کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-02-10 ساعت 00:35)gonabad نوشته:  دوستان يك سوال : تا اخر چه ماهي ويزا لاتاري ٢٠١٥ ميدن ؟ تا چه ماهي مهلت كلير شدن داريم ؟

سی سپتامبر
سال اداری آ م ر ی ک ا از ۱ اکتبر شروع و تا ۳۰ سپتامبر تموم میشه
بودن دوستانی ک سال های گذشته ۲۹ سپتامبر هم ویزاشونو گرفتن !
نگران نباش دوست عزیز
خدا بزرگهRolleyes
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: bahar101 ، miyu ، r.bazargan ، soruosh
اکتبری ها هیچ اتفاقی نیوفتاد
کیس نامبر:2015َAS20XX
رویت قبولی: may20
ارسال فرم : 1 Oct
کارنت شدن کیس: Oct
تعداد افراد کیس:یک
نامه دوم: 24 feb
مصاحبه: 12 April
آبدیت :
13 Apr
24 June
27 July
کلییر : 27 July
تشکر کنندگان: sad_sad
(2015-02-09 ساعت 15:15)varchandi نوشته:  
(2015-02-09 ساعت 14:50)fa15 نوشته:  سلام به دوستان گلم مخصوصا مدیران محترم
یه سئوال داشتم خدمتتون من یه بار فرمم رو انلاک کردم و میخاستم بدونم از دوستانی که فرمشون رو انلاک کرده بودند و شماره کیسشون در ماه های گذشته کارنت شده. به موقع نامه دومشون دستشون اومد یا نه ممنون از راهنماییتون و سپاسگذارم از لطف شما دوستان...

دوست من
سلام
بستگی به تاریخ آنلاک کردن داره
بودن دوستانی که آنلاک کردن و نامشون هنوز نیومده با اینکه چند ماه کارنت شدن
به نظرم شما مشکلی ندارین هر وقت کارنت شدین نامتون هم تا چند روز بعدش میاد
مهم اینه که از زمان آنلاک کردنتون 5 ماه گذشته باشه و با توجه به اینکه این زمان گذشته یعنی پروسس پرونده شما در کی سی سی تموم شده و بعد از کارنتی نامه خواهید گرفت
ممنونم از اینکه راهنماییم کردین به امید روزی که هممون ویزارو بگیریم

(2015-02-09 ساعت 15:15)varchandi نوشته:  
(2015-02-09 ساعت 14:50)fa15 نوشته:  سلام به دوستان گلم مخصوصا مدیران محترم
یه سئوال داشتم خدمتتون من یه بار فرمم رو انلاک کردم و میخاستم بدونم از دوستانی که فرمشون رو انلاک کرده بودند و شماره کیسشون در ماه های گذشته کارنت شده. به موقع نامه دومشون دستشون اومد یا نه ممنون از راهنماییتون و سپاسگذارم از لطف شما دوستان...

دوست من
سلام
بستگی به تاریخ آنلاک کردن داره
بودن دوستانی که آنلاک کردن و نامشون هنوز نیومده با اینکه چند ماه کارنت شدن
به نظرم شما مشکلی ندارین هر وقت کارنت شدین نامتون هم تا چند روز بعدش میاد
مهم اینه که از زمان آنلاک کردنتون 5 ماه گذشته باشه و با توجه به اینکه این زمان گذشته یعنی پروسس پرونده شما در کی سی سی تموم شده و بعد از کارنتی نامه خواهید گرفت
ممنونم از اینکه راهنماییم کردین به امید روزی که هممون ویزارو بگیریم
کیس نامبر=***5 ارسال فرم=21 می تعداد کیس= یک نفر سفارت=از انکارا به ایروان زمان مصاحبه=ماه می ورود به امریکا= انشالاه اگه خدا بخواد در اینده ای نزدیکShy
تشکر کنندگان: ریحانا
سلام دوستان منم امشب اساس کشی کردم به این تاپیک Smile
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: mel ، k1_m_1358 ، HERMES7 ، babisondes ، ریحانا ، Iaccept
(2015-02-10 ساعت 00:39)Iaccept نوشته:  
(2015-02-10 ساعت 00:35)gonabad نوشته:  دوستان يك سوال : تا اخر چه ماهي ويزا لاتاري ٢٠١٥ ميدن ؟ تا چه ماهي مهلت كلير شدن داريم ؟

سی سپتامبر
نگران نباش دوست عزیز
خدا بزرگهRolleyes

تا آخرین ساعات آخرین روز ماه سپتامبر
ایشالله همه ویزا بگیرید
پارسال که خیلی بد بود
تشکر کنندگان: k1_m_1358 ، HERMES7 ، ریحانا ، Iaccept
(2015-02-10 ساعت 00:39)Iaccept نوشته:  

سی سپتامبر
نگران نباش دوست عزیز
خدا بزرگهRolleyes

تا آخرین ساعات آخرین روز ماه سپتامبر
ایشالله همه ویزا بگیرید
پارسال که خیلی بد بود
تشکر کنندگان: Iaccept
(2015-02-10 ساعت 03:36)m.ghoreishi نوشته:  سلام دوستان منم امشب اساس کشی کردم به این تاپیک Smile

ميبينم كه امضارو هم اپديت كردي???اقا تبريك فراوان و به اميد ديدن روزهاي بسيار زيبا براي شما ?
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، r.bazargan ، HERMES7 ، بابراس ، Iaccept
(2015-02-10 ساعت 04:33)mel نوشته:  
(2015-02-10 ساعت 03:36)m.ghoreishi نوشته:  سلام دوستان منم امشب اساس کشی کردم به این تاپیک Smile

ميبينم كه امضارو هم اپديت كردي???اقا تبريك فراوان و به اميد ديدن روزهاي بسيار زيبا براي شما ?

ممنون mel جان. ایشالا روزی شما البته با ویزای یکضرب Wink
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: HERMES7 ، بابراس ، Iaccept
آقایون خانومای عزیز سلام. ما هم اومدیم به این تاپیک ، به امید ویزای یک ضرب برای همه دوستان.
شک نکنید به قدرتش.
انزژی مثبت بادتون نره ++++++
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب

تشکر کنندگان: HERMES7 ، بابراس ، sad_sad ، مهاجر 2013 ، m.ghoreishi ، ریحانا ، Iaccept ، varchandi
بچه‌ها تبریک امیدوارم هرچه زودتر نامه‌ها تون بیاد وبرید دنبال تدارک سفر وگرفتن ویزای خوشگل :-D
شماره کیس:**32/تعداد کیس:2 نفر/سفارت: آنکارا/تاریخ ارسال فرم12 اگوست/زمان کارنت:9 دسامبر/زمان مصاحبه :9 مارچ/دریافت ویزا:16مارچ/مقصد:سیاتل/ورود به خاک آمریکا :28 جولای هوررررررا
سلام به همه دوستان با كيس كارنت شده من هم اومدم اينجا
تشکر کنندگان: sad_sad ، مهاجر 2013 ، m.ghoreishi ، varchandi
من موندم اینجوری کارنت میکنند اونجوری نامه ها میاد اینا چیکار میکنند اونجا مگه ی فرم 5-6 ماه پروسس میشه سالهای قبل فرما دستی بوده الان که کامپوتری باید سریع تر باشه وقت سفار ک نمیدند یعنی این همه سفارت تو اسیا است با ی حساب اینا روزی 1.5 نفر را مصاحبه میکنند ؟؟؟؟؟
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: soruosh ، ریحانا ، Iaccept
(2015-02-10 ساعت 10:42)mehrdad_123 نوشته:  من موندم اینجوری کارنت میکنند اونجوری نامه ها میاد اینا چیکار میکنند اونجا مگه ی فرم 5-6 ماه پروسس میشه سالهای قبل فرما دستی بوده الان که کامپوتری باید سریع تر باشه وقت سفار ک نمیدند یعنی این همه سفارت تو اسیا است با ی حساب اینا روزی 1.5 نفر را مصاحبه میکنند ؟؟؟؟؟

حالا جالبه كه روند كلير كردنشون هم هيچ تعريفي نداره.

◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: mehrdad_123 ، bahar101 ، Iaccept ، r.bazargan
سلااااااام!خوش اومدین!امیدوارم بیشتر از یک هفته توی این تاپیک نباشید!کی سی سی که خوبه !من هروز زنگ میزنم به دانشگاه بابت مدرکم میگن دست کارشناسه!یعنی از کی سی سی بدتر هم وجود داره!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: k1_m_1358 ، مهاجر 2013 ، m.ghoreishi ، miyu ، bahar101 ، ریحانا ، farrokh1675 ، Iaccept ، smhh7441
سلام به دوستان خوب منتظر....
ما هم کارنت شدیم و به این صفحه کوچ کردیم. ایکاش تعداد بیشتری از بچه ها کارنت و به این صفحه اضافه میشدن تا خوشحالیمون بیشتر میشد. حالا نامه دوم ما کی میاد مدیر جان؟
کیس نامبر: 2015AS4XXX>تعداد اعضای کیس: دو نفر > سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییر دادن> ارسال فرم ها: 30 jun> کارنت: 10 february> مصاحبه : 26 آپریل> خانم یکضرب و من AP > کلیر : 20 سپتامبر
تشکر کنندگان: k1_m_1358 ، rbrb-2015 ، bahar101 ، ریحانا ، HERMES7 ، farrokh1675 ، Iaccept ، smhh7441

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان