موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلي كه اين روزا مصاحبه دارن ،سفرنامه يادتون نره
ايشالا با دست پر برگردين
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-02-11 ساعت 13:57)miyu نوشته: دوستان گلي كه اين روزا مصاحبه دارن ،سفرنامه يادتون نره
ايشالا با دست پر برگردين
سلام دوستان ما دیروز مثاحبه داشتیم پاسپورتهارو نگه داشتند گفتند تا دوروز دیگه ویزارو میدن ولی امرؤز زنگ زنگ زدند که کار شوهرتون بررسی داره مال خودتونو میگیرین یا نه منم گفتم میگیرم خلاصه اینم از کار ما البته شوهرم کارش آزاده فقط سه سال فقط برای سابقه بیمه تؤ شرکت راهسازی خصوصی که مال شوهر خواهرم بود اسمش رد شده تا ببینیم چی پیش ما
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-11 ساعت 16:00)behjat نوشته: (2015-02-11 ساعت 13:57)miyu نوشته: دوستان گلي كه اين روزا مصاحبه دارن ،سفرنامه يادتون نره
ايشالا با دست پر برگردين
سلام دوستان ما دیروز مثاحبه داشتیم پاسپورتهارو نگه داشتند گفتند تا دوروز دیگه ویزارو میدن ولی امرؤز زنگ زنگ زدند که کار شوهرتون بررسی داره مال خودتونو میگیرین یا نه منم گفتم میگیرم خلاصه اینم از کار ما البته شوهرم کارش آزاده فقط سه سال فقط برای سابقه بیمه تؤ شرکت راهسازی خصوصی که مال شوهر خواهرم بود اسمش رد شده تا ببینیم چی پیش ما
مبارکتون باشه
ان شا ا... ویزای همسرتون هم زود بیاد
امیدوارم همه یک ضرب بگیرن
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
به نظرتون فردا شب منتظر نامه دوم باشیم آیا؟؟؟!!!!!!
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
ما سابقه بیمه شوهرم را برده بودیم اول نخواست چون من برنده اصلی هستم شوهرم کارش تعمیرات تلویزیون هست سه سال به خاطر کسری بیمه تو شرکت راه سازی شوهرم اسمش رد شده بو آفیسر ندیده بود این سه سال رو پاسهای ما رو نگه داشت بعد فردا زنگ زدند باید بررسی بشه من فکر میکنم مال این باشد ولی. مطمین نیستم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-11 ساعت 00:45)Amir shayan نوشته: سلام دوستان عزيز ما فردا مصاحبه داريم از شما دوستان مي خواهيم برايمان دعا كنيد ما هم براي همه شماها دعا ميكنيم كه به هدفتان برسيد
الهي آمين
امیر جان به امید خدا همه ویزای یکضرب بگیرید . ولی شما امضا نداری ما چه جوری دعاکنیم باید مشخصاتت رو تو دعا بگیم نمیشه که
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم
[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها نامه دوم تو کدوم سایت میاد؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم