کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-01-28 ساعت 13:14)ریحانا نوشته:  دوستان خوبه شما نگران نامه دوم و کلیرید. روانشناسان گفتند سن مهاجرت تا 35 ساله ، من می ترسم با این روند کارنت کردن ،از سن مهاجرتم هم بگذرهWink

شما که همش 18 سال و چند ماهتونه
Big GrinBig GrinBig Grin
(البته ببخشید شوخی میکنم صرفاَ جهت افزایش انرژژژژژژژژژژی مثبت)
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، ریحانا ، bahar101 ، r.bazargan ، HERMES7 ، SAAM_60 ، Ramin geologist
من به احتمال 99% آپریل میرم مصاحبه
اما همش فکر میکنم که خیلی دیر میشه Sad

خیلی امیدوار به گرفتن ویزا نیستم با این چیزی که سفارت آنکارا زده که تا 6 ماه جوابگو نیست و....
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: bahar101 ، varchandi
دوست عزیزم این حرفو نزن البته پروسه لاتاری هرچند به قول معروف سریع پیش میره اما واقعا ازاردهنده ست!به نظرم من کسانی که دیرتر به مصاحبه میرن انتظار کمتری میکشن و زودتر کلیر میشن!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: HERMES7 ، ریحانا ، r.bazargan ، varchandi ، bahar101
(2015-01-28 ساعت 13:14)ریحانا نوشته:  دوستان خوبه شما نگران نامه دوم و کلیرید. روانشناسان گفتند سن مهاجرت تا 35 ساله ، من می ترسم با این روند کارنت کردن ،از سن مهاجرتم هم بگذرهWink
نگران نباشید میرین اونجا و 10 سال جون میشین! Tongue
تشکر کنندگان: ریحانا ، r.bazargan ، bahar101 ، m.ghoreishi ، Aghaman ، ofrfar ، varchandi ، areb1356 ، AliReza.Sh
(2015-01-28 ساعت 15:26)neda733 نوشته:  دوست عزیزم این حرفو نزن البته پروسه لاتاری هرچند به قول معروف سریع پیش میره اما واقعا ازاردهنده ست!به نظرم من کسانی که دیرتر به مصاحبه میرن انتظار کمتری میکشن و زودتر کلیر میشن!

خوب دیگه هر چی بود کم کم تمام شد ندا خانم
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: bahar101
(2015-01-28 ساعت 15:26)neda733 نوشته:  دوست عزیزم این حرفو نزن البته پروسه لاتاری هرچند به قول معروف سریع پیش میره اما واقعا ازاردهنده ست!به نظرم من کسانی که دیرتر به مصاحبه میرن انتظار کمتری میکشن و زودتر کلیر میشن!
دست راستتون روی سر ما! Rolleyes
تشکر کنندگان: varchandi ، bahar101
(2015-01-27 ساعت 12:09)varchandi نوشته:  
(2015-01-27 ساعت 11:37)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-01-27 ساعت 10:34)2015reza نوشته:  دوستان عزيز يه سوال. قرار مصاحبه هايي كه تو اين سري از نامه هاي دوم گذاشته شدن تو چه بازه زماني هستن؟ البته مي دونم كه تا ٣٠ مارچ پر شده اما منظورم اينه كه از چندم مارچ تا ٣٠ مارچ؟ مي خوام نتيجه بگيرم كه آيا با سري بعدي نامه هاي دوم همه قرار هاي مصاحبه آپريل پر ميشه يا براي نامه هاي دوم دو سري بعد كه احتمالا من هم جزوشون باشم، شانس براي مصاحبه تو آپريل هست،

با تجربه اندکی که دارم و تاپیک هایی که از سال های گذشته خوندم، هر دفعه که نامه های دوم میاد مختص همون ماه هست و تاریخ ها تا سی ام ماه گذشته پر شده و امکان اینکه مصاحبه شما در آپریل تعیین بشه نزدیک به صفر.

سلام
نمی دونم دارم درست تحلیل می کنم یا نه
ولی از اونجایی که کسانی که در سپتامبر فرمشون ارسال کردن (به هر علتی مثل آپدیت یا دیر متوجه شدن از قبولی) به نظرم باید کم باشن پس بازم به نظرم برای پر کردن وقت های مصاحبه در سفارت ها شاید یک درصد از اکتبری ها هم بگیرن
البته دوستمون گفتن با توجه به مشاهداتشون از کیس های گذشته این احتمال صفره

منظور من از احتمال صفر، در مورد این بود که نامه دوم ایشون در ماه مارچ (دو سری بعد) بیاد و تاریخ مصاحبه برای آپریل باشه! وگرنه اگه KCC ماه آینده تصمیم بگیره همزمان با سپتامبری ها، برای کیس هایی که فرم هاشون در اکتبر نهایی کردن نامه دوم بفرسته به احتمال ۹۹٪ مصاحبه ایشون در ماه آپریل خواهد بود و تحلیل شما درست از آب در میاد.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: varchandi ، bahar101
(2015-01-28 ساعت 15:21)r.bazargan نوشته:  من به احتمال 99% آپریل میرم مصاحبه
اما همش فکر میکنم که خیلی دیر میشه Sad

خیلی امیدوار به گرفتن ویزا نیستم با این چیزی که سفارت آنکارا زده که تا 6 ماه جوابگو نیست و....

نه اینطوری نیست
شما زیر 3 ماه کلیر میشین
چرا خوب فکر نمی کنیم
یادمون باشه
هرچی به طبیعت بدیم بهمون پس میده
پس همه انرژی فقط مثثثثثثثثبببببببببببتتتتتتتتتت
اما اگه زیر 3 ماه کلیر شدین رتبه ما یادتون نره
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: ریحانا ، bahar101
واسه منم نیومده.
ولی چون مشکلی واسم پیش اومد خوب شد این ماه نیومد. وگرنه اصن نمیتونستم برم .
ایشالله خداوند واسه همه به بهترین شکل ممکن ردیف کنه .
امیدوارم مشکلات منو هم تو این راه خودش رفع رجوع کنه . . .
شماره کیس: 2015AS00001xxx || تاریخ رویت قبولی: May || کنسولگری: Ankara - تغییر کرد به ابوظبی || تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر || ارسال فرمهای سری اول: Sep || کارنت شدن کیس: Tongue || دریافت نامه دوم : Feb 24 || مصاحبه: april || دریافت کلیرنس: Rolleyes
تشکر کنندگان: HERMES7 ، ریحانا ، bahar101 ، varchandi
(2015-01-28 ساعت 21:32)matrix84 نوشته:  واسه منم نیومده.
ولی چون مشکلی واسم پیش اومد خوب شد این ماه نیومد. وگرنه اصن نمیتونستم برم .
ایشالله خداوند واسه همه به بهترین شکل ممکن ردیف کنه .
امیدوارم مشکلات منو هم تو این راه خودش رفع رجوع کنه . . .

حتماً خدا برای همه بهترین رو جور میکنه
تشکر کنندگان: HERMES7 ، matrix84 ، bahar101 ، ریحانا
دوستان خوبم اگه به کی سی سی ایمیل دادید یا تماس گرفتید لطفا بگید واقعا صبرمان سر اومد از بی‌خبری!نه کلیر نه نامه!
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان: varchandi ، bahar101 ، ریحانا
(2015-01-28 ساعت 23:53)neda733 نوشته:  دوستان خوبم اگه به کی سی سی ایمیل دادید یا تماس گرفتید لطفا بگید واقعا صبرمان سر اومد از بی‌خبری!نه کلیر نه نامه!

ندا خانم
شما که اینطوری فکر نمی کردی
عوضش یه دفه همه با هم میاد
تشکر کنندگان: bahar101
انشالله!امیدوارم این دفعه نامه ها به موقع بیاد!کلا مهاجر سرا در سکوته!
اعضای کیس دونفر
تشکر کنندگان: varchandi ، bahar101 ، rbrb-2015 ، HERMES7
(2015-01-29 ساعت 00:43)neda733 نوشته:  انشالله!امیدوارم این دفعه نامه ها به موقع بیاد!کلا مهاجر سرا در سکوته!

نه من که خیلی شلوغ میکنم
(پیش خودمون باشه، اینجا دارم زیاده روی میکنم)

انرژیک باشین

اگه در دنیا قانون سوم نیوتن هم که درست باشه
پس هر کاری کنیم اثر مشابهش رو میبینیم

یادتون باشه مادر ترزا میگه
سکوت تنها آوای خدای ماست

مطمئنم الان داره بهترین ها رو برامون برنامه میریزه
فارغ از گرفتن ویزا یا نگرفتنش

(شعار نمی دم اگه من هم نتونم ویزا بگیرم ناراحت میشم اما زندگی جاریه)
تشکر کنندگان: bahar101 ، 2015reza ، m.ghoreishi ، HERMES7 ، k1_m_1358 ، farrokh1675
(2015-01-29 ساعت 00:49)varchandi نوشته:  
(2015-01-29 ساعت 00:43)neda733 نوشته:  انشالله!امیدوارم این دفعه نامه ها به موقع بیاد!کلا مهاجر سرا در سکوته!

نه من که خیلی شلوغ میکنم
(پیش خودمون باشه، اینجا دارم زیاده روی میکنم)

انرژیک باشین

اگه در دنیا قانون سوم نیوتن هم که درست باشه
پس هر کاری کنیم اثر مشابهش رو میبینیم

یادتون باشه مادر ترزا میگه
سکوت تنها آوای خدای ماست

مطمئنم الان داره بهترین ها رو برامون برنامه میریزه
فارغ از گرفتن ویزا یا نگرفتنش

(شعار نمی دم اگه من هم نتونم ویزا بگیرم ناراحت میشم اما زندگی جاریه)
آفرين بر تو. منم دقيقا مثل تو فكر مي كنم. حداقل در مورد قضيه لاتاري و گرين كارت .
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: varchandi ، m.ghoreishi ، rbrb-2015 ، HERMES7 ، bahar101 ، k1_m_1358 ، farrokh1675

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان