی که دارم و تاپیک هایی که از سال های گذشته خوندم، هر دفعه که نامه های دوم میاد مختص همون ماه هست و تاریخ ها تا سی ام ماه گذشته پر شده و امکان اینکه مصاحبه شما در آپریل تعیین بشه نزدیک به صفر.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: varchandi ، 2015reza ، bahar101
به نظر من رضا جان باید از کی سی سی بپرسی که پروسست تموم شده یا نه!واقعا کارشون قابل پیش بینی نیست!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: varchandi ، 2015reza ، r.bazargan
(2015-01-27 ساعت 00:14)رضا2015 نوشته:  تا ٣٠ مارچ شما جدول انكارا رو تا فوريه نگاه كن ميبيني
اگر منظورت اينكه سري بعد نامه بياد و مصاحبه تو مارچ باشه احتمالش صفرع

جدول انکارا رو از کجا نگاه کنم؟
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان:
(2015-01-27 ساعت 11:37)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-01-27 ساعت 10:34)2015reza نوشته:  دوستان عزيز يه سوال. قرار مصاحبه هايي كه تو اين سري از نامه هاي دوم گذاشته شدن تو چه بازه زماني هستن؟ البته مي دونم كه تا ٣٠ مارچ پر شده اما منظورم اينه كه از چندم مارچ تا ٣٠ مارچ؟ مي خوام نتيجه بگيرم كه آيا با سري بعدي نامه هاي دوم همه قرار هاي مصاحبه آپريل پر ميشه يا براي نامه هاي دوم دو سري بعد كه احتمالا من هم جزوشون باشم، شانس براي مصاحبه تو آپريل هست،

با تجربه اندکی که دارم و تاپیک هایی که از سال های گذشته خوندم، هر دفعه که نامه های دوم میاد مختص همون ماه هست و تاریخ ها تا سی ام ماه گذشته پر شده و امکان اینکه مصاحبه شما در آپریل تعیین بشه نزدیک به صفر.

سلام
نمی دونم دارم درست تحلیل می کنم یا نه
ولی از اونجایی که کسانی که در سپتامبر فرمشون ارسال کردن (به هر علتی مثل آپدیت یا دیر متوجه شدن از قبولی) به نظرم باید کم باشن پس بازم به نظرم برای پر کردن وقت های مصاحبه در سفارت ها شاید یک درصد از اکتبری ها هم بگیرن
البته دوستمون گفتن با توجه به مشاهداتشون از کیس های گذشته این احتمال صفره
تشکر کنندگان: 2015reza
(2015-01-27 ساعت 11:42)neda733 نوشته:  به نظر من رضا جان باید از کی سی سی بپرسی که پروسست تموم شده یا نه!واقعا کارشون قابل پیش بینی نیست!

ندا خانم
فکر کنم پروسس همه سپتامبری ها باید تموم شده باشه
خود شما زنگ زدی و پرسیدن آیا؟
من رو هم به شک انداختین هاااااااااااااااااااSad
تشکر کنندگان:
اره پروسس من تموم شده!ولی بد نیست رضا هم زنگ بزنه!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: varchandi ، rbrb-2015 ، miyu ، bahar101 ، r.bazargan
(2015-01-27 ساعت 12:13)neda733 نوشته:  اره پروسس من تموم شده!ولی بد نیست رضا هم زنگ بزنه!

سلام
من اشتباه کردم
ظاهراَ دو تا آقا رضا 2015 داریم
یکی Reza2015
یکی هم رضا 2015 (هرمس)
عذر میخوام
Big Grin
تشکر کنندگان: 2015reza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان