کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
دوستان گلي كه اين روزا مصاحبه دارن ،سفرنامه يادتون نره
ايشالا با دست پر برگردين
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، k1_m_1358 ، behjat ، bahar101 ، farrokh1675
(2015-02-11 ساعت 13:57)miyu نوشته:  دوستان گلي كه اين روزا مصاحبه دارن ،سفرنامه يادتون نره
ايشالا با دست پر برگردين

سلام دوستان ما دیروز مثاحبه داشتیم پاسپورتهارو نگه داشتند گفتند تا دوروز دیگه ویزارو میدن ولی امرؤز زنگ زنگ زدند که کار شوهرتون بررسی داره مال خودتونو میگیرین یا نه منم گفتم میگیرم خلاصه اینم از کار ما البته شوهرم کارش آزاده فقط سه سال فقط برای سابقه بیمه تؤ شرکت راهسازی خصوصی که مال شوهر خواهرم بود اسمش رد شده تا ببینیم چی پیش ما
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: k1_m_1358 ، bahar101 ، miyu ، sad_sad ، rbrb-2015 ، farrokh1675
(2015-02-11 ساعت 16:00)behjat نوشته:  
(2015-02-11 ساعت 13:57)miyu نوشته:  دوستان گلي كه اين روزا مصاحبه دارن ،سفرنامه يادتون نره
ايشالا با دست پر برگردين

سلام دوستان ما دیروز مثاحبه داشتیم پاسپورتهارو نگه داشتند گفتند تا دوروز دیگه ویزارو میدن ولی امرؤز زنگ زنگ زدند که کار شوهرتون بررسی داره مال خودتونو میگیرین یا نه منم گفتم میگیرم خلاصه اینم از کار ما البته شوهرم کارش آزاده فقط سه سال فقط برای سابقه بیمه تؤ شرکت راهسازی خصوصی که مال شوهر خواهرم بود اسمش رد شده تا ببینیم چی پیش ما

مبارکتون باشه
ان شا ا... ویزای همسرتون هم زود بیاد
امیدوارم همه یک ضرب بگیرن
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: bahar101 ، smhh7441 ، farrokh1675
به نظرتون فردا شب منتظر نامه دوم باشیم آیا؟؟؟!!!!!!
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب

تشکر کنندگان: farrokh1675
(2015-02-11 ساعت 16:00)behjat نوشته:  
ايشالا با دست پر برگردين

امیدوارم همسرتون هم بزودی کلیر بشن.
شما خودتون سابقه بیمه رو در فرم ها عنوان کرده بودید؟ یا به اطلاعات ما در ایران دسترسی دارن؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
ما سابقه بیمه شوهرم را برده بودیم اول نخواست چون من برنده اصلی هستم شوهرم کارش تعمیرات تلویزیون هست سه سال به خاطر کسری بیمه تو شرکت راه سازی شوهرم اسمش رد شده بو آفیسر ندیده بود این سه سال رو پاسهای ما رو نگه داشت بعد فردا زنگ زدند باید بررسی بشه من فکر میکنم مال این باشد ولی. مطمین نیستم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: Mahboy ، farrokh1675
(2015-02-12 ساعت 11:38)behjat نوشته:  ما سابقه بیمه شوهرم را برده بودیم اول نخواست چون من برنده اصلی هستم شوهرم کارش تعمیرات تلویزیون هست سه سال به خاطر کسری بیمه تو شرکت راه سازی شوهرم اسمش رد شده بو آفیسر ندیده بود این سه سال رو پاسهای ما رو نگه داشت بعد فردا زنگ زدند باید بررسی بشه من فکر میکنم مال این باشد ولی. مطمین نیستم
باسلام سابقه بیمه که نیاز نیست و تا الان هم کسی اراعه نداده و از کسی هم نخواستن شما هم بهتر بود که سابقه رو به افیسر نشون نمیدادید همون مدرکی که دلالت کنه بر شغل فعلی شوهرتون کفایت میکرد.در مورد اراعه سابقه بیمه به سفارت دوستان اگه اطلاعات کاملتری دارند توضیح بدن لطفا.
تشکر کنندگان: Mahboy ، farrokh1675
(2015-02-10 ساعت 00:22)neda733 نوشته:  دوستان تا ۴۷۲۵ کارنت شدن

سلام
میدونید نامه دوم کسانی که تازه کازنت شدند و فرم های اولیه را هم به موقع فرستاند چه زمانی میاد؟
(2015-02-10 ساعت 00:29)2015reza نوشته:  
(2015-02-10 ساعت 00:22)neda733 نوشته:  دوستان تا ۴۷۲۵ کارنت شدن

جالبه، كمترين رقمي هست كه از ٢٠٠٥ تا الان براي ماه آپريل كارنت ميشن. همه انتظارشون ٥٢٠٠ تا ٥٥٠٠ بود. هر چند كمي خودخواهانه هست، ولي فكر مي كنم اعلام كمتر كارنتي ها به نفع كساني باشه كه مثل ما دير فرمهاشونو فرستادن. شايدم هدفشون اين بوده كه تعادلي بين شماره كيس ها و زمان فرستادن فرمها بر قرار كنن.

یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه و اونم احتمالا اینه که بیشتر کیس نامبرها زیر 10000 هست در حالیکه سالهای پیش تا 20000 هو در آسیا داشته‌ایم.
نظرتون چیه؟
تشکر کنندگان: SAAM_60 ، farrokh1675
(2015-02-10 ساعت 03:36)m.ghoreishi نوشته:  سلام دوستان منم امشب اساس کشی کردم به این تاپیک Smile

سلامی چو بوی خوش آشنایی به همه دوستان عزیز منتظر مصاحبه
بالاخره بعد از مدتها انتظار ، ما هم کارنت شدیم و به جمع دوستان منتظر نامه دوم و مصاحبه پیوستیم.
من فکر میکنم چون فرم 260 رو اول جون فرستادم و هیچ آنلاکی هم نداشتم ، به زودی نامه دوم برام میاد. ولی کی اومدنشو نمیدونم؟
اگر کسی میتونه پیش بینی کنه خوشحال میشم بدونم.
ممنون

به امید به سر آمدن انتظار همه دوستان
رفتن به مصاحبه
گرفتن ویزای یک ضرب
و مهاجرت به آمریکا..................................
و بالاخره موفقیت همه در زندگی جدیدشان
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

تشکر کنندگان: farrokh1675 ، bahar101
(2015-02-12 ساعت 11:38)behjat نوشته:  ما سابقه بیمه شوهرم را برده بودیم اول نخواست چون من برنده اصلی هستم شوهرم کارش تعمیرات تلویزیون هست سه سال به خاطر کسری بیمه تو شرکت راه سازی شوهرم اسمش رد شده بو آفیسر ندیده بود این سه سال رو پاسهای ما رو نگه داشت بعد فردا زنگ زدند باید بررسی بشه من فکر میکنم مال این باشد ولی. مطمین نیستم

دوستانی که وضعیت مشابه دارند (زن برنده اصلی و شوهر نفر دوم با احتمال ویزای یکضرب) خواهشا مدارک اضافی رو فقط در روز مصاحبه همراه داشته باشید و چیزی بجز آنچه که در نامه تایید وقت مصاحبه براتون میاد به آفیسر ندید، تاکید میکنم هیچ چیزی بجز مدارکی که تو ای-میل ازتون خواسته به ویژه از مدارک نفر دوم کیس تا جائیکه ضرورت پیدا نکرده چیزی تحویل ندید.
با امید کلیر شدن سریع همسرتون
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: k1_m_1358 ، farrokh1675
(2015-02-10 ساعت 23:16)farrokh1675 نوشته:  
(2015-02-10 ساعت 12:32)Radwin نوشته:  
(2015-02-10 ساعت 10:47)2015reza نوشته:  [quote='mehrdad_123' pid='578941' dateline='1423548737']
من موندم اینجوری کارنت میکنند اونجوری نامه ها میاد اینا چیکار میکنند اونجا مگه ی فرم 5-6 ماه پروسس میشه سالهای قبل فرما دستی بوده الان که کامپوتری باید سریع تر باشه وقت سفار ک نمیدند یعنی این همه سفارت تو اسیا است با ی حساب اینا روزی 1.5 نفر را مصاحبه میکنند ؟؟؟؟؟

حالا جالبه كه روند كلير كردنشون هم هيچ تعريفي نداره.

دوست عزیز تعریف نداره براش خیلی کمه. کارنت که با سرعت لاک پشتیه کلیر کردنشون که اصلا خواب زمستانی اگر نگیم اصحاب کهف من واقعا نمیدونم که اینهمه که از سهمیه ایران مونده که نزدیک سه هزارتاست در مدت 7 ماه با این سرعت چجوری میخوان بدن. شاید هم مثل سال گذشته سهمیه ایران به دوستان آفریقایی داده بشه
با سلام دوست عزیز امروز در سفارت آنکارا که خودم شاهدش بودم ۸نفر یکضرب گرفتن (البته شاید هم بیشتر بودن چون من ساعت حدود ۱۱ اومدم هتل . تو مصاحبه ها اصلا سخت نمیگرفتن حتی آقایی بود که فوق لیسانس مرتبط با نفت داشت که یکضرب گرفت .من فکر میکنم به همین زودی ها اکثر کلیرنسی ها کلیر بشن یه کم صبر داشته باشید حتما حتما اکثر ایرانی ها ویزا بهشون میرسه شاد باشید
آقا خدا از دهنت بشنوه...............
کلا آدم از شنیدن خبرهای خوش و دلگرم کننده خیلی خوشحال میشه
من امیدوارم همه بچه‌های ایرونی زودتر برن مصاحبه و ...........زود زود ویزا بگیرن
ایشالا
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچه‌ها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 Cool

تشکر کنندگان: k1_m_1358 ، bahar101 ، farrokh1675
(2015-02-11 ساعت 00:45)Amir shayan نوشته:  سلام دوستان عزيز ما فردا مصاحبه داريم از شما دوستان مي خواهيم برايمان دعا كنيد ما هم براي همه شماها دعا ميكنيم كه به هدفتان برسيد
الهي آمين

امیر خان ایشالا به سلامتی
با ویزای یکضربShyRolleyesShyRolleyes

تشکر کنندگان: bahar101 ، fa15 ، farrokh1675
(2015-02-11 ساعت 00:45)Amir shayan نوشته:  سلام دوستان عزيز ما فردا مصاحبه داريم از شما دوستان مي خواهيم برايمان دعا كنيد ما هم براي همه شماها دعا ميكنيم كه به هدفتان برسيد
الهي آمين

امیر جان به امید خدا همه ویزای یکضرب بگیرید . ولی شما امضا نداری ما چه جوری دعاکنیم باید مشخصاتت رو تو دعا بگیم نمیشه که Big Grin
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
تشکر کنندگان: SAAM_60 ، k1_m_1358 ، bahar101 ، farrokh1675
بچه ها نامه دوم تو کدوم سایت میاد؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان